1403
-
#83 ez a játék már augusztusba meg kellett volna jelenjen a játékpolitika miatt.
ha csúszik a megjelemés még nagyobb hülyék a játék kiadói, hiszen esélye sem lesz: Dead space, far cry 2, fallout 3, call of duty 5, soroljam még? :D és ezek a játékok nemcsak a warezban lesz forgalmas... akkor a sints row 2-őt mi a búbánatnak vegyem meg, mikor jön egy GTA 4 is?
valahogy így kellett volna gondolkozzanak a sr 2 fejlesztői és kiadói. ezt a játékot senki sem fogja megvenni, max aki full gazdag. Bukásra itéltetett játék a megjelenésével, pláne ha csúszik is, akkor meg... no comment inkább. -
#82 SEmmi bajom azzal, hogy várni kell esetleg, mert erre nem fogok pénzt áldozni. Az zavar, hogy jóideje október 14 a megjelenés, aztán hirtelen mégse?
És akkor akarják piacra dobni amikor a legnagyobb, és verhetetlen rivális is a boltokba kerül?
Hol itt a logika?
-
#81 türelem rózsát terem. az én verzióm is fagy, és nem tudok tovább jutni egy ronin küldetésnél a bugos törés miatt. legalább ti már egy tökéletes verzióval nyomulhattok rögtön. -
#80 kizárólag Xbox 360-ra jelent meg az első rész még PS3-ra se. kár érte mert van pár vicces utalás a második részben amit így sokan nem érthetnek. -
#79 Ha meg tényleg átrakták a dátumot novemberre, akkor b@sszák meg!
Majd megy a nyavalygás, hogy nem fogy a játék a kalózkodás miatt.
Közben meg aki pénzt áldoz játékra, inkább a GTA IV-et veszi majd mint ezt. -
#78 Nem tudom az Amazon mennyire mérvadó, de szétnéztem ma és a nagyobb gamer oldalakon bizony mai dátum a megjelenés... -
Danyi8888 #77 pc-re -
Danyi8888 #76 bazzzzd ez csak novemberbe jön?!
Link :S
-
#75 asszem nem. -
#74 Az első része megjelent pc-re? -
#73 hát meglesz ez is, ha megjelenik, szal mindkettő ott virít majd a polcon, a többit meglátjuk ;) -
#72 jobb, ezerszer több lehetőség van, szinte minden utcán találsz egy küldetést, és a város ÉL.
GTA 4 természetesen sokkal realisztikusabb, de az SR a maga kategóriájában (könnyed szórakozás, nem kell komolyan venni a játék se veszi komolyan magát) szerintem sokkal nagyszerűbb. -
koj #71 NINCS PC-S TOPIK!!!! NORMÁLIS TOPIK! -
#70 cikk -
#69 hát, hogy jobb azt nem hinném.itt nagyon ne kérdezz mert még nem jelent meg. -
#68 jobb ? Oo
hűha, ez elég komoly gondolat :) -
Rapperman #67 Nem tudja valaki, hogy szájra tehető bandana-t hol találok esetleg Ninja ruhát?Én ott tartok, hogy megöltem a japókat(sárga) meg a Nigger(zöld) bandát!Szerintem ez a játék jobb, mint a GTA4! -
#66 nem nagyon . -
Danyi8888 #65 am van rendszerkövetelmény??? mert én nem találtam:S
-
Danyi8888 #64 14.-e az amerikai megjelenés EU-ban 17.-én jelenik meg asszem
-
#63 -
#62 Nagy hirtelen 3 oldalt néztem meg mind a 3 oldalon október 14.-ét írnak megjelenésre! -
#61 A megjelenés maradt 17.-e? Vagy változott azóta? -
#60 Előzetes képekkel (angolul) -
#59 persze én majdnem megcsináltam a tükörképemet :D -
Norberto91 #58 Jól láttam, hogy a karakterünket lehet fullra alakítgatni?: -
#57 a játék kurva jó viszont fullra elakadtam a The Ronin/Road Kill nevű küldetésnél.. Ha Voltan segítene azt nagyon megköszönném -
#56 lol ez a video -
#55 Nyugi, nem fogom. :D
Csak gondoltam, szólok, hogy olyan nagyon nem kell félni, nem rossz ez.
Mondjuk nekem most jöhet bármi játék, csak a Fallout 3 jár a fejemben :D -
xido #54 azért ne lődd majd le a poénokat...még 1 hónap az utolsó platform megjelenésig:) -
#53 A Just Cause-t nem játszottam, a Merc 2 meg nekem bejött :D
De ez szerkezetében eddig inkább a GTA-ra hasonlít. Bár még tényleg az elején vagyok. -
xido #52 videók alapján kicsit rajzfilmesnek,amolyan Crazy taxisnak mondanám...ennyi pont elég lesz a szórakoztatáshoz:) -
#51 Mint gta felépitésileg ugye messze jobb mint a merc 2 vagy a just cause?? Vagy pont olyan mint a merc 2 pl? -
#50 Jobb, én már tolom. Elég komoly hangvételű, legalábbis eddig. Igaz, voltak már kicsit megmosolyogtató részek.
Kevésbé realisztikus, mint a GTA, viszont hasonlóan élvezetes.
A grafikáról nme mondok semmit, nálam az nem elsődleges szempont, de tény, hogy a GTA 4 szebb.
Így 2-3 óra játék után azt mondom, hogy nagyon jó lett. Ha nem is jobb, mint a GTA 4, szerintem eléggé megközelíti. Kicsit más hangvétel, de fun-fun-fun. -
xido #49 én ilyen Total overdose/Just cause szintű és minőségű félpoén játékra számítok,aztán már csak jobb lehet utána:) -
#48 ebben is ilyen euphoria "emberfizika" engine van vagy mi ? -
#47 a kocsifizika elég érdekes sajna. -
#46 Hát ahogy olvasgatom nforce fórumát sokan lehúzzák 6/10-es értékelést írnak neki:
"Character creation and gameplay are quite fun, graphics and physics are last gen... I'd give it a 6/10."
De van ilyen is :
"played the game for few hours... it's fun but not perfect.
I would give it 8,5/10 " -
#45 kiváncsi vagyok milyen lesz a játék és gépen milyen lesz ! -
#44 Gameplay video