1403
-
#43 OXM UK - First Saints Row 2 Review
Goods:
-There's a massive amount to do
-It's very funny. very funny
-Major improvements over the first
Bads:
-Still some glitches
-Multiplayer not fantastic
8 / 10
-
#42 És akkor most hamarosan kijön PC-re is? a héten? -
#41 PCről lewarezolnák, ezért jön hamarabb sztem a mirrors edge is konzolokra. -
#40 Igen ki bizony! Saints.Row.2.PAL.XBOX360-Seed4ME
-
#39 KIjött ??? -
Hellsing47 #38 jellemző :( -
#37 Xbox 360-ra kijött! -
#36 Developer interview (angol persze) -
#35 Igen, angol szinkronos. -
#34 atyagatya ez is szinkronos lesz... ?!
-
#33 Meszólalnak a szinkronhangok! -
#32 Singleplayer /Co-op review képekkel -
#31 Co-op trailer -
Hellsing47 #30 ???
amugy a pisztoly meg a töltény formájú pendrive nagyötlet -
#29 Xbox 360 Collector's Edition Hölgyek előnyben -
#28 nekem tetszene ez a játék csak az a baj hogy olyan hülyén fut benne az ember hogy nézni is fáj szóval hanyagolom vagy esetleg kipróbálom... -
#27 Top 2
1. Gta 4
2. SR 2 -
joe1980 #26 Sziasztok,az őszintét megvalva én ezt sokkal jobban várom mint a GTA 4-et.Ez nem azt jelenti ,hogy nem örülök hogy a GTA 4 kijön PC-re.Szerintem mindkét játék frankó lessz a maga nemében!!!!!.Mindkettö sikeres legyen ezt kivánom.GTA 4 és Saints row 2 hajrá!!!! -
#25 Jaja frankó lett. Hellsing47-nek ezer köszönet érte! -
#24 nem rossz a banner. -
#23 kis trailerecske. -
bannernak? ez csak minta -
#21 http://www.gamekapocs.hu/hir/12162 -
#20 Comic Conról Trailerek -
#19 meg hát -
#18 hmmmm -
#17 jöhetne már GTA 4 nem kötött le túl sokáig, remélem azért az első rész hangulatát hozza akkor nem lesz baj (csak ne legyen olyan bugos) -
#16 Képek + Trailer -
#15 okok köszi!! -
#14 Nem.Csak next gen konzolok és PC. -
#13 PS2-re ki jön ez a "klón"?? -
ldavid #12 akit érdekel itt még talál néhány képet -
#11 Pedig nekem jobban bejött mint a GTA 4 :D -
#10 Nem volt rossz játék az első rész. Bár gecibugos volt, az tény.. :D Meg túl érdekfeszítő küldetések sem voltak. GTA4 pótlónak semmiféleképpen se nevezném. Max szegény ember GTA-ja.. ;D -
#9 Azért a Saint Row nem olyan nagy szám volt, játszottam vele, de nem igazán nyerte el a tetszésemet, pedig jobb játék is lehetet volna. Csak hát, aki azt megtervezte, és kitalálta mi legyen benne... kár így elcs*szni egy játékot.
Jó, voltak előnyei a GTA-val szemben, mondhatni míg meg nem jelent a IV, de semmi több.
Nem tudom, én saját játékot készítenék szívesen, ami tényleg GTA klón lenne, de saját elképzelésem szerint, és sokkal több feelingel, és feelinges küldetéssel fúűszerezve. Mert GTA4-ben ugyan volt egy-két emlékezetes küldetés, de a többségét hamar elfogjátok felejteni, ha játszatok vele esetleges PC-s kiadáson, vagy konzolon. -
n3whous3 #8 Nem PC-re -
#7 *is -
#6 volt 1 os? :O -
n3whous3 #5 Az első képen úgy néz ki a szereplő egyébként, mint abban a spanyolos hatású max-payne (de annál sokkal akciósabb) öldökős gammában (ami ugyancsak egy hányinger minőség volt egyébként) -
n3whous3 #4
Hát igen, a grafikától leesik az állunk [irónikus próbál lenni]