24H versenyek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Juhú,remélem végig tudom majd nézni idén.
redbull0304
Jóóóó 😄

N o N a m e
2 hét múlva már vége van 😛
redbull0304
Már csak 2 hét! 😊

Lunatic83
oké, thx

Xbox Live: Lunatic HUN

milk4
Szerintem minden új autó egy nagy kalap *khm* tele minden elektronikával...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

redbull0304
Aha

bardocz
Apám vett két éves használtan Avensist.Még nem volt semmi baja.De tényleg semmi.Renaulttal csak a gond volt.Meg amikor az ember olyanokat hall onkrét vadiúj 7-es bmw-krõl,hogy szervízbe kell velük járni,és komoly problémákkal,meg ha jól tudom az elsõ X5-ös szériában az elektronika is szar volt...WV Boraval szintén csak a gond volt,leáll benne egy henger,mert úgy érzi jónak,meg hasonló...Nameg horvát autópályán nyáron a leállósávban esküszöm nem láttam bmw-n,audi-n,mercédeszen kívül semmi mást elromolni,csak egy V6-os renault.Valami régebbi volt,számozott,de a német csodák nem lehettek idõsebbek 2 évnél.Ezen nincs mit szépíteni,a japán autók a legmegbízhatóbbak.
LaszloLedzenyi
ilyen max a franciáknál van vagy az angoloknál ilyesmiket keresgélj

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

redbull0304
Hány Toyotád volt eddig? És hány egyéb autó... Ne beszéljünk már hülyeségekrõl...

bardocz
Hát hogy megbízhatóbb,mint az összes német,francia,meg olasz autó,az biztos.
redbull0304
Persze...

redbull0304
Nem hiszem, hogy létezne ilyen oldal! 😊

Lunatic83
sziasztok, segítséget szeretnék kérni, egy olyan magyar weboldalt keresek, ami a Le Mans-i 24 órás versennyel foglalkozik, s leírja mi történt az x körben, evvel és evvel az autóval, ki hol végzett, stb... egyáltalán van ilyen? kimondottan csak a Lamborghinik érdekelnek! 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

bardocz
Toyota<#bee1>
LaszloLedzenyi
jójó persze gyértelmû hogy mindegyiket kell javítani, de azért az ember elvárná egy 15-20 millás autónál hogy ne kelljen kerékcsapágyat cserélni 60e km nél meg folytószelepeket 80e km nél. olajcsere fék futómû ezeket ne számold ide az mindegyiknél kell.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

redbull0304
Melyik új autót nem kell sûrûn szervizbe vinni?! Mindegyikkel gondok vannak, de ez a régiekre is igaz, amit használnak azt szervizelni is kell folyamatosan...

LaszloLedzenyi
meg kell fizetni az biztos

redbull0304
És mennyi egy RS4 szerinted? 😄 Ismerõsöm féktárcsákkal foglakozik, 2db elsõ féktárcsa egy B5-ös RS4-hez közel 500e volt! 😄 És kicsit sûrûbben kell cserélni mint egy A4-esbe! 😊

LaszloLedzenyi
<#eljen><#bee1>

LaszloLedzenyi

bardocz
Nem azzal van a baja,hogy drága bele az alkatrész,hanem hogy túl gyakran kell szervizbe vinni szerintem.
LaszloLedzenyi
vótmá rajta kerékcsapágy megint 100 körül + 2db fojtószelep darabja 130 ér. nem tom szerintem nem ér annyit. inkább akko rs6 vagy rs 4.

redbull0304
Meg most mennyit ér az autó? Hány százaléka ez a teljes árnak? Nem kerülhet 10e forintba ha több millió az autó...

LaszloLedzenyi
<#idiota>

redbull0304
Pedig az még Audinál nem is számít magas árnak! <#vigyor3>

LaszloLedzenyi
ezt csináltam ma + holnap mert nem jött meg a fék hozzá. 3.0tdi s-line

nem azé de 100ft az elsõ hátsó fékbetétért szerintem sok<#ravasz1>

redbull0304
Azért mert egy autóhoz drága az alkatrész az azt jelenti, hogy rossz is lenne? A presztízst és a márkát meg kell fizetni a nagy cégeknél, ennyi, ezt le kell nyelni!

bardocz
Kibaszott nagy az az autó!Én is láttam,brutális.
LaszloLedzenyi
tudod az a baj hogy heti 1-2 õt legalább szerelek és hát mit nem mondjak,vannak komoly gondok velük amik súlyos 100rekbe kerül az ügyfélnek, amit a versenypályákon látsz audikat illetve más márkákat semmi köze az utcaihoz, úgyanúgy a tdi nek sincs semmi köze az utcai tdi hez.

redbull0304
200 trans am... <#finom><#szeret> Volt szerencsém élõbe is látni egyet, elég brutális! <#vigyor3> Egyébként nem értelem mi a bajod az újabb Audikkal... Napjainkba is fantasztikus autókat gyártanak!

LaszloLedzenyi
ha audi akkor csak ez. ez még méltó volt a nevéhez. de azóta...

redbull0304
Jó hogy szóltál! 😄 Gabec azonnal csinálj egy újat!!!! <#falbav> <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

LaszloLedzenyi
nincs rajta audi nem vagy rosszul?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>(vicces kedvébe van)

redbull0304
Új banner, köszönhetõen Gabecnak! <#eljen><#worship>

redbull0304
Tyíííí de jó kép! <#eljen>

Willi Betz
Ahogy tavaly,idén is lelett kapva a Manthey Porsche a nap nyugtában<#worship>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

redbull0304
Te nézel egyáltalán LeMans-t? <#wow3> Most 24 óra alatt 5perces különbség volt a két kocsi között ami egy kör sincs... Végig váltakozott az elsõ hely, ez a nyereség is csak a jó taktikának köszönhetõ! LeMans-ba is csak pár perccel szoktak nyerni, már már elégé kiegyensúlyozott a küzdelem az adott kategóriákba! <#papakacsint>

Minstrel
a 40-es Ford GT, mi miatt nem fejezte be?

http://topgearhungary.blogspot.com/

LaszloLedzenyi
inkább mint az audi. jó lenne ha leszoknának 24 h-s Nord-ról ne csináljanak már ebbõl is dög unalmas Le-Mans-t.<#sniffles>

Willi Betz
Azért ez várható volt,mármint ez a helyezés. Cserkúti készítette fel õket.

milk4

redbull0304
Nyert a hülye porsche... 😄

milk4

milk4
55.
24:05:22.013-at mentek
29x körözte le õket az elsõ helyezett

Willi Betz
Hanyadikok lettek? Mert ezt nem írják a Nordschleife blog-on:S Más faszságot írnak,meg a lendkereket szarrá ragozzák,de semmi mást.

milk4
"A délután négyig tartó versenyt valószínûleg Palik László fogja
befejezni a magyarok közül."

...hát ki más...

milk4
Na,vége.

redbull0304
Jelenleg egy Porsche áll az elsõ helyen... :/ Remélem még változik a sorrend! 😄

milk4