4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
Thanatos #51 elküldtem priviben, copyzátok ki ide pls, lsuta vagyok újra visszakeresni (elöbb olvastam a privit mint a topicot :D) -
DRPCDoki #50 Engem is érdekelne, hogy hogy műxik ez a progi. Tegnap este szenvedtem vele egy kicsit, de még nem jutottam semmire... -
painkillers #49 de nem válaszol :( pls hwelp nekünk Thanatos !!! :D
-
painkillers #48 oks gstup ha íron küldöm a másolatot ;) -
gstup #47 Bocsánat *Thanatos -
gstup #46 És melyiket kell leszedni innen: http://www.proxifier.com/download.htm a standard az jó?
Üdv
ui.:painkillers: Ha ír Neked priviben Thantos a használatról,kérlek küldd el nekem is.Köszönöm -
painkillers #45 letudnád írni mégis hogy kell ezt a progit használni ??? thx -
Thanatos #44 google :), léyneg a léyneg brámiylen proxyn keresztül megy a game, én spec a proxifier nevü progit hazsnáltam hozzá, de biztos megy más hasonloval is -
gstup #43 Szia!
Proxifier-el?Az meg micsoda?És hogyan működik?
Üdv -
Thanatos #42 proxifier-el már msot is megy :)
-
Norbi01 #41 HI all jaja énis voltam a Nexon oldalán,remélem már Szept. elején már tudunk vele játszani:D -
#40 "For those of you outside Nexon America’s service area (North America, South America and Oceania) who have been waiting to jump into combat, we’ve got good news: Combat Arms is coming to Europe!
Launching a service for a new continent is no small task, so we appreciate the patience of our would-be combatants across the pond. Stay dialed in to combatarms.nexon.net and we'll let you know as soon as we have more details!"
2008-08-08-as hir.
Tehat nemsokara Europaban is tolhatjuk.
-
ati95 #39 Megy valakinek a játék? -
#38 Egyébként jelenleg a hivatalos oldalon nem is megy a szerveridő(ott jobb oldalt) -
#37 Hm szerintem felesleges Amerikát beírni reggel, az IP-d nem amcsi úgyhogy.. nekem már akkor error amikor még be sem írtam a dolgokat XD azon kívül ez a manual patch dolog el van cse$zve, nincs link a hivatalos oldalon.. ok leszedtem máshonnan, de mit kezdjek vele hova másoljam be?XD
Valami leírást adhatott volna a kedves fejlesztőcsapat -
#36 Szerintem lehet majd játszani ezzel EU-ban is, ez olyan mint a Dekaron egy ideig csak Kínában vagy Japánban lehetett vagy hol, de aztán már itt is lehet. Remélem ha vége ennek a bétás dolognak lehet majd vele mindenhol játszani, nem kell várni rá.. -
#35 Sziasztok én ma töltöttem le nem ismerem a játékot és ezzel a hibaüzenettel is dobot ki ami ott van lejjebb kép akkor mi magyarok nem is tudunk játszani ezzel?
-
#34 Ez oké de... Valahogyan csak lehet játszani... x-firén is látam több magyar emberkét is :'(
Vagy nem lehet? ÁÁÁ Már teljesen összezavart ez a hülyeség... -
#33 #7 -
#32 Ja bocsi mindenkinek csak most néztem vissza :)
Akkor a problámát megoldja egy új reg? -
#31 Szevasztok
Nagyon megtetszett a game le is szedtem, regisztráltam de amikor belépnék
ezt írja ki...
pls help
-
ati95 #30 Én amikor elinditottam a játékot akkor letöltött egy patch-t de akkor se megy.Kivel volt még igy? -
Norbi01 #29 *ausztri helyet ausztrália -
Norbi01 #28 Hi,neekemis és a haveromnak is ez a hiba hogy nemtudnk bejeltkezni maga a játékban,tök sz**as hogy csak AMerika és Ausztria tud csak játszani,pedig nekem tetszik a game,de egyépként is jófejek hogy nincs kirva seholsem ahol látná az ember mikor letölti,csak utána szembesül vele az ember mikor kidobja a hibaüzenetet -
levi19711023 #27 Snexi pls írj ha sikerült Amerikával -
Xflax #26 bejelentkeznék erre disconnected
ötlet? -
ati95 #25 mikor jelenik meg a teljes verzio? -
ati95 #24 MINIMUM RECOMMENDED
OS Windows 2000 Windows XP or better
CPU Pentium 3 - 1GHz+ Pentium 4 - 2.4GHz+
MEMORY 256Mb RAM 512Mb RAM
VIDEO CARD GeForce 2 MX GeForce FX 5600 or better
DIRECT X Version 9.0C or later Version 9.0C or later
HARD DISK SPACE 2.0 Gb
INTERNET CONNECTION Cable/DSL Cable/DSL
-
Xflax #23 szerintetek melyiket érdemes tolni?
War rock vagy Combat Arms?
Egyébként mennyi a C.A. gépigénye? -
szapor #22 mert ahogy látom mindenkinek vmi baja van vele :S -
szapor #21 Akkor ne töltsem le inkább? :) -
#20 rájöttem... csak a tengerentúlon meg ausztráliában elérhető a játék online... kecsegek. -
bocsi:) -
volt már valakinek hasonló tapasztalata?
-
#17 Néztem róla egy gameplay videót,tök ugyanaz mint a war rock.A menü,szerverkereső,a játékmenet,minden -
csaby11 #16 inkább war rock feeling -
#15 Na újra regizek és amerikát adom meg.Vagy az nem segít? -
csaby11 #14 remélem kijön olyan hogy EU Client!!Sz**ják Le -
#13 Hat...
"NOTE: This beta is for North American, South American and Australian users ONLY!"
Ezt az infot csak tobb napos kesessel tudtak irtak ki a "nyilt beta"-hoz.
A beta forumokon is rendesen anyazzak oket emiatt. -
csaby11 #12 letöltöttem, felregeltem , elindítom és beirok mindent és loginolok
és error