53
-
#13 "A legfontosabb kitétel, hogy az Intelnek fel kell hagynia eddigi kereskedelmi módszereivel és azzal, hogy különböző kedvezményekkel próbálja magához csalogatni a viszonteladókat"
Ennyi erővel kitilthatnák a Tesco-t is, amiért különböző kedvezményekkel próbálja ránk sózni a gazdaságos szarokat (megjegyzem, ezt a döntést maximálisan támogatnám) -
nedudu #12 Költözz a holdra! -
#11 Elszívta az agyadat az elvakult vérfanboyság, vagy csak az olvasás megy nehezen? :) -
#10 Na akkor lássuk csak miből élünk manapság: eu, nem kell a windows, nem kell az intel. Akkor marad az amd meg a szabad szoftverek, hát köszönöm de nem ! -
A1274815 #9 "Nem védem az Intelt (kell a verengés) de ennyi erővel a Windowst is le kéne törni mert OPrendszerben szinte egyeduralkodó, teszem hozzá lehetne sokkal jobb is!"
Bűnteti is őket, mondjuk kicsit mondva csinált dolgokkal, nem az igazi bűneik miatt. Ugyan akkor a két eset nem azonos. Ahoz hogy azonos legyen kéne két szinte 100%-ig kompatibilis Windows, mely két külön gyártótól származik és ott ha az egyik a másik kárára kötne szerződéseket, akkor lenne ugyan az. -
#8 Bünteti elvileg őket is, nem kicsit,de sajnos az a nekem nem kicsinek tűnő összeg nekik meg se kottyan. Viszont az intelre akár nem vicc szerű birságot is kiszabhatnak, mert az akár az éves bevétel 10%-a bizony meglátszódna az eredményeiken. -
Tripax #7 Énnem vagyok ennyire optimista. Amikor lehetőség lett volna versenyre akor se volt valami nagyon érzékelhető belőle.Valjuk meg,lehet tőlünkszerencsésebb fejlődési országokban igen,nálunk annyira nem. Egy procivalsokáig el lehet lenni, akinek meg a non-stop ultra kell az meg ne csérogjon (helyette üzleteljen :) ) -
Abu85 #6 Miért nem bünteti őket az EU? -
BIZ0906 #5 Nem védem az Intelt (kell a verengés) de ennyi erővel a Windowst is le kéne törni mert OPrendszerben szinte egyeduralkodó, teszem hozzá lehetne sokkal jobb is! -
#4 Szerinted az intel gondolt arra, hogy ő meg hátrányhoz juttatja az amd-t? Persze, ezért csinálta. Így gondolom a bíróság is gondolt. Dehát kölcsönkenyér visszajár :) Így helyes. -
A1274815 #3 Ez esetben teljesen egyetértek az EU Bizottsággal. Fenn kell tartani a versenyt a konkurens gyártók között, ha monopolba kerülne az egyik az nagyon rossz lenne. -
Scamp #2 Én mint Intel párti emberke nem örülök.Így is drága az intel, ha most kapnak egy orbitális bírságot és még a költségeit is megnövelik akkor hamarosan árnövekedés lesz és muszály lesz AMD-ben gondolkodni.
Mondjuk azt ilyenkor nem értem, hogy a verseny bíróság abba nem gondol bele, hogy ebben az esetben ők juttatják etikátlan helyzeti és verseny előnyhöz a riválisokat? -
#1 Jaj kedves keresztnévrokonom, kiforgatás vérfanboy módra rulz :)
Az intel azért kap büntetést, mert korlátozni akarta a piacot, nem tisztességes eszközökkel, nem azért hogy az amd-t segítsék. Hihetetlen mi? Én is meglepődtem mikor először olvastam, hogy 2008-ban, 1x az igazság győzött a pénz felett. Ja és persze ez már nem vád, hanem már ítélet, már csak arra kell várni, hogy kitalálják, mennyi az annyi.