81
-
#41 Az oké, hogy nincs benne nagy sztori és még sajna az is bénán lett közvetítve, de ami engem igazán idegesített az az állandóan mozgó kamera... Hihetetlenül fárasztott, hogy nincs egy nyugodt pillanat a filmben, folyton mozog valami, ill. ezen felül még a kamerát is állandóan mozgatták. Ez nem frankó ha filmezésről van szó. Egy álló kép, vagy egy álló nézőpontból bemutatott jelenet gyakorta sokkal kifejezőbb, szebb...
Amúgy technikailag rendben volt a dolog. Voltak benne jó ötletek nagyon, csak a részleteket nem tudták összefogni. A macska karaktere nekem nagyon nem jött be... Meg a hümmögős style sem! Ha már néma, akkor legyen néma. Ha meg mindenképp hümmögni akar, akkor úgy hümmögjön, hogy az ne hasolnítson a beszélt nyelvre.
Amúgy további sok sikert a srácoknak!! Kezdetnek jó volt! Remélem, hogy lesz lehetőségük még bizonyítani, mert valszleg sokat tanultak ebből... -
M0RN1NGST4R #39 Minden tiszteletem az alkotóké. Mondom ezt úgy, hogy nem láttam a filmet sajnos, de ez egy nagyon szép gesztus volt a részükről. Előzetes képek alapján egyedi hangulatú filmet sikerült késziteniük, és csak sajnálni tudom, ha művüknek nem olyan fogadtatása lett, mint ahogy várták. -
#38 Jó vicc. Első 6 percben semmi beszéd nincs, csak hümmögés.
Gondolom 6 perc után sem lesz beszéd benne, vagy maximum egyként Dönci szó elhangzik. -
XRV #37 Felirat terén hogy áll a film? Persze erről semmi infót nem találok, max azt hogy leszedem a borítót és megnézem hogy van e utalás rá.
Hallássérültekre esetleg gondolhatnának. -
#36 Mplayernek hála letöltésközben belenéztem az első kb. 6 percbe, nem tetszett, így nem kellett foglalnoma sávszélt feleslegesen.
Talán azért nemtetszett, mert amolyan néma mese volt, számomra 0 történéssel, és sovány humorral. Lehetett volna Mr. Bean-es ha már nemszólunk egy mukkot sem formációnál maradunk, vagy Happy Tree Friends szerű. -
FoodLFG #35 Nekem még délkörnyékén 1MB/s-al jött, mondani is akartam, hogy mennyire jó a sebesség, de akkor ezek szerint mégsem annyira. :P -
nickwearby #34 Ja, Ez jó ötlet :)))
Támogatom -
nickwearby #33 Nem baj, megvárjuk Kösz szépen a lehetőséget
Remélem, ha lecseng a nagy letöltési láz, le tudom szedni a HD-set,
Délután megpróbáltam, de 10 perc után levette a letöltési sebességet 3 Mbitről
13Kb/sec-re....
Az se zavarna, de 78 órán keresztül akarja letölteni
-
opera11 #32 Készítsetek inkább szerintem torrent fájlt valami nyilvános oldalra, aztán annak a linkjét tegyétek ki az az oldalra,(ha a tracker nem megoldható..) úgy gyorsabb lesz :) -
tvik #31 Nálam nem működik a letöltés.
Timeoutol. Nem kicsit idegesítő. -
hpteso #30 Nagyon szep a grafikaja. Profi munka. Le fogom tolteni. :D -
mathgery #29 Ha valaki le szeretne tölteni és nem indul el a letöltés, az azért van, mert "kissebb" technikai problémával küzdünk, a rengeteg egyszerre elindított letöltés miatt akadozik!Dolgozunk a probléma megoldásán! -
Vucli #28 Nagyon szimpatikus ez a dolog, és a honlapot megtekintve a csapat is, aki készítette. Szét is nézzek a közeli MM be hátha lehet kapni DVDn, ezzel is támogatom őket, ha nem akkor letöltöm. -
error85 #27 Arra nem gondolsz, hogy a pestiekkel ellentétben a vidéki embereknek nem feltétlenül az jelenti a szórakozást, hogy több, mint 100 emberrel együtt nyomorogjon egy sötét moziban? kosz, zaj, rakás igénytelen paraszt. kösz, de inkább nem. -
#26 Nem olyan régen tudtam csak meg, hogy pl. Nagykanizsán bezárt a Multiplex, előtte évekkel meg a "hagyományos" Ady mozi.
Durván gáz ez egy 55k-s nagyvárosban... mondjuk az ottani élet/emberek valami egész más kategória. Műmájer és irigykedés + rongyrázás hevön :-/ -
FoodLFG #25 jó, de ő már bosszúból csinálta.. :D -
sathinel #24 ha vége a filmnek még nézd meg a készítők névsora után is van kis részlet:D -
gombabácsi #23 Érdekes hogy ezt fikázzák sokan... Hát igen, az a divat manapság, hogy a semmi pörögjön mint állat, lásd Lost vagy háripöttyer. A Lost-ot pl. az 5. rész után meguntam akkora nagy szánalom az egész. De a nép aztat dicsőíti meg a hasonló dolgokat.
De nem kell félni! Az ilyenek mint az Egon és Dönci úgyis kihalnak rövid időn belül. Marad a pörrrrrrrrrgés... -
FoodLFG #22 Ez tényleg odabasz xD Kis köcsög mókusok..
Kár, hogy nem használták ki a Blender folyadék szimulációját.
(ebben a tíz percben több ötlet volt, mint az egy órás Egon és Dönciben :/) -
gombabácsi #21 Nekem nagyon tetszett ez a film, meg is vettem dvd-n. Egyszerűen elvarázsol.
A furcsa az, hogy a disneyek meg pixárok meg totál unalmasak számomra, méghozzá azért mert gyakorlatilag sablonokat ismételgetnek (pár kivétel azért van ami tetszett).
Szerintem az csalódik, aki sablon-pörgést vár, aki nem tud gyerek módjára rácsodálkozni apró dolgokra. -
FoodLFG #20 Én gyorsítva játszottam, hogy hamarabb vége legyen.
De legalább ingyenesen letölthető. Ez is valami. :) -
HUmanEmber41st #19 Röviden: láttam, sajnálom a megnézésére elcseszett időt.. -
#18 Ő se tudja, csak beböfögi a baromságait. -
#17 Nagyon szép film lett, de már a bemutatókon is az jött le, mintha felezővel játszanák. Kár érte.
A XXI. szd-ban pedig így kellene a művészetnek működnie, nem arra várni, hogy pénzes stúdiók, szuper szponzorokkal támogatott extra gázsit fizessenek az ócskaságokért.
Sztrímben online adásként fenn van pl 1-2 maszek SW film is, és sajna egyáltalán nem rosszabbak mint Lukács bátyó legutóbbi szörnyedvényei! Na jó csak egy kcisit!;)
Viszont jó poénok vannak benne!;))) -
sathinel #16 Big Buck Bunny ingyenes progival miket meg nem lehet csinálni:D full opensource és szerintem durván jól sikerült.
Moziról annyit, hogy manapság minden filmnek csúcskirály a bemutatója, a filmre meg ha elmész kiégsz hogy nem ezt vártad. 90%-a a filmeknek silány. Pár szopás után nincs kedve többet az embernek moziba menni, és fizetni valamiért amire 1 nap múlva már nem is emlékszel annyira nem fog meg. Pénzre nem kéne fogni, mivel vidéken meg olcsóbb a jegy. -
ntom #15 Én egy vidéki városban érettségiztem úgy 10 éve (kelet mo, 12e körüli lélekszám, regionális központ), 2 mozi volt a "környéken", az egyik 40km-re, a másik 70-re. Szóval vagy elcsesztem egy filmre a teljes szombat délutánt (mozi jegyár + benzin/máv/volánbusz), vagy lemondtam róla.
Utóbbi történt többnyire, természetesen.
Jó 16-20 évvel ezelőtt még szinte minden bokorban volt mozi, aztán jött a disco-láz, át is építették szinte mindet. Azóta be is csődölt mind :) No ez a része szánalmas inkább a dolgoknak... -
#14 "Ez valahol szánalmas."
esetleg furcsa vagy sajnálatos, de miért szánalmas? -
#13 ejha -
#12 Mert budapesten ugyanazért a munkáért több fizetést kapsz, ergó inkább megteheted, hogy elmehetsz moziba, mint mari néni mucsaröcsögén. -
#11 Ami a filmet illeti, nem tudom, mit vártak. Szerintem szörnyen unalmas. Elkezdtem, de... áhh... Valahogy "nem jött át". Technikailag káprázatos, de egy film ne csak magyar techdemo legyen. A Kis Vukot még nem láttam... -
ntom #10 én a hd divx-et kezdtem el szedni, nekem simán elindult... -
#9 Le a kalappal előttük! Ingyenessé tenni másfél év munkáját, ráadásul segítő jobbot nyújtani az animátoroknak ... dícséretre méltó!
Meglestem a DraQla trailerét. Egész ígéretesnek tűnik. -
Cat #8 OFF
Ilyen kevés lenne budapesthez képest az ország többi része? 2 millió emberből 6000 megy moziba, a maradék 8 millióból meg 2000? Ez valahol szánalmas. -
winnie #7 sőt, országos hétvégéről - az egon és dönci pesten az első héten nem sokkal kevesebbet, 6-6500 nézőt hozott. -
Me Ga #6 He-he, ezt ügyesen kitalálták... a linkek nem működnek, a reklámért meg megy a pénz.
Egy pillanatig azt hittem, hogy talán nem is Magyarországon vagyok, de végül visszahuppantam... No comment. -
Cat #5 Te budapesti adatokról beszélsz, a cikkíró pedig országosról. -
winnie #4 ". Ugyan a premier hetében néhány amerikai produkciót is megelőzött, de a 8200 néző egy hét alatt még így is elég gyenge szám országos viszonylatban."
a 8200 néző teljesen jó kezdés egy magyar filmnek. a superhero mive hozott kábé ennyit, a nyolc tanú vagy a 21 - las vegas ostroma. mind hollywoodi.
a nagy siker hazai eszter hagytéka csak 7500 nézővel nyitott, a hype-olt bakkerman 3900-zal, a kis vuk 5900-zal, a casting minden 9800-zal. nem rossz egyáltalán. -
#3 Legszimpibb és legtehetségesebb egészestés animálók az országban. Grt! -
MrBlowfish #2 Technikailag a film káprázatos, gyönyörű képi világgal rendelkezik, szóval tényleg respekt a grafikusaoknak. A story viszont iszonyú unalmas, (hárman néztük meg, mindhárman bealudtunk egy verőfényes szombat délután, ami nem szokásunk), és az az érzésem van folyamatosan a film közben, hogy egy iszonyatos hosszú techdemót nézek. Egy jó íróval/rendezővel csodákra lennének képesek ezek a srácok.♦ -
ntom #1 Sajnálatos, hogy így alakult, remélhetőleg külhonban kedvezőbb fogadtatásra fog találni a projekt! Valahogy jobban szurkoltam neki, mint a kis vuknak