9
  • gybfefe
    "Az eset érdekessége, hogy a Bank of New York Mellon az érintett ügyfeleknek felajánlotta, hogy két évig biztosítja számukra a folyószámla ellenőrzésének lehetőségét és lehetőségük van egy 25 000 dolláros biztosítást is kötni."
    -Olvasni a sorok között polgártársak!
    Miről is szól a biztosítás? Ha mégse történik semmi baj akkor visszakapjuk a pénzünket? Frászt! Szerintem egy ifjú alkalmazott előállt a "zseniális ötlettel" és a szivaros vén rókák rákaptak nagy unalmukban egy egzaltált amerikai világ játékosaiként. :)
  • Alfa Of NS
    Hát ebben úgy néz ki szándékosság van. Bár néha meglepően lúzerek tudnak egyesek lenni. Se kiséret, se titkosítás, se több példány?
  • Adamul
    Hát ciki, van aki semmiből se tanul, én ebben többet nem bíznék meg az tuti...
  • Iamzozo
    Azért ez komolyan vicc :) 4,5 millió adat? Láttam fényképet, mikor az iwiw szervereket költöztették, rendőri kíséret ment. Egy bank meg azt se tudja hogy lopták vagy elhagyták (vagy ezt csak mi nem tudjuk...) :D
  • lamer the true
    flash tárolót? te jó isten ne tedd! :) nekem már vagy 6 ellszált hála a sok száz gépnek amibe dugdosom őket.
  • hodobaj
    Én inkább egy merevlemezt használnék vagy egy jókóra flash tárólót de ök tudják
  • bertino
  • egyember1
    megtalaltak a szalagokat, de kiderult, hogy rosszakat hoztak el a bankbol. ezek a szalagok nem az ugyfelek adatait hanem az eredeti ABBA szamokat tartalmaztak ellentetben a hirekkel.
    Foto a szalagok ellenorzeserol:
    http://www.honeysucklecreek.net/images/people1/Bryan_Sullivan/Hicks_Sullivan_Mag_Tape.jpg
  • bandypappa
    Hogy néz ki ez a mágnesszalag?

Ha online kifosztanak számlákat a bankoknál, akkor nem fordulnak rendőrséghez, mert azonnal megrendül az emberek bizalma bankban. bankot rabolni nem símaszkban, hanem armani öltönyben kell.