311
A Capcom új játéka
-
#31 Én nem félek egy Capcom-os játék gépigényétől sem.. -
#30 Capcom jól optimalizál... resi 56 is maxal ment. mondjuk nekem kétmagossal. -
#29 Azért fura, hogy nincs odaírva, hogy 2magos proci. Mert azt nem hiszem, hogy majd 1magos 2GHz körüli gép elég lesz neki. -
#28 Minimális Rendszerkövetelmény -
#27 Új képek -
#26 Film készül a Dark Void alapján!
Brad Pitt produkciós irodája, a Plan B Entertainment szerezte meg a Dark Void megfilmesítési jogait - Brad Pitt jetpackkel a hátán idegenekre lő? Kemény lenne!
A Capcom a bejelentés után elárulta, hogy nem lepődtek meg a felkérésen, a Dark Void ugyanis már a kezdetek óta olyan felfogás mellett készült, hogy a játék akár mozifilmként is megállhatná a helyét. A történet egy alternatív dimenzióban játszódik, ahova hősünk a Bermuda-háromszög környékén tátongó fekete lyukon keresztül kerül - a nem éppen barátságos, idegenekkel teli környezetben egyik legfontosabb segédeszköze egy jetpack lesz, amellyel a gravitációt meghazudtolva repked a levegőben. A Dark Void januárban jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.
info: Gamekapocs -
#25 Gametrailers Preview -
#24 5 új Video -
#23 Előzetes -
#22 GAMEPLAY!
... ez döfi lesz -
#21 Dark Void - Januárban érkezik!
A Capcom is beparázhatott a nagy karácsonyi őrület miatt, mert a Dark Void megjelenését jövőre csúsztatta. Szerencsére nem jövő karácsonyra.
Úgy tűnik a kiadók szeretnek biztosra menni. Ezt mondjuk sejthettük egy ideje, hiszen neki nem nagyon számít más, a profiton kívül. Így történhetett, hogy egy rakat, innovatívnak kikiáltott játék megjelenését elhalasztották, nehogy a karácsonykor kötelezően érkező nagy durranások füstjében eltűnjenek.
Így járt a Dark Void is, amely egy viszonylag eredeti ötletre épít. Jetpack ugyan már szerepelt számtalan játékban, de általában csak mint kiegészítő, vagy extra tartalom. A Dark Void világában viszont szinte csak ezzel a kütyüvel kell operálnunk, és a trailerek alapján nem is lesz rossz a kicsike. Aki esetleg nem veri el az összes karácsonyi pénzét, az január 15-én már szaladhat is a boltba megvenni, amerikai olvasóink pedig már 12-én megvásárolhatják a Capcom új üdvöskéjét.
info: Gamestar -
#20 Frankó! Ezt is eltolták 2010-re Jó lesz a 2010-es és mindent oda tolnak azt majd jön a sírás nem vette kutya sem a sok másik übergame mellett.Vagy kise adják azt tolják 2011-re -
#19 várom a gammát, mivel CAPCOM -
#18 A jövő hét végén kerül megrendezésre az idei Comic-Con.
Kint lesz ez a game is! -
#17 Worthplaying előzetes -
#16 E3 Trailerek -
#15 Itt már nézhető is -
#14 Na akkor még1x Developer Diary Trailer -
#13 Ezt benézted:) ez a RFG -
#12 Developer Diary Trailer -
#11 új videók -
#10 DarkVoid Bear McCreary Trailer -
#9 Amit én legutóbb jáccottam a Capcomtól, az a Final Fight volt, ami egy 1990-es utcai verekedős játék. Még máig fenn van a gépemen és SNES-sel tolom is néha. Kis nosztalgia... Ez a darab is mutatósnak látszik. -
#8 -
#7 Most néztem meg a 15perces gameplay videót, és baromi jó játéknak ígérkezik az alapján.
Megjelenési dátumról nem lehet még semmit tudni? -
#6 3 új videó -
#5 game lesz! -
#4 E3 Videok -
#3 tetszik is meg nem is.a mozgás néhol nagyonfasza,amikor mondjuk azt a gépre felkapaszkod is szétszedi,meg verekedés.de a lövöldözés gyagyi,jetpackozás elég jó mókának nézki holott valahol az is szar.nemtudom.olyan érzésem van nem lesz korszak alkotó játék ez sem.de lehet megcsodálo majd azért.:) -
#2 Egy kis kiegészítő az előzőhöz!
A Dark Void egy izgalmas és látványos sci-fi kalandjáték, amelyet Japán egyik legnagyobb játékfejlesztő-kiadója, a Capcom készít. A játék szinte a semmiből bukkant elő 2007 végén. A mű története szerint millió évekkel ezelőtt un. Figyelők (Watchers) érkeztek a földre, akikre az akkori emberek istenként tekintettek fel. Aztán ahogy lenni szokott a "Szakértők" (Adepts), az emberek egy különleges képességekre szert tett része elűzi az isteneknek vélt idegeneket egy másik dimenzióba.
A Figyelők ezt nem hagyják annyiba és visszatérnek, hogy végképp leigázzák a földet.
info: Cybergen
-
#1 A Capcom felügyelete alatt készül a Dark Void nevű TPS játék, amelyet végre mozgás közben is megtekinthetünk két videó keretén belül.
A világunkat egy fenyegető erő támadja meg, amely veszéllyel lehet az egész emberiségre. Hősünk különleges jet pack tulajdonosa, s ennek segítségével veszi fel a harcot az idegenek ellen.
Hatalmas sziklákon ugrál, repülőgépekre jut fel a repülő szerkezet segítségével.
A megjelenés még odébb van, valamikor 2009-ben számíthatunk rá PC, PS3 és X360 platformokon.
Képek + 2 video
info: Gamekapocs