Pc-n is kijön a Street Fighter IV?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Miért nem lehet felfogni,hogy más világ ez is,meg a hiper-szuper grafikával ellátott lövöldözõs játékok. Én anno ezen nõttem fel,gyerekkoromban a játékgépbe dobáltam a zsebpénzem,aztán C64-en is nyomtam,majd következett a megadrive. Szép idõk voltak,és igenis örülök neki,hogy ezt a grafikát választották az új rész megalkotásához. Van rá esély,hogy visszakapja a régi fényét a SF. Persze nem a mai kisgyerekek fogják favorizálni,hanem a "régi motorosok"... 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
PSN ID.: Beegabor
De rövid idõ után már csak a fejem fájt tõle. Én nem tudnék ilyen rajzfilmes grafikáju, 2D-s verekedõssel játszani.
Még azt elhiszem, hogy valaki szeret ilyennel is játszani idõnként, de hogy túl sokan MEGVENNÉK ezt a játékot, én kizártnak tartom. De aztán ne a warezra fogják ezt is.
Fákjúal!
Én várom PCre is...
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Konzolon sem érdekel, PC-n meg fõleg nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.