176
-
#16 Végre a nextgen konzolos verziót írták át pc-re. A demóval játszottam, játékmenetileg nem rossz, és szerintem szebben nézett ki highban mint itt a képeken, de lehet, hogy megszépültek az emlékek:D(2-3 hete töltöttem le a demót) -
#15 Még1South Park Panda, de ez Francia :DD.
Cartman hangja milyenmá :D, de a többieké is, a francia szar, az eredeti angol rulz, v a magyar :DD. -
n3whous3 #14 lól -
#13 Szexuális zaklatás pfff panda???? -
n3whous3 #12 Elég igényes a grafika, de én szkeptikus vagyok az ilyen játékok 10 éven felüli élvezhetőségével kapcsolatban. -
#11 Már vagy egy hónapja végigtoltam a demót nem rossz kis game lesz. -
Monoton #10 Tekken 3 ban is volt Panda :))) azthittem ezis vmi verekedős játék lesz
am kiprobálos lesz -
#9 A grafikát elnézve, még egész jónak mondtható, a többi filmes játékhoz képest. -
#8 a Demorol pár szo : vegigvertem fél kisvarost meg sem sebeztek egyszersem gondolom megsem lehet halni (a panda amugyis vedett allat)
de amugyis :D hulyulni jo -
#7 Hááát..A demo alapján sajna nemlesz egy nagy durranás :S -
Cat #6 http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=5228 -
ba32107 #5 úristen, nem elég a film, erre játék is... -
#4 elolvastam a címet, s már röhögtem, aztán meglátva a képeket, röviden, tömören egyetlen szó van erre: #3
ezt kajak kipróbálom -
#3 -
#2 érdekes lesz :D, a filmről se hallottam még ,akartam is mondani rögvest, h remélem Jackie Chan szinkronja benne lesz :) és láááám :)))). -
#1 Június 3-án jelenik meg a játék. Bővebb információ:
gamekapocs
A játékban 13 pálya adja majd ki a történet orientált kampányt, emellett lehetőség lesz co-op és competitive multiplayer mókára is. A filmben, és így a Kung Fu Panda játékban is olyan neves hollywoodi színészek hangjain szólalnak meg a karatés állatok, mint Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan és Seth Rogen.
Pár screen:
Ha hinni lehet a képeknek, akkor szerintem az eddigi legjobb filmből készült játékkal lesz dolhunk