Az Indy 4 büntetett a hazai mozipénztárakban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondtam, hogy nem megyek moziba egyáltalán, évente kb. 4-szer szoktam. Azt mondtam, hogy erre a film-re nem mennék be. Egyébként is jobb otthon fél év múlva HD-ben megnézni, a sok paraszt nem áll bele a képbe és nem röhögi/böfögi/telefonálja át a poénok 50%-át. Ez miért lenne egyébként felvágás, mindenki csinálja.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
A banki melót láttam. Feltétlen megnézni!
Így van, rengeteg a gagyi kamerás változat, ez jócskán ront az élményen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szerintem meg amik még most vannak fent neten azok rakás szar minõségüek....bár egyik letöltött film sem ér fel egy mozis élménnyel...
Én nem kövezlek meg, de nem tudom hogy ezzel miért kell így felvágni?
b-film? szterintem félre lett olvasva.
Én a torrent nevû moziban néztem meg, elnézést ha leírom és elfogadom ha megköveztek. Szerintem olyan volt mint a Windows. Annyira nem rossz, hogy ne töltsem le és ne használjam, de annyit már nem ér, hogy a villany és netszámlán kívül fizessek érte. Egyébként tényleg korrekt kis film lett.
Pici OFF: Most (elvileg) nagyon jó alkotások jönnek, figyeljétek a felhozatalt, szerintem érdemes lesz. Hulk, az Esemény (Marky Mark), Banki meló (Jason Statham), Hancock (Will Smith), X akták 2, A sötét lovag, szóval érdemes lesz mostanában szemezgetni.
Pici OFF: Most (elvileg) nagyon jó alkotások jönnek, figyeljétek a felhozatalt, szerintem érdemes lesz. Hulk, az Esemény (Marky Mark), Banki meló (Jason Statham), Hancock (Will Smith), X akták 2, A sötét lovag, szóval érdemes lesz mostanában szemezgetni.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
az még teljesen elfogadható ár - és kedvezménnyel 25-40%-kal még csökkenteni is lehet. még örülhetünk is, hogy szinte évek óta ennyi. máshol jóval drágább a mozi annak ellenére, hogy más hasonló termékek ára egy szintben van.
Nekem marhára tetszett a film, pont tegnap láttam 😊 Még az se vette el a kedvem, hogy akikkel mentem senkinek nem jött be 😄 Mondjuk én fel voltam készülve arra, hogy ilyen scifis vonalat vesz a film, úgyhogy nem ért nagy meglepetésként. Szerintem tökéletesen beleillik az indy filmekbe - sõt szerintem az õserdõs rész a sorozat legjobb bunyós jelenete 😊
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
75 millió?
1100 Ft egy mozi jegy? jó mondjuk én mindig diák jegyet veszek és az úgy 900 Ft
Jó drága a mozi azért
1100 Ft egy mozi jegy? jó mondjuk én mindig diák jegyet veszek és az úgy 900 Ft
Jó drága a mozi azért
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...