Az EU letörné az Intelt

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez esetben teljesen egyetértek az EU Bizottsággal. Fenn kell tartani a versenyt a konkurens gyártók között, ha monopolba kerülne az egyik az nagyon rossz lenne.

Én mint Intel párti emberke nem örülök.Így is drága az intel, ha most kapnak egy orbitális bírságot és még a költségeit is megnövelik akkor hamarosan árnövekedés lesz és muszály lesz AMD-ben gondolkodni.

Mondjuk azt ilyenkor nem értem, hogy a verseny bíróság abba nem gondol bele, hogy ebben az esetben õk juttatják etikátlan helyzeti és verseny elõnyhöz a riválisokat?

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

Sanyix
Jaj kedves keresztnévrokonom, kiforgatás vérfanboy módra rulz 😊

Az intel azért kap büntetést, mert korlátozni akarta a piacot, nem tisztességes eszközökkel, nem azért hogy az amd-t segítsék. Hihetetlen mi? Én is meglepõdtem mikor elõször olvastam, hogy 2008-ban, 1x az igazság gyõzött a pénz felett. Ja és persze ez már nem vád, hanem már ítélet, már csak arra kell várni, hogy kitalálják, mennyi az annyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

← ElőzőOldal 2 / 2