Uwe Boll arat a DVD-kölcsönzőkben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet lassan megtanul jó filmet készíteni, bár attól még igen messze áll. Addig szégyent hoz az összes jó játékra.
Az majd lekörbepörgõrúgásozza.
Akkor hamarosan utóéri a másik Önjelölt DVD királyt, Jean-Claude Van Damme-ot.

Narxis
Hajrá Mr. Boll!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Gondolkoztam! Az 1 millió aláírás, hogy Boll abbahagyja a filmezést soha nem fog összejönni!!! Ugyanis nincs a világon 1 millió ember aki megnézte volna azt a sok szemetet, amit mr.boll gyártott!!!
Nethyrrea
ki a f.... kíváncsi erre a filmre....vagy a többire..

nyugi, warcraft filmet nem fog csinálni, amikor kopogtatott blizzardnál hogy szeretne, kb szószerint kiröhögték 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

magyarvok
Istenem, segíts meg, könyörgöm, hogy NE csináljon Warcraft-filmet. Inkább ne csináljon senki, mint õ, az a világ túl jó ahhoz!

koschwarz
még letölteni sem volt kedvem, nemhogy kivenni...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát ebbõl nem mostanában lesz 1 milla.Bár valószínüleg nem ezen fog múlni, hogy felhagyjon a szargyártással.
Ekkora egy lúzert... Istenem. Hogy tudnak leszerzõdni e mellé a kontár mellé emberkék? Nevetséges <#vigyor4>
Ez haláli mondat a cikkben : de még így is nagyon gyenge, megtekintésre nem ajánlott 😊))
Nem tudja valaki, hogy hogy áll a petició?

Jaaaj neee már még a végén azt hiszi hogy tud filmet csinálni, és folytatjaa kontár játék feldolgozásokat 😞 Jézusom, van aki pénzt költ egyátalán egy Bool filmre ? <#confused>

Szép volt Boll! Pár évezred múlva majd visszajön a gyártási kölség is!