Kung Fu Panda

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
Inkább így:Video

Evin
De rég volt itt poszt: http://www.youtube.com/user/EvinTom
(Nem önreklám, a most uccsó videó a lényeg.)

Muttley

Just do it :)

Figyeljetek már hol kel ezt letölteni,sehol se látok olyat hogy letöltés.Majd irjatok (LÉCI) [email protected]
Segítségre lenne szükségem. Tai Lung-ot nem tudom legyõzni, az életének megközelítõleg a 10 százalékát tudom csak leverni. Ki milyen technikával gyõzte le? Blokkolok majd a rám mért ütést visszaadom az ellenségnek, csakhogy ez mannába kerül, ami véges. A gyors ütést az erõ ütést, az ugró támadást meg mindig kivédi. Lehet, hogy nem a legnehezebb szinten kellett volna nekikezdjek?
hello
egy kérdésem lenne
multiban hogy kell eggyütt nyomulni?
gamepad -al egy gépen...vagy lan..v online?
pls help
löre is kössz 😊
Gerbill
A nyelvi fájlok foglalnak sok helyet, azok nélkül a telepítõ egy sima DVD-re is ráférne.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

CroftManor
Na de azért végigtoltam, elég hamar vége lett, ahhoz képest, h 7,15 GB a játék. <#whatever>
A kígyónak meg a sáskának igencsak rövidke szerep jutott a játékban.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
<#sniffles>

CroftManor
Hát, végigvittem eddig kb 4-5 pályát, de nagyon ugy látom, h ez a játék 10-15 éveseknek való [#sniffles

PrisonMan
Karaktert csak úgy magadtól nem válthatsz. Vannak küldetések amiket a mellékszereplõkkel oldhatsz meg ugyanúgy, mint a tigris esetében.

CroftManor
Amugy karaktert nem lehet váltani? Végig a pandával kell nyomulni?
Az elején a tigrisre váltott annál a nagy robot szerûségnél, de utána megint pandával kellett menni. Most én is pont ennél a résznél tartok.

Evin
Egyelõre semmi, azonkívül, hogy lesz.

CroftManor
Én ma kezdtem vele játszani, a demót már kipörgettem háromszor, annyira megtetszett<#vigyor>
Leszedtem a teljes játékot, van már vmi hír a magyarítással kapcsolatban?

én átdefiniáltam, de végül sikerült, az kellett nyomkodni, eddig nem tudom miért nem sikerült. Na mindegy, most asszony megint lelkesen nyomul tovább.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Asszem a numerikus billentyüzeten az 5öst...de kiírja

Ööö, <#lama> kérdés, még a legelején amikor a disznót bedobjuk a terembe, szóval a végén amikor rakás alá kerül poo, mit is kell nyomkodni hogy kirúgja magát? Egyszer már átjutottam, de most barátnõ elkezdte, és gõzöm nincs mit nyomkodtam és hogyan...
help!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Broafka
az de idegesítõ!
baromi bénán oldották meg azt a hintázást

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

PrisonMan
Örülök, hogy azért közben megoldódott. Ha lesz még kérdésed menet közben - ha tudunk - válaszolunk <#wink>

akkor pont azo naz éjszakai pályán járhatsz amire gondoltam😊

Közben rájöttem, hintázni kell az ágon és utánna ugrani.

img232.imageshack.us/my.php?image=picturecv4.jpg

A www-t tedd elé mert nekem még nem lehet linket beszúrni
itt járok
PrisonMan
A felhõkkel kész vagy? Azt nem tudom most milyen fán ugrálás van.. Ez egy támpont lehet, hogy be tudjuk lõni kb hol vagy. Ezt a részt elhagytad már:

Ha nem: jönnek rád ellenfelek, meg egy nagy fehér majom. Le kell verni õket, és kinyílik a kapu.

az elõzõ pálya az volt mikor a felhõkön ugráltam
Sajna én sem tudom h most hol járhatsz...Mi volt az elõzõ pálya? Túl vagy má azokon a Wu testvéreken? (az a 3 nõci macska, mikor fák ágain kellett ugrálni éjszaka)

nyomtam már sokszor de nem csinál semmit
nyomjál print screent játék közbe aztán paintbe illeszd be és mentsd el

nem tudom hogyan kell kivágni a képet
PrisonMan
Egy képet tegyél be, így nem tudom.

moon a pálya neve.most mennék át a majomhoz de nem tudok átugrani a fákon.
PrisonMan
Most nem tudom hol vagy. Megmentetted már az állatokat (Po társait)?

lenne még egy kérésem.hogy tudok átugrálni a magas fa álványokon?mert amire kellene ugrani mindig leesik.
Igazad volt, csak ugrálni kellett a felhõkön. Köszi szépen.
PrisonMan
Tudsz egy képet betenni? Szeritem sejtem hol vagy. Szeritem most kell majd a felhõkön ugrálni és kiszabadítani a többi állatot. Ha nem akkor tegyél el képet, és segítek <#wink>

@ pukihontasz: Passz. Sajnos a multiban nem tudok segíteni, nem játszottam még, de valószínû nem is fogok, mert nem eredeti a game.

sziasztok.segítséget kérnék mert elakadtam shifu mesterrel.minden gémet kiszabadítottam és ott áll a szikla szélén a bejátszás után.onnan nem tudom hogy mit kell csinálni vagy hová kell menni.elõre is köszönöm annak aki segíteni tud
multiban hogy lehet többen játszani?
köszi az infot
a multi az hogy van? akkor mondjuk 3-an megyünk akkor 3 panda? v mellékszereplökkel is?
bocsi a sok kérdésért 😊
PrisonMan
Igen, van benne multi lehetõség.
Nagyrészt a pandával kell menni, de azért a mellékszereplõknek is jut nem kis szerep. 70%-30% így nagyon nagyon kb.

valamint hogy van e benne cooperativ v multis játék lehetöség
hello
1 kérdésem lenne
a pandán kivüli szereplökkel (tigris,majom,stb) menniyt lehet menni kb?
Köszi a segítséget.
De akkor nálam úgy tûnik, hogy a játék a hibás, mert hiába csinálok bármit is nem mászik elõ sehonnan ellenfél.

Újra neki ülök az elõzõ pályának...

Mégegyszer köszi a segítséget.

szia
Amúgy kösz a helpet.😉
Helló most ülök neki,megpróbálkozom .:😉
PrisonMan
Megvan a megoldás: Sok ilyen kis állat jön rád, még a kötelen is másznak fel. Ezeket mind le kell verni. Majd jön 3-4 nagyobb majom, õket úgyszintén. Majd jön a fehér majom, olyan mint akivel már a hídon is találkoztunk. Le kell õt is verni (legegyszerûbb, ha beszorítod felhoz, és addig ütöd, amíg meg nem hal). Aztán kinyílik a kapu <#kacsint>
Esetleg itt egy kép, hogy mi lesz, ha levered a fehér majmot: Nyitott kapu

Szia.
Ha minden madarat kiszabadítottál, akkor menj a pálya közepére, majd a ház
tetejére, és ott megtalálod a zöld érmét, vagy mi a neve.
Aztán keresd meg Shifut ( a mestert), mert következik egy csónakos rész.
Úgy találod meg, hogy a távolban egy gomba világítani fog, és érmék is vannak a levelek fölött (jó sok). Abba az irányba menj.
Majd ugorj be a csónakba.
Ezután fog jönni a wudang temple szakasz, amit majd a wudang rescue követ.
Én itt járok most, én is elakadtam, és arra várok, hogy valaki tudjon nekem segíteni. Ha majd te is odaérsz remélem segíteni tudsz majd nekem.

Elõre is köszönöm.

szia
PrisonMan
Ez a 2. lenne a Treacherous Waters? Holnap megpróbálom megcsinálni, és segítek ha tudok, ha addig nem elõz meg valaki olyan, aki tud segíteni <#vigyor0>

Össze kellene gyûjteni a pálya neveket, mert ez így -lehet hogy csak nekem- de teljesen homály.
A magyarításról van infó?

PrisonMan
A pálya neve nem Wudang Temple? (Ezt fejeztem be most éppen, a következõ pálya neve a Treacherous Waters - ez a 2. mocsaras, ha jól veszem ki)
Nézd meg a képet, én ezt a pályát fejeztem be, lehet hogy azért nem tudok válaszolni, mert még nem vagyok ott ahol te, vagy csak már nem emlékszem.

Valaki segítene a krokis pályán(a 2.on) kiszabadítottam 4.ilyen szar madarat.A pálya 100%on van,de akármerre nézek nem akar tovbbengedni.Mi kerülte el a figyelmem?PLS HELP!!
Oldal 1 / 4Következő →