4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Icemat #2717 Én meguntam a faszolást a sok "CSITERREL" vettem elit moderátort a picsába és kickelem szép számmal őket.............= re jobb megoldást nem találtam.................. -
hitman08 #2715 Figy, tudomásul vettük a dolgot, majd aki akar átnéz oda is. De ne szorgalmazzuk már mindenki áttelepítését. Amúgy sem írunk ide annyit, hogy követhetetlen legyen. -
#2714 Es ennek mi ertelme van? omg:D Ip ban is kellene -
#2713 nem kiakarom robbantani a közösségeteket hanem csak hogy költözzetek át egy rendezettebb Fórumra...
Az azért nem ugyan az...
mindenki megtalálja a magának való topicot ha nem meg nyit magának ha akar... -
#2712 pont ugyanezt csinálják. de regelnek másik accot és megy minden tovább... -
#2711 En ugy csinalnam hogy par moderatort bekuldenek jatszani a tobbiek kozze , es akit lat csalni orokke kitiltani.. ennyi aztan soha nem mernenek tobbet csalni -
#2710 nem vagyok ellene, csináld csak, de talán lett volna jobb módja is annak, hogy berobbansz egy másik közösségbe, hogy halló, gyertek át hozzám, mert az jobb.
egyébként meg lehet, hogy van chat, viszont van 5 villogó banner, ami nem kompenzálja egymást. aki beszélgetni akar, annak ott az msn, meg az ingame chat, de nyilván bennem van a hiba, hogy ez a legfontosabb feature egy topik esetében, hogy lehessen csetelni, ikszdé ikszdé. -
hitman08 #2709 Nyomorék csalók mindent újra elleptek, sorozatban gyártom a képeket róluk. És ami még gáz, hogy egyre több középrangú emberkével találkozom, akik szintén csalnak. Hihetetlen csökevényességek :) -
#2708 Tudom de ez elég rajos már bocsi xD
Mert semmi Topic chat semmi :/
Uncsííí
Az enyém kicsit jobb átláthatóbb...
Mert ha itt valaki feltesz egy kérdést párhét mulva valaki más megint fölteszi mert nem látja...
Az én forumon ott van a Kérdések és válaszok pont és ott lehet válaszolni kérdezni átláthatóbb lesz !! -
#2707 lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de ez is egy fórum... :D -
#2706 KÉSZ IS VAN A FORUMON A COMBAT ARMS RÉSZ... KÜLÖN FORUM...
LEGLENT TALÁLHATÓ
http://cruelexperience.hungarianforum.net
NÉZZETEK EL REGELJETEK ÍRJATOK VÉLEMÉNYT :)
-
#2705 Hellosztok
2hete játszom a CA-val nagyon tetszik csak sok a hacker -.-
És a legrosszabb hogy már magyarok is rákezdték...
Van egy Forumunk AVP2 és Day Of Defeat 2 Sorce (DoDs) nek van fen tartva de mivel a Clanból 2tag + még 2ismerősöm is játszik vele így csinálunk egy részt Combat Arms-nak is !!!
Remélem elnéztek majd http://www.youtube.com/watch?v=JLJGEWQxaz8
Frag vidim
http://cruelexperience.hungarianforum.net/ az említett FOrum
Más játékok topicban van már Combat Arms rész :) regeljetek -
hitman08 #2704 Nem hát. Miért van, hogy működik?!? :) Én az utóbbi időben konkrétan egyszer sem tudtam join game-t nyomni a haverokra. Szerintem a laggal függ össze a dolog, még mindig nincsenek optimalizálva a szerverek. -
Sadax #2703 A ca messenger része nektek se működik rendesen? -
hitman08 #2702 Tegnap este nyomtam egy keveset, de hamar bepörögtem agyilag, minden szobában 2-3 hacker, és akkor ez még a minimum. A másik: előfordul, hogy komplett csapatok végig campelnek, alig akad vagy semmi esélyed nincs kijutni a spawn helyedről. Na ezt nevezik igazán undorítónak. És akkor még büszkék is magukra a ládájuk meg a konténerük mögött, hogy mekkora májerek. Nagy nehezen kiírtok egy párat, de amint megdöglök megint szopok, mert a társaim túl idióták ahhoz, hogy bármit is kezdjenek a helyzettel. Bár a végén azért értelmesebb arcok is érkeztek, de sokszor felháborítóan együgyűek néhányan. Ma este lehet megint benézek picit, de minimális beruházással, így is buktam kb 1500-at. -
GirondinsHUN #2701 Valaki játszik ma este? -
hitman08 #2700 Amcsiéknál már él az új pálya(Vertigo), mellé érkezett pár pofás fegyver is. Valószínűleg nálunk is nemsokára beüzemelik az új cuccokat, engem leginkább az új sniper érdekel. Noha még mindig ódzkodom tőlük, de mivel ez is egy 1 shot kill-es puska lesz, ki kell majd próbálnom. CSM 5-től lesz elérhető, arra még gyúrnom kell :)
http://combatarms.nexon.net/News/View.aspx?boardNo=101&contentNo=007qh&pageIndex=1 -
hitman08 #2699 Nah, mára meguntam a reportokat, a többit majd holnap felnyomom, csak a feléig jutottam de ráuntam a gépelésre. Elég sok screenshot összejött az utóbbi időben, sűrűbben kellene feltennem őket. Így egyszerre az igazán sokkoló, hogy mennyi nyomi csalóval találkozik az ember. -
hitman08 #2698 Cold seed-ről nincsenek jó emlékeim, az esetek többségében camperek hadával találkoztam rajta, plusz a pálya felépítése sem jön be. Brushwood-on alig párszor jelentem meg eddig, szintén nem nekem való az erdőben kommandózás. Na meg a repcsi tetején mindig tanyát ver az ellen, simán rálát a spawn point-ra. Elég maflán tervezték meg ezt is. -
GirondinsHUN #2697 Én maradok a Cold Seed-nél. Az összes klántársammal ott játszunk 90%-ban. :) de szeretem a Junk Flea-t és a Brushwoodot is. -
hitman08 #2696 Holnap is oké, akkor ma lehet hanyagolom a dolgot. Amúgy kedvenc pálya Warhead, kívülről fújom az egészet, hogy ki hol bújhatott meg, sokszor le is csalóznak miatta. El nem tudják képzelni, miképpen jöttem rá, hogy épp ott fognak feltűnni, ahol. Mellette Power surge a másik favorit, meg snow walley, junk flea-t is bírom, főleg pistol only-ban. Ja és short fuse is bejövős map, nem hittem volna, hogy ennyire megszeretem. -
GirondinsHUN #2695 Melyik a kedvenc pályád? -
GirondinsHUN #2694 Rendben. Viszont a legjobb nekem, a holnap este lenne. -
hitman08 #2693 Estefelé lehet felnézek CA-ra, majd 7-8 körül. Victor szerver valamely csatornáján leszek, ott könnyen megtalálsz, ha esetleg ráérsz majd. -
GirondinsHUN #2692 Igen, Norvégiában élek. De a nyarat Magyarországon töltöm, 1 hete érkeztem. :) -
hitman08 #2691 Mégse én voltam a hülye, magyarok közt kerestelek, erre norvégok közt tanyázol. Ott is élsz talán? :) -
hitman08 #2690 Nah, megvagy végre, az oldal szórakozott, előbbi megjegyzésem felejtős :) -
hitman08 #2689 Lehet rosszul írtad le a nevedet? Csak mert a hivatalos oldalon nulla találat jön ki, miután beírlak. Persze lehet, hogy valamiért megint rosszalkodik a keresés, de a többieket simán behozza. -
GirondinsHUN #2688 Sziasztok!
Már rég óta olvasgatom ezt a fórumot. De még csak most vettem rá magam, hogy írjak is. :)
Szívesen játszok én is bárkivel, csak vegyetek fel friend listbe.
IGN: GirondinsHUN
-
#2687 lesz megint egy új map, vertigo, meg valamiféle tutorial map, vagy nemtom mi lesz ez -
hitman08 #2686 Létezik jó pár ingyenes képtároló oldal, a képeket oda szoktam gyűjteni. Indafoto.hu meg photobucket, ezeket használom. Aztán nyitok egy topicot a hivatalos fórumon a csaló nevével a hacker topicon belül, és oda linkelem a képeket. Legalább ötöt hatot, egyértelmű helyzetekről, hogy bárki rögtön láthassa a lényeget rajta. Nexon is mindig azt szajkózza, hogy egyértelmű bizonyítékkal szolgáljunk, igyekszem megfelelni ennek. -
#2685 Hatja, rendesen megszaporodtak , combat arms hivatalos forumjra toltod fel a kepeket vagy hova? -
hitman08 #2684 Kudarcba fulladt poénkísérletem után ismét jelentkezem, apró helyzetjelentéssel. Gondolom mostanság a legtöbben észrevettétek, hogy újra megszaporodtak a hackerek. A legtöbbször trainee vagy 1-2 fokozattal nagyobb rangú újoncok vetemednek csalásra, tessék vigyázni velük, múlt hétvégén mást se csináltam, mint képeket gyártottam áldatlan tevékenységükről. Lassan nem ártana feltöltenem őket, hátha akár egynek is elveszik a kedvét az egésztől.(Na meg az account-ját :D)
Amúgy én is egyre kevesebbet nyomulok a játékkal, nyilván időhiány miatt, de néha felnézek hétvégén pár órára. Bár így persze GP-készletem bánja, de egye fene, ha egyszer jó móka ez a CA, hiányosságai ellenére is.
Játék terén pedig kisebb-nagyobb kitérőim után visszatértem a jó öreg M416-hoz, hiába egyszerűen ez a leghatásosabb a mancsomban. Kipróbáltam a snipereket, vagyis "csipákat", ahogy közben megtanultam, nem az én műfajom, sima puskával könnyebben ölök távolra, mint ezekkel, mondjuk olykor le is csalóznak miatta :) Smg-ket jobbára kitanultam, és a shotgunokkal is egész kibékültem. Zsákomban is lapul egy mostanában, ha szorult helyzetbe kerülnék egy szűk folyosón :)
Tehát nálam azért még pörög a játék, ha épp ráérek, igaz egyre kevesebbszer, de örömmel fogadok midnenféle felhívást egy kis puffogtatásrra, nyugodtan keressetek meg, ha gondoljátok.
IGN: Zaraki
Üdv, emberek! -
#2683 milyen agyuval irtol zombit? es ezek az exp -gp novelok nem fognak eltunni? ha nem hasznalom fel idobe oket? -
Razor0909 #2682 Nem hogy örülnél a gp meg az exp pass-nak!A negyedik nap hogy megcsináltam az eventet még van 6 nap amit ki is használok!4 black ládából 3x kaptam 10x100%exp passt 1x pedig 10x100%gp passt!Ki tudja mit nyitok még 6 nap alatt.Remélem lessz még bónusz exp dögivel!!!Utána 3 db 7 napos ágyu azt zombit írtok,amit nagyon unok már de olyannyira megnyomja a gp-t hogy már így is 100k felett vagyok!Még több hasonló eventet pls!!!!!! -
#2681 nem. -
#2680 A black His key-bol csak ilyen EXP meg GP novelot lehet kapni ? mert eddig csak azt kaptam -
#2679 -
kzoard #2678 én valahogy inkább hitmant sajnálom :) -
Icemat #2677 Hát nem bakker................XD