Ingyen letölthető az Egon és Dönci

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szep a grafikaja. Profi munka. Le fogom tolteni. 😄<#taps><#taps><#taps>
Ha valaki le szeretne tölteni és nem indul el a letöltés, az azért van, mert "kissebb" technikai problémával küzdünk, a rengeteg egyszerre elindított letöltés miatt akadozik!Dolgozunk a probléma megoldásán!
Nagyon szimpatikus ez a dolog, és a honlapot megtekintve a csapat is, aki készítette. Szét is nézzek a közeli MM be hátha lehet kapni DVDn, ezzel is támogatom õket, ha nem akkor letöltöm.

Arra nem gondolsz, hogy a pestiekkel ellentétben a vidéki embereknek nem feltétlenül az jelenti a szórakozást, hogy több, mint 100 emberrel együtt nyomorogjon egy sötét moziban? kosz, zaj, rakás igénytelen paraszt. kösz, de inkább nem.
Tinman
Nem olyan régen tudtam csak meg, hogy pl. Nagykanizsán bezárt a Multiplex, elõtte évekkel meg a "hagyományos" Ady mozi.
Durván gáz ez egy 55k-s nagyvárosban... mondjuk az ottani élet/emberek valami egész más kategória. Mûmájer és irigykedés + rongyrázás hevön :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

jó, de õ már bosszúból csinálta.. 😄

https://twitter.com/foodlfg

ha vége a filmnek még nézd meg a készítõk névsora után is van kis részlet😄
Érdekes hogy ezt fikázzák sokan... Hát igen, az a divat manapság, hogy a semmi pörögjön mint állat, lásd Lost vagy háripöttyer. A Lost-ot pl. az 5. rész után meguntam akkora nagy szánalom az egész. De a nép aztat dicsõíti meg a hasonló dolgokat.
De nem kell félni! Az ilyenek mint az Egon és Dönci úgyis kihalnak rövid idõn belül. Marad a pörrrrrrrrrgés...

Ez tényleg odabasz xD Kis köcsög mókusok.. <#eplus2>

Kár, hogy nem használták ki a Blender folyadék szimulációját.
(ebben a tíz percben több ötlet volt, mint az egy órás Egon és Dönciben :/)

Nekem nagyon tetszett ez a film, meg is vettem dvd-n. Egyszerûen elvarázsol.
A furcsa az, hogy a disneyek meg pixárok meg totál unalmasak számomra, méghozzá azért mert gyakorlatilag sablonokat ismételgetnek (pár kivétel azért van ami tetszett).

Szerintem az csalódik, aki sablon-pörgést vár, aki nem tud gyerek módjára rácsodálkozni apró dolgokra.

Én gyorsítva játszottam, hogy hamarabb vége legyen. <#idiota>
De legalább ingyenesen letölthetõ. Ez is valami. 😊

Röviden: láttam, sajnálom a megnézésére elcseszett idõt..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Narxis
Õ se tudja, csak beböfögi a baromságait.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

NEXUS6
Nagyon szép film lett, de már a bemutatókon is az jött le, mintha felezõvel játszanák. Kár érte.
A XXI. szd-ban pedig így kellene a mûvészetnek mûködnie, nem arra várni, hogy pénzes stúdiók, szuper szponzorokkal támogatott extra gázsit fizessenek az ócskaságokért.
Sztrímben online adásként fenn van pl 1-2 maszek SW film is, és sajna egyáltalán nem rosszabbak mint Lukács bátyó legutóbbi szörnyedvényei! Na jó csak egy kcisit!😉
Viszont jó poénok vannak benne!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Big Buck Bunny ingyenes progival miket meg nem lehet csinálni😄 full opensource és szerintem durván jól sikerült.

Moziról annyit, hogy manapság minden filmnek csúcskirály a bemutatója, a filmre meg ha elmész kiégsz hogy nem ezt vártad. 90%-a a filmeknek silány. Pár szopás után nincs kedve többet az embernek moziba menni, és fizetni valamiért amire 1 nap múlva már nem is emlékszel annyira nem fog meg. Pénzre nem kéne fogni, mivel vidéken meg olcsóbb a jegy.
Én egy vidéki városban érettségiztem úgy 10 éve (kelet mo, 12e körüli lélekszám, regionális központ), 2 mozi volt a "környéken", az egyik 40km-re, a másik 70-re. Szóval vagy elcsesztem egy filmre a teljes szombat délutánt (mozi jegyár + benzin/máv/volánbusz), vagy lemondtam róla.
Utóbbi történt többnyire, természetesen.
Jó 16-20 évvel ezelõtt még szinte minden bokorban volt mozi, aztán jött a disco-láz, át is építették szinte mindet. Azóta be is csõdölt mind 😊 No ez a része szánalmas inkább a dolgoknak...
QuippeR
"Ez valahol szánalmas."
esetleg furcsa vagy sajnálatos, de miért szánalmas?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Sanyix
ejha

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

smv
Mert budapesten ugyanazért a munkáért több fizetést kapsz, ergó inkább megteheted, hogy elmehetsz moziba, mint mari néni mucsaröcsögén.

Starcraft + Diablo III - esemve

Chocho
Ami a filmet illeti, nem tudom, mit vártak. Szerintem szörnyen unalmas. Elkezdtem, de... áhh... Valahogy "nem jött át". Technikailag káprázatos, de egy film ne csak magyar techdemo legyen. A Kis Vukot még nem láttam...

Gaming is believing.

én a hd divx-et kezdtem el szedni, nekem simán elindult...
ZsZso
Le a kalappal elõttük! Ingyenessé tenni másfél év munkáját, ráadásul segítõ jobbot nyújtani az animátoroknak ... dícséretre méltó!

Meglestem a DraQla trailerét. Egész ígéretesnek tûnik.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

OFF

Ilyen kevés lenne budapesthez képest az ország többi része? 2 millió emberbõl 6000 megy moziba, a maradék 8 millióból meg 2000? Ez valahol szánalmas.

sõt, országos hétvégérõl - az egon és dönci pesten az elsõ héten nem sokkal kevesebbet, 6-6500 nézõt hozott.
He-he, ezt ügyesen kitalálták... a linkek nem mûködnek, a reklámért meg megy a pénz.
Egy pillanatig azt hittem, hogy talán nem is Magyarországon vagyok, de végül visszahuppantam... No comment.

Te budapesti adatokról beszélsz, a cikkíró pedig országosról.

". Ugyan a premier hetében néhány amerikai produkciót is megelõzött, de a 8200 nézõ egy hét alatt még így is elég gyenge szám országos viszonylatban."

a 8200 nézõ teljesen jó kezdés egy magyar filmnek. a superhero mive hozott kábé ennyit, a nyolc tanú vagy a 21 - las vegas ostroma. mind hollywoodi.

a nagy siker hazai eszter hagytéka csak 7500 nézõvel nyitott, a hype-olt bakkerman 3900-zal, a kis vuk 5900-zal, a casting minden 9800-zal. nem rossz egyáltalán.
edios
Legszimpibb és legtehetségesebb egészestés animálók az országban. Grt!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Technikailag a film káprázatos, gyönyörû képi világgal rendelkezik, szóval tényleg respekt a grafikusaoknak. A story viszont iszonyú unalmas, (hárman néztük meg, mindhárman bealudtunk egy verõfényes szombat délután, ami nem szokásunk), és az az érzésem van folyamatosan a film közben, hogy egy iszonyatos hosszú techdemót nézek. Egy jó íróval/rendezõvel csodákra lennének képesek ezek a srácok.♦
Sajnálatos, hogy így alakult, remélhetõleg külhonban kedvezõbb fogadtatásra fog találni a projekt! Valahogy jobban szurkoltam neki, mint a kis vuknak
← ElőzőOldal 2 / 2