A TV2 ismét előveszi a Csillagkaput
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"De könyörgöm, nem csak retardált emberek élnek ebben az országban."
Nem is képzelnéd mennyien vannak...<#nemtudom>#nemtudom>
Nem is képzelnéd mennyien vannak...<#nemtudom>#nemtudom>
Francba már ezzel a TV2-vel...most már igazán leadhatnák a 10. évadot...<#gonosz2>#gonosz2>
Pontosan 😄.
avagy én most félreértettelek..és te a Battlestar-ra gondoltál..míg én a Csillagapura😊
Hát ennek utána fogok járni,de azért errõl tudnék szerintem,hacsak nem olyan fû alatt nyomta valami kiadó,mint az Elveszett ereklyéket meg az Andromédát,de meglepne
Ja, végülis csak 10 éve megy a sorozat <#confused>#confused>
Szerintem remekül megfért volna a BSG és a SG egymás mellett. Ez a 2 mehetne párhuzamosan. Az tény és való hogy nincs akkora rajongói tábora egyiknek sem, mint a Barátok köztnek, vagy mint a Gyõzike "show"-nak. De könyörgöm, nem csak retardált emberek élnek ebben az országban.
"A sorozat sikerét az is bizonyítja, hogy már az elsõ évében két neves díjra is jelölték. A CableACE Award-ra és a Saturn Award-ra jelölték, mint a legjobb televíziós drámai illetve sci-fi sorozatot. Richard Dean Andersont ezenkívül külön jelölték a Saturn Award legjobb TV színész kategóriájában.
A Stargate-SG1 vitte el a pálmát a 2000. évi Saturn Awardon. 3x-os hurrá!
2001 Legjobb sorozat vizuális effekt.Legjobb sorozat-produkció design kategóriában gyöztes." és még sorolhatnánk. - csillagkapu.hu -
Szerintem remekül megfért volna a BSG és a SG egymás mellett. Ez a 2 mehetne párhuzamosan. Az tény és való hogy nincs akkora rajongói tábora egyiknek sem, mint a Barátok köztnek, vagy mint a Gyõzike "show"-nak. De könyörgöm, nem csak retardált emberek élnek ebben az országban.
"A sorozat sikerét az is bizonyítja, hogy már az elsõ évében két neves díjra is jelölték. A CableACE Award-ra és a Saturn Award-ra jelölték, mint a legjobb televíziós drámai illetve sci-fi sorozatot. Richard Dean Andersont ezenkívül külön jelölték a Saturn Award legjobb TV színész kategóriájában.
A Stargate-SG1 vitte el a pálmát a 2000. évi Saturn Awardon. 3x-os hurrá!
2001 Legjobb sorozat vizuális effekt.Legjobb sorozat-produkció design kategóriában gyöztes." és még sorolhatnánk. - csillagkapu.hu -
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Az 1. évad már elég régóta megvásárolható nálunk IS DVD-n.
Elõrebocsátom, IMÁDOM a sorozetot! Az összes része megvan DVD-n, (értitek...) Viszont végre folytathatták volna a Battlestar-t...
Valami szánalom az egész. Már nem is tudom, hanyadszor kezdték el, de egyszer sem jutottak az elsõ évadon túl.
Arról ne is beszéljünk, hogy a CSK-1, és az Atlantis folytatását is mióta húzzák már... TV2....
Valami szánalom az egész. Már nem is tudom, hanyadszor kezdték el, de egyszer sem jutottak az elsõ évadon túl.
Arról ne is beszéljünk, hogy a CSK-1, és az Atlantis folytatását is mióta húzzák már... TV2....
http://www.freetvmaci.info/
Hát az téged minõsít, de mindegy. A Csillagkapu CSK-1 sorozata elõször a TV3-on tûnt fel, majd a TV2 leadta az elsõ 9 évadot, illetve a Csillagkapu Atlantisz sorozat elsõ két évadát. Majd innen-onnan ismételgetett, de tavaly februárban abbahagyta a sugárzást.
milyen 2.évadot IS?😊..egyelõre elkezdeni is csesznek,pedig sokezren dobnák kukába a divx-et végre hatalmas örömmel!!😊
Kiadják a 2. évadot is DVD-n? Ez nekem új, mindenesetre ha igaz, akkor van egy vevõjük😊. Milyen forrásból hallottad ezt?
én pl még nem is hallottam errõl a sorozatról, pedig ha az originál hármas közül valamelyik be van kapcsolva a TVn, akkor az általában a TV2
már rég meg van véve. jövő hónapban jön dvd-b is. (a sorozatokat nem évadonként veszik általában) egyszerûen csak ráérnek vele, nem sietnek vele, mert bukott.
a jelzõkkel viszont óvatosan, mert a rengeteg többre utal a soknál, pedig a letöltõk vannak párezren, de a sorozatot szinkronnal nézõk majdnem félmillióan.
a jelzõkkel viszont óvatosan, mert a rengeteg többre utal a soknál, pedig a letöltõk vannak párezren, de a sorozatot szinkronnal nézõk majdnem félmillióan.
Hm... szeretem a Csillagkaput. De nem értem, miért nem vásárolják meg a Csillagközi következõ évadját??? Hülyeség, hogy nem néznék. Mo-n is rengeteg rajongója van a sorozatnak, csak õk kénytelenek beérni a netrõl letöltött epizódokkal. Oké, a szinkron nem a legtökéletesebb, mégis sokan néznék magyar szinkronnal.