189
Te is gyűjtöd?
-
#29 1. bujcsik555 a nicknevem nem sallen
2.Saleen, nem sallen ha már azt irtad
a többi rendbe volt -
#28 viccet félre, megtartjuk és várjuk a: "Nagy fúziós reaktor gyűjtő topik" -ot, vagy mehet a törlés? -
#27 affene lebuktam...bocsanat ha valaki felhergelte magat :D
de milyen fura hogy ha ilyesmirol van szo akkor egybol nagy az egyetertes....remeljuk a warez elleni egyetertes is ilyen nagy -
#26 Mindegy. Akkor szóljon ez annak, aki tényleg ekkora pöcsköszörű, hogy ezzel szórakozik! ;-) -
#25 csak olt a Goblin :)) -
karajjj #24 -
#23 @sallen: köszi de az messze van (viszont cora itt is van majd letekerek oda)
@hentes: neked most mibajod? ki ezt lop...ki azt...vagy te most pl eredeti windowsrol irkalsz? -
#22 juj egyszer engem is elkaptak xD
Ott üvöltözött egy órát a pasi, még miután elbringáztam is mondta a magáét xD -
#21 Remélem egyszer elkapnak és rátekerik a pöcsödre az ellopott szelepsapkát, de úgy igazán paszentosan! -
#20 -
persze, gyere szolnokra, cora parkolo, akad egy pár auton :D -
#18 az jol hangzik...megkerdezem mutert ad-e ra penzt..ha nem akkor tudsz valakit aki vett es utcan parkol? -
karajjj #17 én szeretném gyűjteni az atomreaktorokat, de még nemtaláltam eladót -
#16 Én nyitok egy atomreaktor gyüjtök topikját, hátha azt is gyüjti vki:D
goodyeart szelepsapkát tudok szerezni neked 400/garnitura(szakmabeli) -
#15 egyszer engem is majdnem elkaptak...de felpattantam a bringamra es nem ertek utol :D -
#14 jó topik, fav, bár én nem gyüjtöm, de kéne valami jó darab motorra -
#13 -
#12 A lovakon is van szelepsapka? -
#11 a mi környékünkön állandóan lopták a szelepsapkákat addíg, amíg tavaly el nem kapták a gyereket és eltörték az egyik kezét... -
#10 en is gyujtom oket...igaz hogy meg csak 43db-os a gyujtemenyem de teljesen ra vagyok izgulva a temara...
tegnap lattam havernal a 2007-es goodyear szelepsapka kollekcio kepeit es eros birtoklasi vagy fogott el rogton....csak ne lenne olyan draga egy komplett set -
zoolee #9 Halihó, én nem gyűjtöm, de nállunk tavalyi évben volt sztályl ez a megyek ma lopok pár sapkát azt adom el.
Mindenki erről dumált, hogy így-úgy szerzett, mondanom sem kell, hogy egyik se tudtra volna megvenni.
Engem nem érdekelt a dolog.
Mi swiftünkön egy egyszerű szutyok emblémás van.1 emeletes.
-
#8 Szelepsapka für President.
-
#7 Nem, én konkrétan a kardánkereszteket gyűjtöm. Szelepsapkával a nagy játékosok nem szórakoznak. -
#6 Elég érdekes dolgok játszodnak le a fejedbe :D
Haveromnak a biciklijén van egy "extrém", saját gyátmányu, majd lefotozom :D -
#5 -
#4 Na mutasd mid van Pistikém! Ezek gondolom nem sajátok!
"feljösz hozzám, megmutatoma szelepsapkagyüjteményembaszni?" D: -
#3 Először ez jutott eszembe:
Aztán ez:
És most itt tartok: -
karajjj #2 ez mot komoly? -
#1 Üdv!
Azért nyitottam ezt a topikot, mert tudom, hogy rengetegen gyűjtik a szelepsapkákat, ki így, ki úgy...:)
Itt megmutathatnánk egymásnak gyűjteményünket, kedves darabjainkat, extrém szelepsapkákat.
Hajrá!