4406

Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz

Kláninformációk:

Angel Kings (hun)

Publikus ts címünk

Jeremiás CA blogja

Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
  • csaby11
    ha minden igaz..az open beta-ban lessz capiture the flag
  • Masakari
    hát nekem van ismerősöm amerikából és nagyon sok dolog ki volt hagyva ebböl a zárt bétából is,szóval ha az open beta-ba nemis akkor a full-ba tuti benne lesz minden
  • csaby11
    uj cuccok biztos hogy lesznek.....
  • mechonoid
    és azt nem lehet tudni hogy mikor lehet majd ujra nyomni?És hogy lesznek majd uj cuccok meg ilyesmik?
  • Masakari
    mert a zárt-bétának vége és most nincsenek serverek,majd open beta következik "hamarosan" addig meg kell lenni nélküle:/
  • mechonoid
    Hali valaki nem tudja hogy miért nem lehet vele most játszani?Legalábbis nekem nem akar belépni.
  • Masakari
    jaja,alig várom:) aztán meg a rendes hogy amcsi ismerősökkel lehessen nyomulni...
  • csaby11
    nekem tetszik a game....nagyonis csak jöhetne má az open beta
  • Masakari
    hát nemtom ti hogy vagytok vele de sztem elég jó a cucc,csak kár hogy vége a bétának:S
  • Masakari
    nem tudja valaki hogy mikor lehet normálisan játszani nem bétaval?
  • mechonoid
    Nekem tetszik a játék szerintem jó!
  • ati95
    csak az a jó benne hogy fel lehet szerelni a fegyvert meg más ruhát felvenni
  • Ronin07
    Sziasztok! Mára le is töröltem a gammát, elég volt belőle!Sztem sokaknak nem fog bejönni!Maradok a Warrock-nál!Abban ha lelövök valakit az meg is hal!
  • ati95
    Valakinek tetszik a játék?
  • gstup
    Természetesen,csak mondjuk nekem az Americas army után eléggé lehúzó volt,pedig az is ingyenes nem?Nem kötözködni akarok,csak tényleg fusztrál a dolog...De akinek tetszik,annak jó játékot kívánok!
  • Smithwarden
    Hat azert full ingyenes FPS-tol nem lehet elvarni hogy Crysis / COD4 szintu legyen.
  • gstup
    Én nem rég próbáltam ki,sajnos nem vagyok elájúlva tőle....Pedig én is nagyon vártam már!
  • stevenson1988
    eurogameren van még 2700 key, regeljet
    már rég vártam ezt az eu verziót és végre itt van
    remélem a pinggel sem lesz gond :)
  • White QVAS
    Igen, elvileg ma 13:00tól élnek majd a szerverek. +- idő azért lehetséges.
  • mechonoid
    vagy épp ez amire várni kell?
  • mechonoid
    Oké sikerült de mikor el akarom indítani akkor kiírja hogy cannot connect to server.
  • Smithwarden
    Az europai honlapon ott irja nagy betukkel jobb alsosarokban hogy .."GET YOUR CLOSED BETA KEY NOW"..arra kellene kattintani.

Amugy ott ket oldalra is iranyit ahol osztogatjak a kulcsokat.
    gamers.eurogamer.net
    Ez az egyik honlap, erre is regisztralsz es kapod a keyt, 3 napja 8000 kulcs volt, most 3500-nal tartanak.
  • mechonoid
    mármint honna mert én a nexon europai oldaláról nem tudtam mert valami key-t kell hozzá kérni de azt meg nem tudtam pedig már reggeltem rá
  • Smithwarden
    Nem, mar tobb napja lehet tolteni es intallalni a klienst regisztracio utan.
    A szervereket inditjak majd el holnaptol Europaban.
  • mechonoid
    most akkor holnap már le lehet tölteni az eu-s verziót?
  • Kaslerka #66
    Ill. 28-a, de azért lehet regelni....
  • Kaslerka #65
    Irány a honlap! Europa GO!GO!GO!
  • mechonoid
    mikóóó lesz már itt is elérhető?
  • Scylexan
    Lennie kéne.De még nincs,legalább is nem tudok róla
  • Anubisk
    van már EU-s verzió is?
  • gstup
    *játszani
  • gstup
    Nekem ez kínai,ezért nem is próbálkozom vele! Viszont nem azt ígérték,hogy szeptember elejétől már lehet eu-s ipével játsazni?
  • suti100
    Leírom hogy is működik ez a cuccos.Ugye leszeded a progit a Proxifier-t elinditott a bal sarokban fenn lesz egy kalapács arra rámész ott add.
    Ott kérni fogja a kiszolgálót és a portot.Valamit hogy sock4 vagy sock5 vagy hogy hhtp-e.Na már most ott azon a honlapon minden levan írva a kiszolgáló mellet.Általában Socks5 ugy hogy azt nyomd be.Majd kérni fogja a nevet meg a pass-t az is oda van írva de inkább leírom:
    Name:lyh
    Pass:123
    Ezután ok.
    Most kilesz neked rakva a keretve az add mellé ez a proxy kiszolgáló katt rá és chech.Ha egyszer lement akkor utána megint start checking.Ha semmi hibát nem észlelt akkor azt a tesztelő ablakot becsugod rá kattintasz megint a számsorra és Ok.Most bezárod a progit leugrik az óra mellé.Ok.Most jobb klikk a combat amrs parancsikonára utána pedig kilesz írva a menü sorban a proxifier azzal inditsd el.
    Megjegyzés:mielőtt elinditanád proxyn keresztül patcheld fel!A sima ip címeddel.És mikor kész lépj ki és ugy inditsd el a proxyval.
    Remélem tudtam segíteni.HA bármi kérdés van itt az email címem:[email protected]
  • suti100
    Nekem sikerült megcsinálnom ezt a cuccot már 3 éve használom tudtam hogy mi kell meg minden.... csak!Csak mikor beenged hamar ledob te hát van mikor 2 perc múva van mikor egyből van mikor 5 perc múlva mindig beenged csak hamar ledob:=( Ez miért van? Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
  • painkillers
    Thantos vmi részletesebb magyarázatot vagy mittomén valami kéne amivel tudnánk jáccani.. nekemis az volt egyszer majdnem felengedett akkor meg disconnect to the server vagy mi volt :S
  • DRPCDoki
    Én is szenvedtem vele, de nem jött össze. Vagy nem is tudott csatizni a játék, vagy tudott, de nem volt jó az IP. Checkingnél ok volt minden, szerintem nem amcsi ip volt, sőt biztos... Ha valaki tud valami jó proxi szerót, vagy tud adni valami tippet, azt megköszönném.
  • painkillers
    valakinek sikerült ? vagy csak én vagyok béna ? :)
  • Thanatos
    innen kiválasztasz egy proxy-t:
    http://ipfree.cn/en/

lecheckolod proxifierben hogy megy-e, ha megy akkor katt jobb gombal a game iconjára és proxifi
    és elvileg megy is a dolog

painkillers írta, 2008. 09. 12. 18:11
    Hello !

Tudnál segíteni ebben a proxis dologban? hogy hogy kell használni stb ?
    pls help me

thx

bb
  • DRPCDoki
    Nah ezt én is tudnám értékelni, szóval hajrá, ne szégyenlősködjetek.
  • gstup
    Rendben,köszönjük.Akkor akinek ment a privi,ne legyen lusta bedobni a közösbe!:D