1403
-
#123 megint én voltam a vaksi, mert csak ezt néztem: January 2009 Saints Row 2 THQ Action -
#122 Melyik dimenzióba? Mert IGN November 10-et ír.
-
#121 ign 2009 januárt ír megjelenésnek -
#120 Európa nov.7. -
#119 November 10-ére van írva a megjelenés! -
#118 Még nem jelent meg? Mikor jön ki (warez) ?? -
#117 csinálják csak ezerrel. -
#116 Miért lol?Elég sok helyen jókat írnak róla ha sikeres miért ne? -
#115 LOL?!
3. rész -
#114 ez a pc-s topik.kérek mindenkit lehetőleg menjen oda mindenki . -
marcimilan #113 császtok nekem lefagy mindig az első feladat után a saints row, mit lehet vele tenni???????????????????? -
#112 még nem vittem végig, mert bugos az én verzióm -
Bully1993 #111 Kösz és ez ténylega legutolsó kérdések! Dex miért állt át az Ultorhoz az 1-ben még a Saintsekkel volt! És hogy került a képbe a többi 3 banda a brotherhood a ronin meg a samedik őket miértnem próbálták meg kicsinálni mint a Saintseket? -
#110 Spoiler:
Azért mert Julius kapott egy választási lehetőséget: börtön vagy szabadon távozhat ha az összes Saintset megbuktatja, így vagy úgy. Troynak persze nem tetszett ez a robbantásos dolog. -
Bully1993 #109 SPOILER
Köszi csak az nem világos a Juliust az mér zavarta hogy folytatod és ezért mért akart megölni? -
#108 Mindegyik kiderül a játékban node:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Julius csinálta az egészet mivel Troy felcsapott rendőrfőnöknek és így megakarta buktatni az egész Saintset, de nem letartóztatással hanem úgy hogy mindenki elmegy legális életet folytatni. Julius viszont tudta hogy te nem fogod abba hagyni és így akadályozta meg, legalábbis egy darabig.
2. Dex az Ultornál dolgozik, King meg könyvet írt :D
3. Ultor valami ruha vállalat volt az első részben a másodikban hatalmas céggé nőtte ki magát renoválta az egész várost. Tehát legálisan végülis az ultor uralja a várost.
remélem valamennyire érthető voltam -
Bully1993 #107 Nah megvettem a gammát xbox 360-ra és qvára jó csak a storyt úgy ahogy van nem vágom(a gyenge angoltudásom miatt) Akinek megvan a game és tud válaszolni az létszi írja le:
SPOILER
1. most végülis ki volt benne ebbe a robbantásban az 1-ben és miért?
2.Dex-el Ben Kinggel mi lett hogy nemláttuk viszont őket?
3. mi az ultor célja a játékban és neki volt e köze a robbantáshoz?
A válazokat előre is köszönöm -
#106 Mivel még nem jött ki pc-re nincs miről beszélni! -
Leky #105 Megállt itt az élet. -
#104 Ott is átírták novemberre -
#103 GK is 8 felettit adott, szal... még lehet a merc 2-től is jobb lesz a gém.
csak a fizikája szar... -
#102 Értékelések
Eurogamer 9/10
Szal nem lehet rossz game! -
#101 gamefaqs -
#100 Honnan tudod? -
#99 Európában csak november 7-én jelenik meg, de USA-ba már rég megjelent PC-n. -
#98 Max pc-n lehet bukás, konzolon biztos, hogy nem. Volt marketing rendesen. -
#97 Ha van eszük, akkor vagy ma/holnap/héten jelenik vagy a GTA 4 megjelenése utáni 2-4 hónap múlva :D -
#96 Live stream alapján sokkal több a lehetőség, meg több mindent lehet csinálni ebben a játékban, mint a gta 4-ben. -
#95 és ami a legbiztatóbb, hogy a nyomorult kiadó sem tudja, hogy mikor fog megjelenni -
#94 fail. -
#93 szopás -
#92 épp ezt írtam le pár sorral le. jó kis üzletpoéitikájuk van. tán pc-re warezként és stemként tekintenek rá vagy mi? nagyon nevetségesek most már.
gamespot, gamefaqs szerint kijött a gém. remélem is. -
#91 nem értem iért van az, hogy egy kalap szart sem érő gagyi portok mi a francot késnek annyit? a nagy neves játékok előbb jönnek főleg ha igaz novemberben jelenik meg amikor a gta 4 akkor tuti bukta... -
#90 Azt mondták a live stream-ben hogy november 11-én jön a pc-re. -
#89 Live Stream -
#88 Ez egy számomra ismeretlen oldalról van kivágva, remélem nem kamu -
#87 akkor elvileg ma usában megjelent ? már kezdtem aggódni, hogy novemberben jön ki. -
#86 -
#85 Talán még van remény. Hivatalos fórumon ez áll a FAQ-ban:
Q1. When does Saints Row 2 come out?
A: Oct. 14th (US), Oct. 16th (AU/NZ), Oct. 17th (Europe) -
#84 max PC-n, de a PC-s játékpiac alapból bukásra van ítélve. PS3-ra és Xbox 360-ra hatalmas siker lesz hiszen ott sokan már meg is unták a nagy riválist.