24H versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az elején eldõlt, profin mennek a Peugeotok, az Audik meg esnek kelnek, majd jövõre visszavágnak:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze, de az nem gyári ez az egyik.. A másik hogy nem Kristensen ül benne..
Szóval simán behuzhatták volna ujra vele..
De lehet nem:D
Szóval simán behuzhatták volna ujra vele..
De lehet nem:D
Downhill!!
Elég gyorsak voltak, már megint pályán van. Még befértek az Aton elé, de a Pugokat már tényleg lehetetlen lesz beérni.
R10 nem tudom jobb lett e volna, nézd meg hol a többi R10-es...
R10 nem tudom jobb lett e volna, nézd meg hol a többi R10-es...
Szervó hiba.. Cserélnek mindent!
De ezzel ennyi.. 100% peugeot siker.. Talán az Aston is lenyomja az Audit! Maradt volna az R10-es azt mondom!
De ezzel ennyi.. 100% peugeot siker.. Talán az Aston is lenyomja az Audit! Maradt volna az R10-es azt mondom!
Downhill!!
Mi történt az Audi R15-el?
Lemaradtam róla, csak azt látom hogy már jó ideje kint van a boxban.
Lemaradtam róla, csak azt látom hogy már jó ideje kint van a boxban.
Euro 2
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Adják most valahol angolul vagy magyarul?Találtam egyet justin-on,de ez nem emberi nyelv:D
jó a verseny, mindig törénik valami, egy kis esõ jöhetne még:)
kommentárok is jók, sok érdekességet mondanak, respect az Euronak a 24hs közvetítésért:) csak éjszaka maradt ki egy 5 óra nekem:)
kommentárok is jók, sok érdekességet mondanak, respect az Euronak a 24hs közvetítésért:) csak éjszaka maradt ki egy 5 óra nekem:)
Jaja! Az nem volt semmi..
Csoda hogy sértetlenül kiszedték belõle..
Viszont a 2 Peugeot között lehet még harc.. Audi bebukta ezt szerintem.
Csoda hogy sértetlenül kiszedték belõle..
Viszont a 2 Peugeot között lehet még harc.. Audi bebukta ezt szerintem.
Downhill!!
Miért vannak ennyire hosszú Safety car-os szakaszok? Lassan fél órája köröznek Safety car mögött, és nem mutatanak semmi balesetet... nem értem.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Most hallottam jurón hogy a Pescarolo-s pilóta kórházban de nincs komolyabb baja.
A balesetrõl tudtok valami infót, mi történt?
Most hallottam jurón hogy a Pescarolo-s pilóta kórházban de nincs komolyabb baja.
A balesetrõl tudtok valami infót, mi történt?
Történt egy baleset amirõl még senki nem tud semmit.. Pescarolo Audija tört össze nagyon csúnyán a képek alapján. És pont most kellett leálljon az Eurosport magyar streamje...
képet esetlek tudtok a Lambóról? én ideit még nem találtam, ami szép és nagy méretû...
Xbox Live: Lunatic HUN
rájöttem nem szeretem ezt a topicot, itt elveszitek az életkedvem is ;)
amúgy nem várok csodát a japcsiktól, még a gázpedált se érik el ;)
de amúgy minden tiszteletem nekik, nem gyenge Lambo klub ez a JLOC
de amúgy minden tiszteletem nekik, nem gyenge Lambo klub ez a JLOC
Hallottam valaki megsérült a ringen gokartozás közben.Elvileg a gyerek nem érte el a féket,és amikor a boxba ment be elcsapott 2gyereket.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Én a start óta nézem, egy óra maradt ki eddig, pont azt a részt nem láttam amikor nemrég az Audi összetörte magát. Szeretném végignézni az egész versenyt, de nem tudom hogy kibírom-e :)
Én megyek aludni! :D Egész nap Seriesen voltam, elfáradtam ráadásul holnap reggel megyünk is vissza! :) Úgyhogy mindenkinek további szép estét! <#integet2>#integet2>
Egy darabig nézem, de nem tudom meddig birom majd:D Egész nap bringáztam ,meg stb szóval nem valószínû hogy fent tudok maradni:D
Downhill!!
Jahh ok! Már azthittem abbahagyák az egészet..
Válság bla bla.. Szóval a lényeg még láthatóak lesznek, helyes!
Köszi..
Válság bla bla.. Szóval a lényeg még láthatóak lesznek, helyes!
Köszi..
Downhill!!