Digitális szeptember 11 jöhet?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyurbán Orcsány Fektor a Ferences rend õre
Ki nem szarja le a Visztát?
HPAK/\EIOU
ehhez még csak annyit fûznék hozzá hogy : "A 50 alkalmazottat foglalkoztató hivatal székhelye Heraklionban van."
Na én voltam Heraklionban és az inkább üdülõtelep, mintsem bárminek is a központja, ez megint csak megmagyarázza mit csinálnak ezek a nagyorrú, büdöslábú, zsírfejû politikusok az ilyen ocsmány módom összeharácsolt pénzbõl.
Na én voltam Heraklionban és az inkább üdülõtelep, mintsem bárminek is a központja, ez megint csak megmagyarázza mit csinálnak ezek a nagyorrú, büdöslábú, zsírfejû politikusok az ilyen ocsmány módom összeharácsolt pénzbõl.
ja, az utcán viszonylag kevés vonat közlekedik. inkább a síneken...
> Ahhoz, hogy ne történhessen meg Európában a digitális szeptember 11-e, a jelenleginél jóval több szakemberre lenne szükségünk
Es mi lesz ha mar minden munkanelkuli, komuves, pek, lovasz informatikussa kepezteti magat? Az mar elegendo human eroforras lesz?
Es mi lesz ha mar minden munkanelkuli, komuves, pek, lovasz informatikussa kepezteti magat? Az mar elegendo human eroforras lesz?
40 db? Hol van annyi? Mert az utcán nem 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ahhoz azonban, hogy eredményesen végezhessék a munkájukat, további 30 szakértõre lenne szükség és legalább 2012-ig meg kellene hosszabbítani az ENISA jövõ márciusban lejáró mandátumát is.
Barmok. Ez az egész mondat megmagyarázza a dolgot.
Akkor én meg azt mondom, hogy 2008. június 2-án kisiklik és kigyullad mind a 40 darab Combino villamos, de ha kapok 50 millió forintot akkor "megakadályozom".
Barmok. Ez az egész mondat megmagyarázza a dolgot.
Akkor én meg azt mondom, hogy 2008. június 2-án kisiklik és kigyullad mind a 40 darab Combino villamos, de ha kapok 50 millió forintot akkor "megakadályozom".