4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
pitbullhungary #371 Helo!Nekem olyan problémám van ,hogy valami hibát ír ki és nem indul el "you have lost connection with the server.Please try agin moment." vagy valami ilyesmi ilyenkor mi a teendő? -
#370 Höhö -
#369 mikor szoktok már le az imageshackról? -
#368 Höhö
-
#367 szívesen -
#366 ja, ezt akartam javasolni csak két napja másnapos vagyok. én is meglepődtem, hogy nem lehet ugyanaz a karakterneved mint amivel regeltél. így lett a régi warrock-os karakternevem a mostani. -
szmike #365 Köszi szépen!!! Ez segített, ezek szerint nem engedi azt a nevet ami az account név. Pedig a check azt írta mehet, na mindegy a lényeg hogy működik. Mégegyszer köszi a segítséget!!! -
#364 olvasgattam fórumokat, de nem nagyon volt rá megoldás. az egyik gyereknek az segített, h megpróbált más karakternevet beírni és onnantól nem volt gondja a játékkal. próbáld meg te is. aztán ha nem, akkor túrok tovább. -
szmike #363 Hát nem jött be. Karakter generálásnál Unable to run the game due to the client file being corrupted!
Újra szedtem telepítettem, ugyanaz a hiba üzenet. Volt vár valakinél ilyen? -
szmike #362 Oké remélem működni fog.
Köszi szépen! -
#361 frissíteni saját magát fogja, szedd le újra. -
szmike #360 Unable to run the game due to the client file being corrupted
Ezt írja nem tom miért nem lett jó a kép :D -
szmike #359 Csövi!
Valaki segítsen ilyenkor mi van?
Az eu verziót raktam fel, ja és frissíteni hogy lehet?
Köszi elöre is
-
#358 még pár hét és annyi lesz, ha sürgősen nem változtatnak a hackshield érzékenységén -
#357 Ja hackerek vannak, pl: speedhacker-t láttam ma, meg falon átlövőset, godmodeosat, vagy mit (talán láthatatlan volt a csávó), egyfolytában késsel fejes.. ilyesmit láttam ma :D
De egyébként nem olyan sok a cheater mint mondjuk egy War Rock-ban sztem. -
#356 Persze, így kell intézni a dolgokat nagy pacsi
faszom fogja újra csinálni, örömködjél csak a fartúró barátaiddal -
#355 nem lehet másra hagyni, ki kellett dobnom mindenkit. de megcsinálhatjátok újra. csak van egy rank követelmény, a bandi már elég lesz hozzá.
sry, h nem szóltam, csak rámírt a leader, hogy nem lenne-e kedvem. én meg mondtam, h már HOGY A FENÉBE NE!? -
#354 Remélem rámhagytad az infinity-t -
felvettek az xtr3m3 pwnag3-be :D -
#352 világválság van-e még? -
#351 glitchek ugyanúgy vannak, grenade bug ugyanúgy van, és még mindig vannak hekkerek is. csodás. -
#350 nézz körül fórumokon, hátha volt másnak is ilyen gondja, nekem fullosan megy. kicsit többet gondolkozik, de működik -
#349 Nekem frissítés csak lefagyást hozott , mikor be akarok lépni szerveren egy szobába akkor megfagy a cucc .. megoldást valaki? az újrarakáson kívül .. -
#348 na, már bent van a black market itt is... kicsit mások az árak, mint az usa szervereken... -
#347 azért az vicces, amikor minden létező hacket betolja a god mode-on kívül és fejbe lövöm sniperral. -
#346 az hacker dolog,olyat en is lattam... -
#345 hiszem, ha látom. az egyik arc tegnap úgy késelt meg fejesre mindenkit a másik teamben, hogy a közelükben sem volt. -
#344 ez igy igaz de kijon a varva vart patch es megoldja az egeszet -
Cingar #343 two towers map alpha oldal roviden vazolva:
az osszes lehetseges falba valaki bebugolva es aki epp nem fert mar be az speedhacket hasznal.
nem tudom mi tortent ebben a par napban de elég gány lett a helyzet. -
#342 felette lévő hozzászóláson kívül nem tudunk mást mondani, gyanítom, h miatt nem is érkezett rá több válasz. -
#341 #323 -ra megoldás valaki?? -
#340 felvételhez legjobb : Windows Media Encoder ! Ingyenes ... wmv-be rögzít realtime és semmit nem szaggat , nem is késik , f@szán be lehet állítani . Ha van elég szélessáv , akkor online is tudja nyomni az adást , war-hoz ideális lehet :D -
#339 supply case-t vettél nem? benne van a pakliban, hogy egy napra kapsz valami szart.
egyébként ha tolsz rá egy recoil csökkentő hangtompítót, akkor jól lehet használni. igaz, nem olyan effektív, mint az l96a1.
mellesleg, most lesz két hónapja, hogy reportoltam egy hackert és még mindig in progress. -
KAPTAM EGY fos SR25-ost 4000GB-jert 1napra a K+ KIB+ ANY+kat,ezt jelentettem be.
MEg multkorrol egy glitchert siman keppek es meg semmi... -
ezeknek eppen befajdul a faszuk -
#336 gránát eltűnést tapasztaltam már, kicsit idegőrlő volt...
náluk is úgy van akkor, hogy egy hibát kijavítanak, jön helyette 3 másik :D -
#335 19.-en jon ki az uj patch ki lehet mar varni,rengeteg javitast tartalmaz allitolag a granatok eltuneset,,,,es meg miegymast klan wart addig ne jaccon senki se mert kibannoljak -
#334 5perce dobott ki a játék mondván egy másik helyen beléptek az accountommal. Másnál is előfordult ez és az új patch óta ez a hiba benne van a pakliban vagy ténylegesen lelopta valaki az ID-m? -
#333 kilettek bannolva az uj patch ideje alatt de utana ezek mentek rinni nekik es persze leszedtek az IP-bannt sorba 20klant siman kibasztak,ma meg vissza engedtek -
#332 ja, úgy, mint azt a 6 hackert, meg azt a 12 glitch usert akit reportoltam, ugye? (mind in progress...)