Ötvös Tibor

Pc-n is kijön a Street Fighter IV?

Érdekes pletyka látott napvilágot a minap a Capcom háza táján. A már korábban bejelentett Street Fighter negyedik része ugyanis - egy francia lap szerint - PS3 és X360 mellett PC-re is megjelenik.

Ez azért mondjuk nem lenne meglepő, hiszen a Capcom híresebb és sikeresebb játékait rendszeresen áthozza a számítógépekre is (Lost Planet, Devil May Cry 4). Sajnos hivatalos forrásból a mai napig nem erősítették meg a hírt, de reméljük nem kacsa a dolog.

Klikk ide! Klikk ide!

A Street Fighter IV a Prince of Persia: Prodigy által is felvett cel-shaded technológiát alkalmazza majd és a régi ismerősök mellett (Ryu, Ken, Chun-Li, Blanka, Guile stb.) mellett új szereplők is belépnek a képbe. Abel, Crimson Viper és El Fuerte mellett egy Rufus nevezetű alak is beszáll a ringbe. A verekedős játékok királyának új része még idén télen megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • norbi2fraktal #12
    Hát én is úgy vagyok mint az előttem hozzá szóló, csak én még psx-en is nyomtam a EX Plus alpha,és a 2-is, mai napig is nyomom emulátorral, de szerintem jobb lett volna egy EX-4 mer a Expert mod-ot imádtam/imodom , de ez sem lessz igy rossz,remélem PC-re is jön és szerintem se a mostani gyerekek nyomják hanem azok akik ezen nőttek fel .
  • LordVenom #11
    Sok kocka hogy fikázza a verekedős játékok királyát. :D
    Miért nem lehet felfogni,hogy más világ ez is,meg a hiper-szuper grafikával ellátott lövöldözős játékok. Én anno ezen nőttem fel,gyerekkoromban a játékgépbe dobáltam a zsebpénzem,aztán C64-en is nyomtam,majd következett a megadrive. Szép idők voltak,és igenis örülök neki,hogy ezt a grafikát választották az új rész megalkotásához. Van rá esély,hogy visszakapja a régi fényét a SF. Persze nem a mai kisgyerekek fogják favorizálni,hanem a "régi motorosok"... ;)
  • Zocsi #10
    Szép-szép ez a cell shaded, csak nem tudom mi értelme, meg mit hype-olják itt agyba-főbe. Már anno a FarCry-ban is volt beépített szűrő, ami ilyen cartoon-os effectet rakott rá... Bár nem volt a legjobb megoldás, de már volt! És ez a lényeg...
  • Seth #9
    A csökevényes mortal mint a legjobb sebességben és kombókban? Akkor te mást nem is láthattál ^^
  • Balumann #8
    Mortalt mindig utáltam, a Tekken jött be kizárólag verekedősek közül, talán az ismert és különböző szereplők, stílusok miatt... na meg a Ball mód. :)
    De rövid idő után már csak a fejem fájt tőle. Én nem tudnék ilyen rajzfilmes grafikáju, 2D-s verekedőssel játszani.
    Még azt elhiszem, hogy valaki szeret ilyennel is játszani időnként, de hogy túl sokan MEGVENNÉK ezt a játékot, én kizártnak tartom. De aztán ne a warezra fogják ezt is.
  • ffxi #7
    Minden fight gémben a kombók és a sebesség a lényeg. A mortal a legjobb ezekben, de grafikailag kicsit lemarad, de hát az élmény a lényeg.
  • feamatar #6
    a fighting game annyiban hülyeség mint maga a játék szal nem kék fikázni, lehet hogy nincs nagy mögöttes tartalma, de pron űzni nincs nagy különbség e közt vagy mondjuk az UT között, a játék menet egyszerűnek tűnhet de nagyon összetett, és egyedül fightolni lehet nem a legjobb, de haverokkal egészen más élményt nyújt.
    Én várom PCre is...
  • Sanyix #5
    Hát a legtöbb embernek annyi is elég, a maónika, és a győzike só mellé...
  • knightbali #4
    De régi hír jó Isten....
  • Gerbill #3
    Nemrég játszottam ps3-on a tekken legújabb részének a demójával. Nem értem mit esznek rajta annyira, én már a harmadik mérkőzés után kezdtem unni.