2 TB-os merevlemezzel készül a Seagate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam 3 évig tökéletesen mûködött egy Pioneer író (pedig naponta írtam vele), és most is megy, csak már másnál. Egészen véletlenül nem arról volt szó, hogy nem frissítettél FW-t (vagy már nem volt újabb), és az újabb lemezeket már nem ismerte fel, és ezért írta ennyire lassan (ez a bevett gyakorlat)...
Hattyú? Hol?
Amugy osszes tobb eves lemezem jo meg a princok is igaz nec-vel irtam.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
...volt, régen. A mostani Plextorok LG belsõt használnak. <#nyes>#nyes>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
A Plextor drive alap, meg h csak TY nyersanyagot kene venni es nem a piacon..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A masik nagyszeru egy IBM notebook vinyo. 20 gigas, egyszer okadta a fustot, es vmi zorgott benne kegyetlenul. Haver felbontotta a "gyengepont"-janal, hogy kiessen belole, de nem jott ki. Azota irtunk rola cd-t is. Igaz, hogy a 20 gigabol csak 4-et lat, de meg igy is megy. Egyebkent nalunk csak Seagate vinyok vannak. Egyre sem volt panasz, miota megvannak.
A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff
Amúgy meg nem árt kisebb sebességgel írni(4x) a 18-20x helyett, akkor nem fog tönkremenni.
4 éves Verbatim DVD-imet most vettem elõ, LG íróval lettek égetve(ami máig kifogástalanul megy),
és egy jórégi LG-s olvasó simán beolvassa megfelelõ sebességen...
A haverom pioneer-ja 1 év alatt beszart...
10 éves 2,1-es vinyóm az seagate is jól megy,meg van 2 40gbs quantum azokat már had ne nézzem meg , de két éve még mentek. Nekem az újakkal sincs semmi bajom, ha rendeltetésszerûen van használva akkor elmuzsikálnak ezek egy ideig.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szlovák szürkeimportból származó noname/princo/egyéb más óccsó szemét esetén ne csodálkozz. Olcsó húsnak...
Nekem a 6-8 éves Philips CD-im simán olvashatók hiba nélkül. Már amelyik tokban volt tárolva végig, amik már évekkel ezelõtt összekarcolódtak, ráömlött a bacardi, megrágta a kutya a szélét azokon már tényleg van 1-2 hiba 😊)
\"The voices are back... Excellent.\"
\"The voices are back... Excellent.\"
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Szalagon érdemes tárolni ténylegizáltan fontosizácionált adatokat 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A régi 93as vinyómon még olvashatók a fájljaim. A mostaniakkal mi lesz 15 év múlva e?
A 6-8 éves CDk mennek tönkre, amik ugye 100 év idõtállósággal lettek beharangozva..
Szal min is érdemes tárolni a tényleg fontos adatokat?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ugyanez a helyzet mondjuk a procik terén is. Lehetne pl egy proci pl 4 szer ekkora térfogatra máris tisztán 4-szer gyorsabb lenne a mai leggyorsabbnál is legyen akárhány magos...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Különben sokkal egyszerûbben lehetne akár 10-20 TB-os vinyót készíteni a jövõben ha valamivel nagyobb térfogatú lenne maga a winchester pl két 3,5"-s helyet foglalna el! Miért kell ennyire görcsösen ragaszkodni a hagyományos mérethez (tudom h szabvány de akkor meg kérvényezzenek a két helyet foglaló egységekre is szabványt s megvan oldva a gond!) ?
S még olcsóbb fejlesztési költségekkel is kijönnének...