4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Danzso90 #3846 Istenem Roli.
Mindig is elcsodálkoztam a mai "apám az ukrán maffia szval kuss"(xD) és a "hazamegyek fórumozni mert kemény vagyok" fiatalságon.
Ne a fórumon csicskázd,savazd a népet hanem bszéljetek meg egy randit talizzatok nyaljatok el egy fagyit vagy adott esetben kenjétek el egymás száját.(manapság megtalálni vkit fórumon keresztül semmiség..)
Személy szerint azt javaslom neked Roli,hogy kérd meg fatert vigyen el egy kupiba,fizessen be neked egy rundót és hidd el,ki fog elötted nyílni a világ.Mások lesznek a hangok,színesebben látod majd a világot és kevesebb papírzsepi meg testápoló fog elfogyni otthon vagy a koleszodba.
Vigyél valami kis izgalmat a szánalmas életedbe,hogy ne az okozza a legnagyobb örömöt,hogy Tomekot kibasszák mert KARANTÉNBA (powerlevelezet...??)
Fel a fejjel nyomás a kondi meg a szabad levegő,hisz tudod:Itt a tavasz,dagad a fasz.
Sok sikert.Majd írd le milyen volt a kupi vagy írj vissza valami igazán fasza osztós dumát.
Üdv. -
Ravenka #3845 Mondj 1 példát ilyen megnyilvánulásra
Amugy mit kell védeni? ez nem a te dolgod...te is tudod h 1 szánalmas csicska lazy, még tomek bannjábol se tanult, majd talán most :) érdekes engem nem bannolnak mert elvileg hackelek...Ö megérdemelte, mindig is powerlevelezett. -
hitman08 #3844 Most viszont tényleg képtelenség belépni. Újabban elég sok gáz van vele. -
Cungi #3843 Téves-.\\ befosott a direktx-em.. -
Cungi #3842 Csak nekem nem indul ez a fos játék? -.-' Már a fasz is kivan!! -
#3841 Szerintem szandekosan titkoltak el a hetvegen , mert ha ezt meglatta volna a Spider elmegy a kedvuk az egesztol :D -
#3840 Juujj:D az az 56.9% durva :D -
hitman08 #3839 Jaja, erre. Végre, hogy javították, tegnap este megnézni se engedte az oldal. De örvendek a jelenlegi eredménynek. -
Adriatic #3838 te mekkora egy paraszt vagy, bazdmeg! pont az ilyen és hasonló megnyilvánulásaid miatt lettél kirakva a klánból. kíváncsi vagyok, hogy a jelenlegiben meddig fogják elviselni azt a hatalmas arcodat, te balfasz. -
Danzso90 #3837 Életed nagy örömei :)
Ez is tök jó xD -
kzoard #3836 Erre gondolsz? -
Ravenka #3835 Mivan Lazy baj van???
Csak nem bann?
De.
Jajj te szegény...
De sajnállak!^^
Powerlevel failed.
Végre 1 jó hir ma :)) na Puszkaaaa:DDDD -
hitman08 #3834 Amúgy igen, valami nagyobb kaliberű gebasz van, holnapra talán javítják a hibákat. Amúgy event állását már megnézni se lehet, nem tölti be rendesen a képet hozzá. Hajrá Nexon... -
hitman08 #3833 Ha event előtt nem vett valaki spider zászlót magának, akkor magyar lévén az illető mindenképp a skorpiókat erősíti. -
Cungi #3832 Egyébként...A szerverek elszáltak már megint?-.-' -
Cungi #3831 Héé! Szevasztok!:D Ki mivel van?Spider vagy Scoprion? irja le mindenki légyszives^^.Spiders ftw <3:D -
hitman08 #3830 Veszélyes? Mármint milyen értelemben? -
Danzso90 #3829 Elborzadok,hogy milyen veszélyes emberek játszanak Combatba... Kiver a víz xD :D:D:D:D:D xD -
kzoard #3828 Na de ezt miért nem tudták egyértelműen közölni? Meg egyáltalán ki számított annak idején „visszatérőnek”? Mindegy, már nem izgat. Lassan én is elpártolok a játéktól. -
Icemat #3827 _LazyBoy_ -al mi történt bannolták öt is???????????? -
hitman08 #3826 Előző heti eredményeket nyomta be valami nagyeszű, tuti javítják majd.
Amúgy a heti 10 órás event hatalmas félreértés tárgya lett, csakis a visszatérő játékosokra vonatkozott. Az ominózus első heti ajándék szimplán loyalty reward volt a jelenleg játszóknak, semmi köze nem volt a Veteran's Return eventhez. -
#3825 Hat ez tenyleg erdekes... szerintem veletlenul egy korabbi kepet raktak be, ha vissza akartak volna vinni az idot akkor pentekre vittek volna, de most szombatra mar bevan rakva a Scorpion, nincs gond szerintem csak egy hiba :) -
kzoard #3824 Mi történik itt gyerekek?
Bár nem csodálkozom semmin, már ezen se. Egyszerűen eltűnt egy hét a Scorpions vs. Spiders event eredményeiből. (Lehet, a behozhatatlan Scorpion előny miatt tettek így.) Mindig a legjobb eventeket cseszik el. Legutóbb is, amikor 10 órát kellett volna játszani egy MYST-N-ért, az 5 hétből csak az elsőnél működött a dolog.
Ahogy elnézem, hamarosan lesz magyar zászlós maszk is. -
hitman08 #3823 Így van, G36 minden heylzetben jól használható, egyedül közelharc bajos vele kicsit, de meg lehet tanulni azt is. -
#3822 Akinek csak 1-re van penze szerintem a G36K a legjobb fegyver ezek kozzul, nekem mar megvan mind a 3 :) -
hitman08 #3821 Aki be akarja szerezni a perma gp-s fegyverek egyikét, vagy mindet, mától vasárnapig megteheti. (UMP, G36, L96A1: egyenként 80k gp). -
hitman08 #3820 Ja igen, nem ártana tudni, hogy alaplapod miféle, ha túl régi, nem tudja kezelni a PCI-E kártyákat. És valóban, ha csak CA a gond jelenleg, inkább tedd vissza az XP-t. Legolcsóbb megoldás :) -
hitman08 #3819 Használt VGA szerintem nem pálya, ki tudja miken ment keresztül eddig. De ha már beruházol, szerintem érdemes belegondolni, hogy mire kell leginkább. CA-nak elég egy középszerű, sőt alsókategóriás kártya is, ezek megoldhatók tizenezerből újan is. Ha valóban beéred egy szerényebb kártyával, szerintem ez tökéletes számodra:
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/gigabyte/radeon-hd4650-1gb-128bit-ddr2-pci-e-gv-r465-1gi-p30725184/
-
kzoard #3818 Előtte írd le a konfiugrációd, nehogy rosszat ajánljunk. Nekem is hasonló gondom volt az MX440-esemmel, amit lecseréltem egy 7300GT-re 8000 forintért, amit azért sokalltam érte.
Ha nem tudod mi a konfigurációd, akkor szerintem nem lenne érdemes erőltetni ezt az új videokártya dolgot, legyen elég annyi, hogy XP-t használj, ne Win7-t.
Black HiSec:
-4* 100% EXP Up
GP Hazard
-2*4000 GP, 2000 GP
-
kilora13 #3817 hát egy 10 ezer körül de lehet használt is csak jó legyen :D:D -
#3816 kaptatok valami jot black keybol ?
-
hitman08 #3815 Nálam újra minden rendben, úgy tűnik kijavították a hibát. -
hitman08 #3814 Délutánra talán megcsinálják. Türelem, online játéknál bármikor jöhetnek gondok, főleg ennél :) -
#3813 nah a karbantartas utan ujbol elojott a jatekbol kiugralas... grat Nexon -
hitman08 #3812 VGA piac nagyon gyorsan fejlődik, nem tudom hogy állsz/álltok anyagilag, de néhány játék kedvéért szerintem nem érdemes mélyen a zsebedbe nyúlni. Jelenlegi kártyád tényleg nagyon régi, de ha XP alatt nem volt vele gond, akkor azt javaslom, szabadulj meg Win7-től és tedd vissza a jó öreg XP-t.
Ha meg mindenképpen új videókártyában gondolkozol, írd meg, hogy mekkora összeget fordítanál rá, és annak fényében tudok neked válaszolni. -
kilora13 #3811 és mien videókártyát ajánlotok ezekhez a játékokhoz? -
hitman08 #3810 Ahogy jobban utánanéztem, elég régi szériából való a videókártyád, a geforce 4-es sorozat igencsak elavult már, a legfrissebb driver hozzá XP-re készült, win7-hez egyszerűen nem létezik illesztőprogramja, nem véletlen, hogy a hivatalos nvidia oldalon sem találni hozzá semmit. Nagyon régi kártyáról van szó, eléggé egyedi problémával állsz szemben szerintem. Azért próbáld meg a "legfrissebb" verziót, hátha mégis működik win7 alatt is.
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_2k_93.71_uk.html
Pipáld ki a hozzájárulást és download. -
kilora13 #3809 hittman08 letöltöttem amit muattál csak ahhoz kéne illesztőprogram tudnál segíteni? :D -
Icemat #3808 http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Probáld meg itt...... -
kilora13 #3807 DE AZ nvidia TELEPÍTŐ PROGRAM NEM TALÁL MEGFELŐ ILLESZTŐ PROGRAMOT A JELENLEGI HARDVERREL MIT CSINÁLJAK? :D:D