Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értem amit írtál akkor azért, mert ott van a "legkevesebb leadott lövésbõl" faktor! Jól értem?
IGN: Zaraki
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
No surveys available for your country. We request you to contact the website administrator.
NEHOGY BÁRKI IS IDÕT FECSÉRELJEN RÁ!!!!
Miután regelsz, jön az elsõ játék, amit ad az oldal. Nálam ez egy "IQ teszt" volt. Végignyomogatom a válaszokat, végül kéri a telefonszámomat, majd van pofájuk a PIN kódot is kérni. Átlátszó, undorító adathalász program, abszolút nulla aggyal rendelkezõk átverésére jött létre.
Itt említeném meg, hogy ha játékon belül vagy azon kívül BÁRKI azt mondja nektek, hogy free nx így, free nx úgy, nehogy elhiggyétek!!!!!! FREE NX NEM LÉTEZIK!!! Ez a Nexon valutája, hamisítani olyan, mintha valódi pénzt lopnál, vagyis bûncselekménynek minõsül. NX hack sincsen, hiába a rengeteg lelkes ajánló, ma is volt egy arc, aki lobbyban próbált meggyõzni a dologról, el is küldtem a halál fütyijére. Ha belemennél egy ilyen beszélgetésbe, valahogy mindig az accountod adatainál kötnétek ki. Nevetséges. Viszont a szomorú, hogy sokakat megdumálnak ezzel a szarral, és csak késõn kapcsol az áldozat, hogy mi is történt valójában. Egyedül account rablásra törekszenek az ilyen mocskok, nem szabad bedõlni nekik.
ismeri ezt valaki ?
Próbálkozok mással is majd este.
Ha pedig visszarakom default erre ("R"-re), akkor is.
Az összes variációra most nem volt idõm, keresett a fõnök...
Mintha elveszne a reload beállításom.
Szóval vagy nexon-bug, vagy nexon-a4tech incompatibility.
(Mondjuk a pisztoly 3 tárat ettõl függetlenül nem tudtam...)
Esetleg a4tech (x7 laser) tapasztalat valakinek?
Ja, kicknél marad a kill/death count 😊
A pisztolyt nem tudtam... szóval a 3-ast kellett volna nyomkodnom inkább, nem az R-t, pics.ba
A medálok különbözõ mérföldkövek elérésével érhetõk el, a karaktered adatlapján, ahol minden részletesen fel van tüntetve eddigi pályafutásodról, találsz egy "achievements" nevû fület fent, na ott van minden leírva ezekrõl. Érdemes megcsinálni õket, hisz XP meg GP is jár értük, nem is kevés.
No meg az ehhez kapcsolódó event miatt sem árt rendelkezni néhány medállal, hogy késõbb jogosult légy a hivatalos oldalon feltüntetett cuccokra.
Pisztolynál pedig alap, hogy csak három tárad van, egy a fegyverben, kettõ tartalék. Viszont a Deagle-nál csak egy tartalék tárad van, cserébe a hatalmas erejéért. A spéci NX-es változatai (Black és Gold) viszont megint két tartalékkal bírnak.
a) nem volt mit újratölteni
b) szar az egerem
c) nexon bug
Elimination, pisz-toy.
Az ammo mennyire korlátozott? Eddig nem volt gond.
Az egér meg egy játék egér, aminek az egyik gombjára be van lõve az "R" (mondjuk az "R"-billentyû sem reagált tegnap)
Akarod mondani: "Medált bíírod?"
😊
Az abból a jobb oldalon megjelenõ kis feladatból jöhet össze, ugye?
Ja, akkor már tudom miért mondja néha a meccs végén, hogy "misi félt"... 😊
Amellett való igaz, rengeteg az aljas csaló, a legtöbb ilyen helyzet egyértelmû, de van, hogy nem veheted biztosra a dolgot a nyomi lagg miatt.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
ravenka😄
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Kicsit könnyebb most 😊
Ha repülök, elvesznek a killjeim is? Vagy csak a dupla/multi/ultra/miniküldetés...?
Esetleg olyan szemét a progi, hogy csak a death-et tartja meg? 😊
A legjobb megoldás, hogy kerüld az elit szobákat, nagyon ritkán korrektek. Elit modot úgy is hívom, hogy önérzetjavító, a legtöbben tényleg erre használják.
modem tap, mikor kihúzod a hálókábelt egy rövid idõre.
Ilyenkor a játék az ellenfelek legutolsó pozíciója szerint fut tovább, amíg észre nem veszi, hogy nincs kapcsolat. Mivel az ellenfelek nem reagálnak (nincs aki irányítsa õket), te viszont mozoghatsz, leszedheted õket.
Szerintem C.A.-ban nem megy, a hackshield kivédi. Talán. Remélem!
😊
Azt viszont nem mondta muter, hogyan játsszak S/Elite moderátoros játékban, hogy ne rúgjanak ki, ha kilövöm a moderátort...
Tudom - örök téma, nincs mit tenni, ti is többször átrágtátok, de mégis: bejön valami? Érdemes pl kerülni õket és csak a többiekre koncentrálni? Az segít?
The message occurs when the internet connection between the game server and your computer is unstable.
If you are not using any third party programs, then you have nothing to be concerned about.
Usually this message appears temporarily. If the issue constantly happens. Please check with your Internet Service Provider to resolve your connection problem.
Hat most sokat segitettek....