1403
  • Prince23
    ez a játék már augusztusba meg kellett volna jelenjen a játékpolitika miatt.
    ha csúszik a megjelemés még nagyobb hülyék a játék kiadói, hiszen esélye sem lesz: Dead space, far cry 2, fallout 3, call of duty 5, soroljam még? :D és ezek a játékok nemcsak a warezban lesz forgalmas... akkor a sints row 2-őt mi a búbánatnak vegyem meg, mikor jön egy GTA 4 is?
    valahogy így kellett volna gondolkozzanak a sr 2 fejlesztői és kiadói. ezt a játékot senki sem fogja megvenni, max aki full gazdag. Bukásra itéltetett játék a megjelenésével, pláne ha csúszik is, akkor meg... no comment inkább.
    SEmmi bajom azzal, hogy várni kell esetleg, mert erre nem fogok pénzt áldozni. Az zavar, hogy jóideje október 14 a megjelenés, aztán hirtelen mégse?
    És akkor akarják piacra dobni amikor a legnagyobb, és verhetetlen rivális is a boltokba kerül?

Hol itt a logika?
  • Fido4life
    türelem rózsát terem. az én verzióm is fagy, és nem tudok tovább jutni egy ronin küldetésnél a bugos törés miatt. legalább ti már egy tökéletes verzióval nyomulhattok rögtön.
  • Fido4life
    kizárólag Xbox 360-ra jelent meg az első rész még PS3-ra se. kár érte mert van pár vicces utalás a második részben amit így sokan nem érthetnek.
    Ha meg tényleg átrakták a dátumot novemberre, akkor b@sszák meg!
    Majd megy a nyavalygás, hogy nem fogy a játék a kalózkodás miatt.
    Közben meg aki pénzt áldoz játékra, inkább a GTA IV-et veszi majd mint ezt.
    Nem tudom az Amazon mennyire mérvadó, de szétnéztem ma és a nagyobb gamer oldalakon bizony mai dátum a megjelenés...
  • Danyi8888
    pc-re
  • Danyi8888
    bazzzzd ez csak novemberbe jön?!
    Link :S
  • bertino
    asszem nem.
    Az első része megjelent pc-re?
  • bertino
    hát meglesz ez is, ha megjelenik, szal mindkettő ott virít majd a polcon, a többit meglátjuk ;)
  • Fido4life
    jobb, ezerszer több lehetőség van, szinte minden utcán találsz egy küldetést, és a város ÉL.
    GTA 4 természetesen sokkal realisztikusabb, de az SR a maga kategóriájában (könnyed szórakozás, nem kell komolyan venni a játék se veszi komolyan magát) szerintem sokkal nagyszerűbb.
  • koj
    NINCS PC-S TOPIK!!!! NORMÁLIS TOPIK!
  • Prince23
    cikk
  • Bence94
    hát, hogy jobb azt nem hinném.itt nagyon ne kérdezz mert még nem jelent meg.
  • bertino
    jobb ? Oo

hűha, ez elég komoly gondolat :)
  • Rapperman
    Nem tudja valaki, hogy szájra tehető bandana-t hol találok esetleg Ninja ruhát?Én ott tartok, hogy megöltem a japókat(sárga) meg a Nigger(zöld) bandát!Szerintem ez a játék jobb, mint a GTA4!
  • Bence94
    nem nagyon .
  • Danyi8888
    am van rendszerkövetelmény??? mert én nem találtam:S
  • Danyi8888
    14.-e az amerikai megjelenés EU-ban 17.-én jelenik meg asszem
  • grebber
    Nagy hirtelen 3 oldalt néztem meg mind a 3 oldalon október 14.-ét írnak megjelenésre!
    A megjelenés maradt 17.-e? Vagy változott azóta?
  • grebber
    Előzetes képekkel (angolul)
  • Fido4life
    persze én majdnem megcsináltam a tükörképemet :D
  • Norberto91
    Jól láttam, hogy a karakterünket lehet fullra alakítgatni?:
  • Fido4life
    a játék kurva jó viszont fullra elakadtam a The Ronin/Road Kill nevű küldetésnél.. Ha Voltan segítene azt nagyon megköszönném
  • grebber
    lol ez a video
  • Voltan
    Nyugi, nem fogom. :D
    Csak gondoltam, szólok, hogy olyan nagyon nem kell félni, nem rossz ez.
    Mondjuk nekem most jöhet bármi játék, csak a Fallout 3 jár a fejemben :D
  • xido
    azért ne lődd majd le a poénokat...még 1 hónap az utolsó platform megjelenésig:)
  • Voltan
    A Just Cause-t nem játszottam, a Merc 2 meg nekem bejött :D
    De ez szerkezetében eddig inkább a GTA-ra hasonlít. Bár még tényleg az elején vagyok.
  • xido
    videók alapján kicsit rajzfilmesnek,amolyan Crazy taxisnak mondanám...ennyi pont elég lesz a szórakoztatáshoz:)
  • Prince23
    Mint gta felépitésileg ugye messze jobb mint a merc 2 vagy a just cause?? Vagy pont olyan mint a merc 2 pl?
  • Voltan
    Jobb, én már tolom. Elég komoly hangvételű, legalábbis eddig. Igaz, voltak már kicsit megmosolyogtató részek.
    Kevésbé realisztikus, mint a GTA, viszont hasonlóan élvezetes.
    A grafikáról nme mondok semmit, nálam az nem elsődleges szempont, de tény, hogy a GTA 4 szebb.
    Így 2-3 óra játék után azt mondom, hogy nagyon jó lett. Ha nem is jobb, mint a GTA 4, szerintem eléggé megközelíti. Kicsit más hangvétel, de fun-fun-fun.
  • xido
    én ilyen Total overdose/Just cause szintű és minőségű félpoén játékra számítok,aztán már csak jobb lehet utána:)
  • bertino
    ebben is ilyen euphoria "emberfizika" engine van vagy mi ?
  • bertino
    a kocsifizika elég érdekes sajna.
  • grebber
    Hát ahogy olvasgatom nforce fórumát sokan lehúzzák 6/10-es értékelést írnak neki:

"Character creation and gameplay are quite fun, graphics and physics are last gen... I'd give it a 6/10."

De van ilyen is :

"played the game for few hours... it's fun but not perfect.

I would give it 8,5/10 "
  • Bence94
    kiváncsi vagyok milyen lesz a játék és gépen milyen lesz !
  • grebber
    Gameplay video