4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • kzoard
    20K félév alatt gond nélkül összeszedhető. Még régebben bepostolt valaki egy EXP calc-ot, arra érdemes lenne ránézni újfent. Apropó 3rd party: volt még valami Combat Tools vagy mi, ha erről valaki pontosabbat tudna mondani, megköszönném.
  • Adriatic
    instant get, mi?
  • Sayate96
    félév alatt 1milla...hmm, milyen jó is lenne... én örülök ha összejön 20000XD
    én is vettem már fel rec7 rangert, és tényleg eléggé jó kis fegyó:D bár gpért ha jól tudom elérhetetlen =(
  • v150r
    btw, mkqkqnak meg a többi állatnak már rég kijárt a ban, mert bárhogyan is, amit csinálnak az sztem simán powerlvling, mert nem hiszem el, hogy majdnem fél év alatt, amíg nem játszottam, több, mint 1 millió xp-t összeszedtek csak úgy, hogy váltásban játszottak reggeltől estig. ez teljesen hihetetlen számomra.
  • v150r
    sr25 jobb a célra, de én azért nem szeretem, mert pontatlan. akkor már inkább legyen erős és pontatlan (mint az l96a1). de ez az én véleményem, majd kipróbálod, aztán kiderül.
    btw, ma felkaptam valakitől egy rec7 ranger mod vagy valami ilyesmi fegyót és AAAAA! annyira need, hogy erre majd rá fogok nézni holnap.
  • hitman08
    Elite room-ot régóta messze elkerülöm, néha kíváncsiságból nézek be, hogy még mindig kidobnak-e 5 perc után max. És igen, szóval azt ajánlatos hanyagolni.
  • Sayate96
    SR-25 vs MSG-90?:D

Mellesleg mostanában egyre több a kezdő játékos, és sajnos a noobok száma is egyre növekszik=( engem ma elite-tel kickeltek egy távolról adott m16 fejes miatt... Tehetek róla, hogy kint volt a feje?!
  • Sadax
    MuKQKQ nem lepődök meg, török volt. Lehet hogy elcsábult ő is :(
  • hitman08
    Mekkora fos, hogy csak úgy kidobálják a legjobbakat! Nyomi nexon....
  • kzoard
    Hm, ma hajnalban ahogy csináltam az eventet, társalgásra lettem figyelmes, amiben azt fejtegették, hogy MuKQKQ-t törölték a játékból. Így volt az előtte lévő legjobb emberkével is, ami azért nekem kicsit furcsa. Persze annak már vagy fél éve. Nem tudom, hogy az összegyűjtendő XP hatalmas mennyisége vagy mi késztetheti őket ilyenre, de szomorú dolog. Beszélgetés közben meg pont ott volt Endynem is. :)
    Perma GP-s fegyver event szinte biztos hogy lesz újra, Nexon nem olyan, hogy egyszeri alkalomra szervezzen valamit. A kérdés csak az, hogy milyen sűrűn lesz. Én olyan kéthavonta/negyedévente tudok elképzelni egy ilyet, de lehet, hogy sűrűbben lesz.
  • hitman08
    K7 egy rémálom nekem. Sokat hallottam/olvastam róla, hogy mennyire semmi rúgása meg pontos meg ilyenek. Cserébe viszont ezer lőszer kell egy emberbe, ha a fejes épp nem jön össze, és pár kill után nincs több golyó hozzá. Iszonyú gyenge, soha többet K7-et :)

Sayate, neked akkor tényleg jobb az automata sniper, sr25 valamivel könnyebb is, szerintem az tökéletes a feladatra. Több a lőszer benne, jobban lehet vele kalandozni. L96 meg eléggé bajos puska, sokszor hatalmas a szórása, és akkor képtelenség eltalálni vele bármit is hosszútávon. Bár már régen használtam, nem tudom, hogy patch során javítottak-e rajta valamit.
  • Icemat
    Wáááááááá kibannolták az EU elsöt!!!!!!!!!!!!!!! MuKQKQ-t meg még párat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • SirAlo
    En valameik nap felvettem valakitol egy K7-et az is nagyon jo volt !:D
  • Sayate96
    (Előre is elnézést a dupláért)
    Viszont fura, mert távolról vagyok jó harcos, de nem tudok nyugton maradni túl sokáig:D szóval ilyen gyors, nyugtlana, sokat mozgó mesterlövész vagyok:D
  • Sayate96
    Kedves hitman08
    A játékstílusom...hát...nekem olyan is van?XD
    Változó. Néha rush, néha meg tényleg ez a tisztes távol dolog van érvényben.
    Mesterlövész jobban megy, mint a közelharc, és sokat gondolkodtam, hogy most egy lövéses (L96A1) vagy inkább a több lövéses (MSG-90, Dragunov, SR-25, stb)puskákat részesítsem-e előnyben.
    Ma vagy holnap kipróbálom egy napra az M4A1-et, mert eléggé kecsegtető kis fegyver, majd meglátom, mi lesz. Meg 20000 GP alatt nem veszek, max egy napra fegyvereket.
  • hitman08
    Én se hittem volna, hogy clan shopba betesznek egy ennyire jól használható fegyvert. 1200 GP simán jó érte, Kriss, PP-19, MP7 is annyiba fájnak. Alapban van rajta silencer, ami olykor egész jól jön, plusz egy itech, amivel nevetségesen pontosan lehet rajta célozni távolabbra is. És bár totálisan ellentmond a valóságnak, de az UMP-nél picit erősebb, amellett a szórása is elég alacsony. Igaz, hogy egy extended mag nem árt a TMP-be, így is megáll 1400-ban fullosan.
  • SirAlo
    En se szeretem a PP-19et, kaptam 30 napra eventbol a jobbik PP-bol PP-19 CAMO de nem valami jo szerintem En is azthiszem meg fogom venni permaba az UMP-t mert lehet tobb ilyen lehetoseg nem lessz :D 77k-m van most de mire kell meglessz a penz
  • v150r
    na-na, azért ez így nem igaz, de tény, hogy inkább szórásra van... bár, az mp7 szintén. egy hét alatt nem tudtam megtanulni vele "pontosan" szórni. egyébként a tmp meglepően használható, bár azt a pénzt abszolút nem éri meg.
    pár napja le lettem oltva egy nagypofájú gyerek által, hogy a "movementben" vannak olyan "lowok", akik smg-vel rohangálnak, és, hogy mennyire szánalmas, meg nem pro. természetesen f2f-ben talán csak egyszer élte túl.
  • hitman08
    PP-nél nem áll meg a világ. Egyik legellenszenvesebb SMG a játékban számomra, mérföldekkel jobb egy MP7, egy TMP, akár MP5, UMP. PP csak szórni tud, aztán annyi.
  • v150r
    jaja! én is valami használhatóbbra pályázom. aztán addig elkezdek majd gyűjteni még zs-t, mert van még (ha jól emlékszem) 50-60 100%-os xp és gp növelőm a karácsonyi eventből, majd bezombulok picit és gyűjtögetek
  • Adriatic
    smg-ben csak a pp19. de meg fogom venni az ump-t is, ha már gp-ért van, bár gyanítom, hogy ha egyszer van ilyen akció, akkor lesz újra. talán jobb fegyvereket is fognak osztogatni gp-ért, hazardos event nélkül...
  • v150r
    umpvel nagyon meg kell tanulni bánni, de amúgy rendkívül jó fegyver. mondjuk nem árt hozzá egy nagyobb tár sem. én kevésbé tudom jól használni, nálam az mp5 vált be, de ezt úgyis tudjátok, hogy hatszáz méterről is tudok vele fejest lőni, és nem mákból :D
  • kzoard
    Áh, elgépeltem. 80K az ára, itt is van. Na meg nem 31-ig, hanem csak 30-ig, hajnali 4-ig.
  • kzoard
    No igen és nem véletlenül. Meglesz az első Perma GP-s fegyver. Augusztus 27-31-ig lehet majd venni 20k Gp-ért. Ez eddig szép és jó, de most jön a lényeg és a kedvlohasztó tény: UMP-t. Persze, jobb mint az M16A3, de akkor már lehetett volna valami normálistat. Tudom-tudom, ez így üzlet nekik, de akkor is...
    A milliót én is nagyon várom, nekem is csak 4k volt a teteje, de legtöbbször ez jön. Ha jól tudom Hazard GP "Kéjszes" event eddig 2x volt?
    Amikor még nekiálltam CA-zni, sokat toltam CTF-en a viszonylag magas GP reward miatt (ugye még nem volt cabin). Akkor még nem volt flash elleni védelem hozzá, csak a leírásában írta. Kipróbáltam, feleslegesen. Nem tudom, van -e azóta gyakorlati haszna, akárcsak a sisakoknak. Bár azért néha meg tud lepni egy-két SMG-vel megküldött fejes hatástalansága, ugyanis ez a 35% protect from headshot az okozott sebzést is leveszi ennyivel.
    A mellényekről és speedes cuccokról majd máskor.
  • hitman08
    GP-s event sectoron hónap végéig meghosszabítva, mindenki örömére. Lehet tovább vadászni a táskákra :)
  • v150r
    amúgy nekem is 120k gp-m van, de ez már azelőtt is megvolt, hogy a hazardok bejöttek volna.
  • v150r
    le lehet, de ha 5 centire tőled talál be, akkor kb 5 secig semmit sem látsz, csak utána kezd tisztulni.
  • hitman08
    Érdekes, hogy a flashbang elleni védelmet a googles-on nemrég vezették be, előtte semmi haszna nem volt. Amúgy igazad lehet, mivel én nem szoktam túl sokat CTF-ezni, viszont a többi módban alig találkozni fb-el. Lehet pont ctf-ek voltak, ahol elvakítottak :) Különben inventory pazarlásnak tartom a fb-et is, nem egyszer történt már meg, hogy a villanás után úgy két másodperccel jött elő az illető, és le tudtam szedni a félig fehér képernyőn. Mert le lehet, csak nagyon kell sasolni a monitort. És akkor persze megint én voltam a hacker :)
  • v150r
    +1, bár azt hozzátenném, hogy aki aktívan ctf-ezik, annak tökéletes a googles.
  • hitman08
    Ezekkel tuti nem fogsz sokat szaladgálni :) A felszerelés alapján úgy tűnik, jobban szeretsz tisztes távolban maradni az ellentől. Mégis azt mondom, ha már ott egy sniper, jobb lenne valami könnyebb puska az AK helyett. Túl nehéz, túl lassú, szörnyű a rúgása közelharcban. Ehhez jön még a heavy vest miatti sebességcsökkenés, így nagyon könnyű célpont leszel nyílt terepen. Egy M4 vagy egy SCAR jobb lenne helyette. A sisakkal sem értek egyet. Bár ezek a százalékok mellettük igen jól mutatnak, valójában semmi hasznuk a sisakoknak. A fejlövés az fejlövés, én még nem találkoztam olyannal, akit a sisakja mentett volna meg, avagy pont a sisak miatt nem tudott fejbelőni valakit. Hiszen ha tegyük fel, elsőre meg is menekül az illető, másodjára biztos a fejes, úgy fél másodperc múlva. Felesleges extra, amin lehet gp-t spórolni.
    USP egész jó stukker, a rúgását kell jól kezelned és akkor nem lesz vele problémád. Folyamatos tűznél csak húzd lefelé picit az egeret és minden oké lesz.
    Googles megint egy olyan dolog, ami lehet, hogy jól jön, viszont úgy 10 meccsből kb egyben találkozol flashbang-gel, tehát én a helyedben ezen is spórolnék.
    Mellényt nem igazán szoktam használni, mostanság vettem párszor light vestet, az a plusz 10% sebesség igazán jól jön. Viszont a felszerelésed alapján az jön le, hogy inkább távol maradsz, amikor is a plusz páncél tényleg jobb választásnak tűnik. Esetleg pár szóban leírhatnád, hogy milyen a játékstílusod, mi fekszik, mi nem, és akkor már tisztábban látunk.
  • hitman08
    Sokszor szeretnék az lenni, eléggé jól jönne néhány helyzetben :)
  • Razor0909
    Na.Nem akartam én ezzel viszályt szítani csak mondtam hogy hibázik úgy kb.950k gp-je!Ez pedig nem olyan dolog amiben kamuzna pont a fórumon az ember!Szerintem!
  • Adriatic
    Meg korábban jobb lett volna hozzáfűzni, hogy van screenshot is, mert nélküle mindenki azt gondolja, hogy kamu. Persze. (Hitman, te valószínűleg valami médium vagy, hogy mindenkiről tudod, hogy mit gondol...)
  • hitman08
    Korábban jobb lett volna hozzáfűzni ezt az információt is, mert nélküle mindenki azt gondolta, hogy a mostani eventről van szó, teljes joggal.
  • Adriatic
    screenshot
  • Adriatic
    Onnan vettem, hogy ott álltam mellette, amikor nyitotta. Viszont nem a mostani eventnél volt, hanem egy előzőnél. Azért láthatod, hogy 100valahány ezre van. Szerintem nem "fura". (van róla sreenshot is)
  • Sayate96
    Lehet már elköltötteXD
    Amúgy összeszámoltam a packomnak az összértékét 1 hétre.
    A pack:
    AK47
    MSG-90
    USP
    Urban camo
    Googles
    Combat helmet
    Heavy mellény
    Összérték: 18140 (ACOG, Tárbővítés nélkül) Szerintetek megéri?:D
  • Razor0909
    Most olvasom.mtomekhunnak 1 000 000?Ezt meg honnan vetted?Ha megnézed 100valahány ezre van.Nem kötekedni akartam,csak fura lenne.
  • hitman08
    A millió elmaradt, helyette ma is 4k érkezett :) Nem rossz.
  • hitman08
    Neeeeem... :DDD