23
  • Flower
    Nem a 2-re gondoltam, hanem annak folytatására.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégsem halt meg.

A csokit megnézem, bár a csajos verekedés meg a hiper szuper tudás nem jön be.

Tom yum goong. Na az ütős. OB1 is nagyon jó, a kettő már nem tetszett annyira látvány, színvilág, kor. Azért kötelező darab a 3. rész ;)
  • ricsa008
    de ha már thai film akkor a Harc Szelleme az 1. számú nálam Tony fiu elbujhat a kiscsaj mellett
  • ricsa008
    off:
    Ong.bak.2.2008.DVDRip.HUN.Xvid-TMNT pl erre
    de ha már itt tartunk
  • Flower
    Melyikre gondolsz?
  • ricsa008
    már mióta van :D
  • Flower
    Lesz új rész!!!
  • Flower
    A vége elég fura
  • winnie
    na, már tölthető az első riliz. kamerás, de ongbak 2.
  • Dynamic
    "Nagyon jó a színész,TONY JAA! Sokkal jobb mint akármelyik másik!"

Ha a verekedésekre gondolt akkor igaza van.Nekem speciel már csömöröm van a Jackie Chan-féle bohóckodásoktól.Látványosnak látványos, de idegesített, hogy sosem fáj az ellenfélnek:)
    Az Ong Baknál a látvány ellenére mást is éreztem: végre valami "igazi" és dinamikus, ahol szinte már nekem fájtak az ütések és a rúgások.
  • MrPrise
    Az a jelenet az tényleg nagyon jó volt, amikor ment fel a csigalépcsőn. Nem szeretem az akciófilmeket, de ezt végignéztem.
    Erre amúgy van valami bizonyíték, hogy vágatlan volt? Annak látszik, de hát ugye ma már mindent meg lehet csinálni számítógéppel. Ez mondjuk nem von le semmit az értékéből, csak kíváncsi vagyok, hogy valóban az volt-e vagy csak úgy néz ki.
  • xido
    berosálok:)..és a kiscsaj a Chocolate-ban az Ong bak-ot nézi a tévében:)))
  • xido
    imdb-n most nézem..ennek a Chocolate-nek ugyanaz a rendezője,mint a két Tony jaa filmnek:)
  • cateran
    Talán mert nem véresen "komoly" akciófilmnek készült,hanem paródiának? Amúgy pl. Stephen Chow Wing Tsun-t tanult vagy éppen Siu-Lung Leung (the beast a filmben)sem éppen ismeretlen a rúgkapálós akciófilmek területén vagy Wah Yuen (a landlord a filmben) az 1ik legismertebb harcművészeti kaszkadőr.....csak éppen a film komédia,humorra épül,igy a harcjelenetek abszolút realitása nem volt kötelező....
    (engem spec jobban zavartak a Jean-Claude Van Damme féle "laposra vernek,de felállok és nyerek" filmek....)
  • Marko001
    A Chocolate szinte ugyanaz, mint az Ong bak. Annak is nagy nulla a története, de a bunyók tényleg nagyon jók ott is. :)
  • Wittgen
    Ajánlom megnézésre a Cgocolate c. filmet. Abban egy kiscsaj zúz kb hasonló stílusban, mint Tony Jaa. Kb a film fele csak bunyó, látványnak nem utolsó.
  • koschwarz
    izé, volt ezeknek története egyáltalán?

ettől függetlenül én mindkettőt (ong bak, sárkány bosszúja) imádom. amit ez a faszi képes megcsinálni az nem emberi. a sárkány bosszújában az a tizenvalahány perces vágatlan verekedés, amikor megy fel valami hotelben az emeletre, az mellesleg filmtörténeti jelentőségű, ehhez hasonló csak az ember gyermeke (végefelé az utcai háborús jelenet) és a vágy és vezeklés (tengerparti jelenet) filmekben van.
  • avman
    izé. mert az akciófilmeknek olyan hejdenagy történetük van, élen a dzsekicsán filmekkel (kivétel talán a legutolsó police story). az ilyen filmek régóta arról szólnak, h felbosszantják, bosszút áll. mert pl. a die hardoknak aztán olyan entellektüel, nem erőltetett cselekménye van. vagy sorolhatnám-
    nem értem az embereket, az a bajuk, h az édes-savanyú mér nem csípős ízű.
  • xido
    Na a plakáton itt is van elefánt...csáveszkám meg Tarzan és PoP keveréke:))
  • savior
    kb ennyi a filmjeinek a tortenete: ellpojak a buddha szobrot, o pedig elindul visszaszerezni. ellopjak a szent elefantot, o pedig elindul visszaszerezni.
    ennel azert egy kicsivel tobbet osszehozhatnanak. a verekedos jeleneteknel jobbat viszont nem nagyon talalni.
  • scagnetti
    Kung fu Hustle???
    Na neeeeee...... tele van szídzsíájjal, kalap szart nem ér az a film.Pont az a jó Tony Jaa-ba hogy nem használ semmi digitális trükköt,csak a színtiszta harcművészet.Úgyhogy jöhet az Ong-bak 2 !!!
  • Mister
    Imádtam az Ong-Bak-ot.
  • STREEX
    Én inkább a Kung fu hustle 2 -re vágyom. Kár hogy az még odébb van
  • zoli47
    A bruszli filmekben talán volt történet? Mégis etalon. Itt is csak az a lényeg hogy rugja le a másik fejét. ^^