147
Kedvenceink, Tapasztalataink, Képeink, Videóink :)
  • CattiBrie
    Tibia.
  • mama2
    Silkroad Online.
  • herczeg
    hát angol nélkül nem ajánlanám a cohot, mert a legtöbb kari csapat nélkül halott, csapatozáshoz meg nemárt ha legalább egy közös nyelvet beszéltek ...
  • Énvagyokazapád
    aha, köszi!
    Furcsa egy játék, tudnál mesélni róla? :D
    El sem tudom képzelni, sok magyar tesztet nem találtam, angol meg most nem megy :D
  • Adler
    hát a közösség
    szerintem negyfokú türelem és alkalamazkodási képesség kell hozzá
    legyen szó a legkisebb dologról is, képesek az emberek összeveszni, megsértődni, főleg egy casual guildban, szinte nap mint nap tapasztalom.

Másrészt úton útfélen sok a segitőkész emberke, elsőre nekem ez volt a leg meglepőbb.......
    Ismeretlenek beállnak a segiteni, s én is képes vagyok ismeretlennek segiteni, csak ugy, vagy a pug instázás, bár az igazából csak 70en müködik szerintem.
  • herczeg
    én a dvdgalaxisról szoktam, de a cdgalaxison is van
  • Énvagyokazapád
    az alapjátékot megtaláltam, de hol találok hozzá karit?
  • herczeg
    az összes NCSoftos mmohoz lehet venni itthon gamecardot

nekem kedvenc mmom fizetősbe a city of heroes. a talán a legegyszerűbb mmo, úgyhogy sokan hamar megunják, de a közösség az eszméletlen jó.

nemfizetősbe még nem találtam nekem valót. lenne sok jó játék, de a közösség mindenhol szívás... én nem azért akarok mmoval játszani hogy solozzak...
  • nandorb
    mondj egy par jot
  • Adler
    igen van ilyen, ez benne van, tudod én nem értem, mi értelme vásárolni egy accountot, szerintem az nem a Tiéd, az nem te vagy.
    Nekem akik vannak, azokat kedvelem, ugy tekintem, hogy én csináltam őket, azaz együtt szórakaztunk, megha nem is élőlények.
    Másrészt a main karaktered egy guildba az Te vagy, vele azonositanak azok, akik nem ismernek személyesen. Szerintem mindenki visz bele némi személyes dolgot, akármit.
    70 en venni egy karaktert, hát nem tudom........ha full kezdő vagy, elég hamar kiderül, hogy vetted, az meg leégés, de nagyon.
  • Énvagyokazapád
    rövidítéseket hanyagoljuk légyszi :)
  • Mr_no_NaMe
    SWG volt a legnagyobb akkoris. Namajd a precu..
  • Énvagyokazapád
    akkor meg hogy egy szörny mit ütött ki :)
    meg amilyen árakat hallok karakterekért cserébe Oo
    Több tízezrek, hihetetlen...
  • Adler
    hát, nem igazán igy müködik, karaktert lehet venni jó cuccokkal, de igazán jó cuccokat nem lehet
  • Énvagyokazapád
    oké köszi, utánna járok...
    nyithattam volna sima MMO topikot is, mert MMOFPSek jobban érdekelnek, de már mind1 :)
  • Zomil
    én ugy tudom h az uj otp junior kártyákkal már lehet vásárolni, én nem tudok rola mondani semmit mert másmilyen kártyám van, de hátha betéved ide valaki akinek van vele tapasztalata :)
  • Énvagyokazapád
    hát ilyen wowkoczkulós hipervarázsolós, nagyonnagyot ütős, sokat védős cuccokat, nem értek hozzá :)
  • Énvagyokazapád
    igen?
    erről a kariról mondhatnál valamit, hogy hogyan, mert nem értek hozzá, csak úgy van :)
    Hiszen ez is a topikhoz tartozik :)
  • Adler
    suliban, látod látod....pont az iskolás gyerekeknek nincs idejük normálisan játszani, ezt azért nem hiszem el.
    Milyen cuccot, milyen pénzért?
  • Zomil
    hát pl. otp junior kártyát már lehet online fizetésre használni :)

amugy tény h aki kicsit komolyabban szeretne mmo-t játszani annak sajnos fizetnie kell

amugy én jelenleg Aion-ra várok elég igéretesnek tünik :)
  • Énvagyokazapád
    az archlord elég jó szerintem, amikor azt próbáltam nekem tetszett...
    az a baj hogy MO-n kevés a fizetés lehetősége, vagyis olyan átlag 18 alatti emberkének, mint nekem...
    Csak az jöhet szóba, amit boltban meg lehet venni, és tudok hozzá ott kártyát is szerválni. Bankkártya felejtős.
  • Énvagyokazapád
    jah, csak éppen szerepjátékként nem állja meg a helyét, suliban is csak arról pofáznak hogy milyen cuccot vettek mennyiért... lineage TÖRT szerveren nagyobb szerepjátszás volt, mint wowban
  • Adler
    igazából a fizetősöké a jelen és a jövő
    a wow elég jó, serverek is normálisan müködnek, lehet kockulni, s nagy előnye, hogy sokan játszák.
  • bracsek #4
    "anyukátok mindkettő szar"
  • Zomil
    szvsz, minden mostani ingyenes mmo felejtös :D nem igazá van olyan amire nyugodtan rámondanám h huuu ez milyen jó
  • Vaxi
    hát nemtudom mennyire lesz népszerű ez a topic, mivel a játékok kedvelői a saját témájukban szeretnek beszélni, nomeg átcsaphat anyázásba is, ismerve az embereket, hogy a wow a szar, nem mer' a lineage szar, anyátok mindkettő szar stb.
    de remélem hogy nem így lesz :)
  • Énvagyokazapád
    Remélem nincs mégegy ilyen topik, mert keresőben csak játékoknak vannak topikjaik...

Szval kinek mi a kedvence? Valami jó ingyenes játékot tudtok? :)
    Sok játékot próbáltam már, de mindegyiket (több/kevesebb) idő után meguntam...