Ingyen MP3-lejátszó a diákoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"kapsz hozzá egy olyan vackot amit már a pár tízezres mobilok is tudnak, kivéve az érintõképernyõt"

hát ezt egy kicsit erõs így kijelenteni..
szerintem te még nem fogtál iPhone-t/iPod Touchot 😊
Sanyix
hát így legalább csak 295-395k-t fizetnek. Egye 80k a gép, a többi kis "ráhagyás", és 5k-ba kerül kb egy ájpod legyártása amit ingyen megkapnak 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Tinman
Éééted'? Veszõ' egy 300-400k-s rágott almát, aztán kapsz hozzá egy olyan vackot amit már a pár tízezres mobilok is tudnak, kivéve az érintõképernyõt, az meg mi a ráknak a zsebbe? ^^
Fúúú de jó nekik... fúúú de nagyon.<#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Áá, "magyar szempontból" ez is olyan, mint amilyen a Microsoft akciója volt... Még a Vista megjelenése elõtti évben asszem Németországban történt, hogy akinek illegális XP volt a gépén, kedvezõ áron kínálták megvételre a Vista-t megjelenés elõtt, és addig az XP-t is legálisan használhatták. A kedvezõ ár az persze a magyarországi XP ára alatt volt... Szegény németek, biztosan szarul élnek.

Nálunk ezek a cégek miért nem csinálnak ilyen akciókat? Vagy itt szedik be annak az árát, hogy nyugaton ezt megtehetik? Ez olyan, mint a mobilszolgáltatók: amit a brit T-Mobile-nál megkapsz telefont 18 hónapos hûségnyilatkozattal ingyen, vagy feltöltõkártyával 32 ezer forint körül, az otthon 2 éves hûségnyilatkozattal 35 ezer...

Valószínûleg amennyivel drágábban adják el bizonyos országokban a termékeket, abból lazán fedezik az ingyenes iPodot...

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

tommyknockers
Azokat utálom, akik bömböltetik a gusztustalan mobiljukat mindenféle gusztustalan számmal.<#gun>

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Hö az empénégy hö. És nem lehet hallgatni hangosan a tömegközlekedési eszközökön , szóval szar, hö.
Dark Angel 666
Ez már durván seggnyalás az Apple részérõl

BB7
Hozzánk is! HOZZÁNK IS!!!