Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, én ilyen kill/hit, kill/shot, (kill+hs)/hit és (kill+hs)/shot formulákkal próbálkoztam (és még egy csomóval), de egyik sem adta azt a sorrendet...
Ha jól értem amit írtál akkor azért, mert ott van a "legkevesebb leadott lövésbõl" faktor! Jól értem?

Lényege, hogy a legkevesebb leadott lövésbõl legtöbb találatot milyen fegyverekkel értél el. Itt a legtöbb játékosnál gránátok, robbanószerek, sniperek állnak az élen, érhtetõ módon. Vagyis ahogy a megnevezés is írja, olyan cuccok, amiket a legprofibban használtál, a leadott lövéseid mennyiségének jelentõs része mindig betalál ezekkel.

IGN: Zaraki

CAE weboldalon, a player profile alatt, a weapon usage-nál mi lehet az algoritmus, mikor most proficient-ként rendez?

Hát ha van olyan jószívû idióta, aki ezt rendszeresen megcsinálja, persze hogy mûködik.

SirAlo
De azt az NX-es cuccot mar valaki kifizette amit GP-bol veszel ami a nexonnak megy, ez a rendszer jol mukodik pl. EVE onlineba ahol jatekpenzer tudsz havidijjat fizetni

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Miért is érné meg nekik? Mert az általad leírtak alapján lényegében GP-ért cserébe jutsz NX-ért? Ez ismét az ingyen NX fogalmát meríti ki kereskedelmi szemmel, az életben nem fog megtörténni. Nexon azt akarja, hogy minnél többen vegyenek NX-et, nem pedig fordítva.

SirAlo
De azt megoldhatna a Nexon hogy Gp-t lehessen Giftelni de ugy hogy kersz erte valamit es ha elfogadja akinek kuldted akkor 100%os biztonsaggal o megkapja a Gp-t en meg a kert cuccot, igy lehetne Gp-bol NX-es cuccokat venni es ez a Nexonnak is jo lenne

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

SirAlo
Nekem nem adott egy jatekot se , ezt irja ki:

No surveys available for your country. We request you to contact the website administrator.

Nah. Kipróbáltam a vicc kedvéért, és hát igen. Amit az elõbb írtam, felejtsétek el.

NEHOGY BÁRKI IS IDÕT FECSÉRELJEN RÁ!!!!

Miután regelsz, jön az elsõ játék, amit ad az oldal. Nálam ez egy "IQ teszt" volt. Végignyomogatom a válaszokat, végül kéri a telefonszámomat, majd van pofájuk a PIN kódot is kérni. Átlátszó, undorító adathalász program, abszolút nulla aggyal rendelkezõk átverésére jött létre.

Itt említeném meg, hogy ha játékon belül vagy azon kívül BÁRKI azt mondja nektek, hogy free nx így, free nx úgy, nehogy elhiggyétek!!!!!! FREE NX NEM LÉTEZIK!!! Ez a Nexon valutája, hamisítani olyan, mintha valódi pénzt lopnál, vagyis bûncselekménynek minõsül. NX hack sincsen, hiába a rengeteg lelkes ajánló, ma is volt egy arc, aki lobbyban próbált meggyõzni a dologról, el is küldtem a halál fütyijére. Ha belemennél egy ilyen beszélgetésbe, valahogy mindig az accountod adatainál kötnétek ki. Nevetséges. Viszont a szomorú, hogy sokakat megdumálnak ezzel a szarral, és csak késõn kapcsol az áldozat, hogy mi is történt valójában. Egyedül account rablásra törekszenek az ilyen mocskok, nem szabad bedõlni nekik.

Hasonlóval már talákoztam, az egy elég nagy csalás volt, errõl nincs különösebb infóm. De a legtöbb ilyen "survey" nézegetõs cucc csak az elején mûködik, aztán elfelejtenek újabb néznivalót küldeni neked. Aki gondolja, próbálja ki, nem hiszem, hogy illegális lenne. De olyan e-mailt adjatok meg a regnél, amit nem használtok sûrûn, érdemes ilyen kétes dolgokra külön email címet létrehozni, ki tudja mi fog érkezni rá.

SirAlo
http://www.freenxcodes.com/
ismeri ezt valaki ?

ehhhh, úgy értem az ide-oda rakom, az erre vonatkozott... hogy a játékban a beállításoknál, nem pedig az egérhez való SW beállításainál (ami nekem nincs is)

Megvolt, ezen értettem azt, hogy "ha visszarakom R-re" 😊
Próbálkozok mással is majd este.

SirAlo
A beallitasokba allisd be hogy meik gombal reloadoljon

Elképzelhetõ, hogy az egered nem fér össze a programmal, már több helyen is olvastam, hogy egyes típusokkal gond van CA-ban.

Várjunk, nem jó: az elsõ fél tárnál is elõjön a probléma (és ha kiürítem a tárat, ugyanaz).
Ha pedig visszarakom default erre ("R"-re), akkor is.
Az összes variációra most nem volt idõm, keresett a fõnök...
Mintha elveszne a reload beállításom.
Szóval vagy nexon-bug, vagy nexon-a4tech incompatibility.
(Mondjuk a pisztoly 3 tárat ettõl függetlenül nem tudtam...)

Esetleg a4tech (x7 laser) tapasztalat valakinek?

Ja, kicknél marad a kill/death count 😊

Külön-külön megvolt (minimisi-medál), de én azt hittem a kettõ között lehet kapcsolat is - azaz vannak minik, amik segítik a medált.

A pisztolyt nem tudtam... szóval a 3-ast kellett volna nyomkodnom inkább, nem az R-t, pics.ba

A mini mission más tészta, olykor megjelenik játék közben, hogy mit kell teljesítened néhány plusz XP és GP pontért. Elhanyagolható plusz, nem vág földhöz, ha nem sikerül.
A medálok különbözõ mérföldkövek elérésével érhetõk el, a karaktered adatlapján, ahol minden részletesen fel van tüntetve eddigi pályafutásodról, találsz egy "achievements" nevû fület fent, na ott van minden leírva ezekrõl. Érdemes megcsinálni õket, hisz XP meg GP is jár értük, nem is kevés.
No meg az ehhez kapcsolódó event miatt sem árt rendelkezni néhány medállal, hogy késõbb jogosult légy a hivatalos oldalon feltüntetett cuccokra.

Pisztolynál pedig alap, hogy csak három tárad van, egy a fegyverben, kettõ tartalék. Viszont a Deagle-nál csak egy tartalék tárad van, cserébe a hatalmas erejéért. A spéci NX-es változatai (Black és Gold) viszont megint két tartalékkal bírnak.

A reload azért nem ment nekem tegnap idõnként, mert
a) nem volt mit újratölteni
b) szar az egerem
c) nexon bug

Elimination, pisz-toy.

Az ammo mennyire korlátozott? Eddig nem volt gond.
Az egér meg egy játék egér, aminek az egyik gombjára be van lõve az "R" (mondjuk az "R"-billentyû sem reagált tegnap)

Akarod mondani: "Medált bíírod?"
😊

Az abból a jobb oldalon megjelenõ kis feladatból jöhet össze, ugye?
Ja, akkor már tudom miért mondja néha a meccs végén, hogy "misi félt"... 😊

Köcce 😊
Medálokat gyûjtitek? Event miatt jól jönnek majd.

Az bizony.

SirAlo
MP5A4 ?

én az uzi-val csinálom ugyan ezt. nagyon alulértékelt fegyver. mondjuk a TR SE-met nem cserélném el rá.
Patch óta ugye hatalmas a lagg, meg bugok is vannak szép számmal. Mindezt azért mondom, mert ami csalásnak tûnik, valójában nem minden esetben az. Rengetegszer elõfordul, hogy valaki elõbb látja meg a másikat a lagg miatt. Ilyenkor a te szemszögedbõl csak annyit látsz, hogy sehol senki, de egy pillanat alatt véged. Viszont ugyanez fordítva is igaz, mikor te látod meg elõbb a másikat, aki ugyancsak különösebb reakció nélkül pusztul el.
Amellett való igaz, rengeteg az aljas csaló, a legtöbb ilyen helyzet egyértelmû, de van, hogy nem veheted biztosra a dolgot a nyomi lagg miatt.

Az a gond a sok játékossal hogy hackelnek de beismerni nem akarják a falon keresztül ki lötte az ellenfelet de ö azt álitotta hogy nem hackel azt néztem 2 percig. Én utálom az összeset. sasa
Srácok, vegyetek MP5-öt. Igazi fejesgyártó kis szörnyeteg, a headhunter bigyók miatt épp ideje volt visszatérnem hozzá. Mellé egy G36 és nem is kell más 😊

Borzgy
Icemat grat. Major 1-hez 😊

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Mindenkinek szar, csak annak nem aki benn maradt... gondolom exp event miatt mindenki megörült v ilyesmi... nexon behalt

ravenka😄
Srácok csak nekem szar a combat vagy mindenkinek ?O.o' connectingel de már fél órája:S
SirAlo
megy

SirAlo megy a combat?
köszi a választ. nekem az egyik elite modos kezdet el sírni hogy modemezek. Pár halál után ki is dobott, pedig õ ölt meg 😊
Jelentkezz nyugodtan, van pár hely éppen.

SirAlo
elkuldtem privatba

Borzgy
Jó klán. Dzso-val sokat találkozom. És a klánotokból sok embert is ismerek, akikkel minden nap skype-olok... 😄 (pl.:r0ny0, Play_unfair, HammerF4ll)

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Ok, tehát akkor én már megtettem mindent magamtól, amit csak lehetett...
Kicsit könnyebb most 😊

Ha repülök, elvesznek a killjeim is? Vagy csak a dupla/multi/ultra/miniküldetés...?
Esetleg olyan szemét a progi, hogy csak a death-et tartja meg? 😊

Fuh, épp tele vagyunk, legalábbis tegnap este még 70/70 volt az állás. Amúgy HungarianArrows a nevünk. Nem vagyunk egy kocka klán, de egyre jobban elkapjuk a fonalat cw-ken, sokan fent vannak, fõleg estefelé. Szólok, ha van hely. Privtában megírhatnád adataid 😊

SirAlo
Te meik clanba vagy? gondoltam hogy atmegyek valami aktivabb clanba mert az ennyem elegge kihalt :\

Ha ellene vagy, nem tudod kikerülni, úgyis ki fogod nyírni, tehát repülsz, ha ez túl sokszor történik meg. Esetleg egy csapattársa kezd sírni, hogy csaló vagy, az eredmény ugyanaz lesz. Ha modival vagy és sokat ölsz, egyszerû killstealing miatt fog kidobni, vagyis szerinte ellopod az õ killjeit, így nem maradhatsz. A legjobb, ha a mod oldalán vagy és nem tûnsz ki annyira a mezõnybõl, de akkor meg mi értelme a játéknak, ha lapítani kell.
A legjobb megoldás, hogy kerüld az elit szobákat, nagyon ritkán korrektek. Elit modot úgy is hívom, hogy önérzetjavító, a legtöbben tényleg erre használják.

Sadax, guglin találtam:
modem tap, mikor kihúzod a hálókábelt egy rövid idõre.
Ilyenkor a játék az ellenfelek legutolsó pozíciója szerint fut tovább, amíg észre nem veszi, hogy nincs kapcsolat. Mivel az ellenfelek nem reagálnak (nincs aki irányítsa õket), te viszont mozoghatsz, leszedheted õket.
Szerintem C.A.-ban nem megy, a hackshield kivédi. Talán. Remélem!

Anyukám úgy tanított, hogy köszönjek, ha belépek valahova: Sziasztok!
😊

Azt viszont nem mondta muter, hogyan játsszak S/Elite moderátoros játékban, hogy ne rúgjanak ki, ha kilövöm a moderátort...
Tudom - örök téma, nincs mit tenni, ti is többször átrágtátok, de mégis: bejön valami? Érdemes pl kerülni õket és csak a többiekre koncentrálni? Az segít?

Tudja valaki, hogy mi az a modem taping?
Örülök, hogy végre összejött. Frissítésbõl talán nem lesz gond 😊

SirAlo
Hat tuti hogy nem a netszolgaltatommal van gond mert a tesom is jatszik ugyanerrol a netrol😄 Amugy mar ujraraktam a Windowst , most sima win7et telepitettem Sp nelkul es megy a jatek, lehet a Service packot nem tamogatja a Combat Arms, mostmar csak azt nem tudom hogy merjem-e a win frissiteseket felrakni?😄

Áhh, barmok ezek. Semmi köze a netkapcsolathoz, ebbõl is látszik, fogalmuk sincs mirõl beszélnek. Na meg mintha a szolgáltatód bármit is tudna mondani a problémára. Nexontól ne várjon túl sokat az ember...

SirAlo
Irtam a Nexon supporthoz es a valasz:

The message occurs when the internet connection between the game server and your computer is unstable.
If you are not using any third party programs, then you have nothing to be concerned about.
Usually this message appears temporarily. If the issue constantly happens. Please check with your Internet Service Provider to resolve your connection problem.

Hat most sokat segitettek....

SirAlo
Van itt olyan akinek Windows 7 Sp1-e van ? Lehet Service Pack 1-en nem mukodik a jatek

SirAlo
ez se jott be....