24H versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Itt a live timing, élõben nem tudom még hogy hol lehet nézni.
VSR.hu mek a Wtcc-be.. HNR-be is mentem megyek..
Sokat játszom online tehát minden megvan ehhez is.. Csak hát nem tudom hogy lesz idõ rá.. (remélem igen)
Downhill!!
Akinek van kedve jöhet!A követelmény csak a Kormány és hogy normálisan versenyezzetek.És nem árt ha neveztek akkor gyakoroloni rá <#wink>#wink>
Ja és kösszi..
Downhill!!
Igaz mentegetünk mert sajna melózni is kell, de nyomjuk😄D
Downhill!!
Xbox Live: Lunatic HUN
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Valóban pokoli napjai voltak a „Zöld Pokolnak” nevezett pályán Palikéknak. A pénteki edzéseken és szombaton is technikai problémák hátráltatták a négyfõs magyar egységet.
– Ha ez nem velünk történik meg, komolyan mondom, el sem hiszem – nyilatkozta Palik László. – Kicseréltük a motort, beindítottuk a kocsit, végre elkezdhettük a futamot, erre alig fél kör múlva újra megállt a BMW. Elképesztõ az egész! Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen szerettük volna teljesíteni az egynapos viadalt, de a csapat, amelyik az autót biztosította a számunkra, nem tudta megfelelõen felkészíteni a versenygépet. Mivel az áprilisi négyórás viadalon is gondjaink voltak, muszáj elgondolkodnunk a további együttmûködésen.
sajnos az RTL-Klub és a Szponzorok sokat akartak spórólni és ez lett a vége😞 valami kontár csapatra futotta és ez lett a vége
Hungaroring-en versenyez pár
Pólya Ádám is ilyesmivel nyomult
meg asszem Palikék is ilyesmivel indultak a 24h-son

Le Mans Classic
Per Aspera Ad Inferi.
Spa 24h Website
http://topgearhungary.blogspot.com/
VLN-rõl itt egy oldal.
Van egy csomó 24h-s race.. Amerikai lemanba is, meghát idén is lesz azért még.
Downhill!!
Hatalmas respect az Audinak és a pilótáknak <#worship>#worship>
Grat az Audi-nak,Porsche-nek,Astonnak és a Ferrarinak :-) Mikor lesz már a következõ?😄