11
-
Chris05 #11 Nem azt mondtam, hogy nem megyek moziba egyáltalán, évente kb. 4-szer szoktam. Azt mondtam, hogy erre a film-re nem mennék be. Egyébként is jobb otthon fél év múlva HD-ben megnézni, a sok paraszt nem áll bele a képbe és nem röhögi/böfögi/telefonálja át a poénok 50%-át. Ez miért lenne egyébként felvágás, mindenki csinálja. -
JL666 #10 A banki melót láttam. Feltétlen megnézni! -
#9 Így van, rengeteg a gagyi kamerás változat, ez jócskán ront az élményen. -
CaptainRumi #8 Szerintem meg amik még most vannak fent neten azok rakás szar minőségüek....bár egyik letöltött film sem ér fel egy mozis élménnyel... -
scagnetti #7 Én nem kövezlek meg, de nem tudom hogy ezzel miért kell így felvágni? -
sugarman #6 b-film? szterintem félre lett olvasva. -
Chris05 #5 Én a torrent nevű moziban néztem meg, elnézést ha leírom és elfogadom ha megköveztek. Szerintem olyan volt mint a Windows. Annyira nem rossz, hogy ne töltsem le és ne használjam, de annyit már nem ér, hogy a villany és netszámlán kívül fizessek érte. Egyébként tényleg korrekt kis film lett.
Pici OFF: Most (elvileg) nagyon jó alkotások jönnek, figyeljétek a felhozatalt, szerintem érdemes lesz. Hulk, az Esemény (Marky Mark), Banki meló (Jason Statham), Hancock (Will Smith), X akták 2, A sötét lovag, szóval érdemes lesz mostanában szemezgetni. -
winnie #4 az még teljesen elfogadható ár - és kedvezménnyel 25-40%-kal még csökkenteni is lehet. még örülhetünk is, hogy szinte évek óta ennyi. máshol jóval drágább a mozi annak ellenére, hogy más hasonló termékek ára egy szintben van. -
Drawain #3 Nekem marhára tetszett a film, pont tegnap láttam :) Még az se vette el a kedvem, hogy akikkel mentem senkinek nem jött be :D Mondjuk én fel voltam készülve arra, hogy ilyen scifis vonalat vesz a film, úgyhogy nem ért nagy meglepetésként. Szerintem tökéletesen beleillik az indy filmekbe - sőt szerintem az őserdős rész a sorozat legjobb bunyós jelenete :) -
#2 75 millió?
1100 Ft egy mozi jegy? jó mondjuk én mindig diák jegyet veszek és az úgy 900 Ft
Jó drága a mozi azért -