24H versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mehet a többinek is.. :DD
aztaqva de szétesett a GT o.0
Nekem meg a felvezetõ kör alatt elment a net, telefon, tv... Egy óra múlva jött vissza, és nézhettem kb negyed órát, majd átmentek a 2-re... és még a befutó is ott lesz... Bekaphatják tövig...
Én is nagyon remélem! Nagy egyéniség õ! :-)
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Épp most mondták az Eur*Sport-on, hogy rendben van Mansell, és megfigyelésre még bent tartják. Kicsit megnyugodtam, de jó hír!
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Sziasztok!
Lehet tudni valamit szegény Mansell-el kapcsolatban? Jó lenne valami biztatót hallani!
Elõre is köszönöm a válaszotokat!
Lehet tudni valamit szegény Mansell-el kapcsolatban? Jó lenne valami biztatót hallani!
Elõre is köszönöm a válaszotokat!
" A #81-es Jaguar-t egy ideje a boxban szerelik. Állítólag Mansell akkor kapott defektet, amikor ezt az autót kõrözte le..."
hmmm o.0
hmmm o.0
de :(
egyenesbe defekt és falat fogott, autó nem sérült látványosan, de nem tudott kiszállni.. :S
egyenesbe defekt és falat fogott, autó nem sérült látványosan, de nem tudott kiszállni.. :S
Nemmondjátok, hogy Nigel Mansellt viszik a mentõbe???
Basszus lemaradtam a rajtról, mert 2 óráig kell nézelõdni abba a kurva ósenbe muteromnak <#boxer>#boxer>
Basszus lemaradtam a rajtról, mert 2 óráig kell nézelõdni abba a kurva ósenbe muteromnak <#boxer>#boxer>
mostmeg Mansell a mentõbe :-/
ehh.. tûzoltóautó az elsõ.. :/
Tök jó hogy nem látni mi történt... a francnak van annyi kamera ott.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
<#rinya>#rinya>
Na, ez kb eddig volt izgalmas:D
Mutathatnák a többi kategóriát is, pont nem érdekel a Peugeot meg Audi dominancia.
Mutathatnák a többi kategóriát is, pont nem érdekel a Peugeot meg Audi dominancia.
na megvan az elsõ kiesõ.. :/
Ez a legnagyobb sport esemény most a földön:)
Hát átpattan a magán repülöjébe és pár óra alatt ott is van :) <#wow1>#wow1><#hawaii>#hawaii>
Scania V8
Érdekes,hogy Jean Todt ott van és nem Kanadában
Mansell fiúk szimpatikusak <#eljen>#eljen>
Mansell fiúk szimpatikusak <#eljen>#eljen>
Akkor én meg váron amíg kikerül az RU-ra az összesítés, összefoglaló 5 órában, és azt nézem meg
lehet lesz hétfõ is
a Zöld Pokol 24H-t is úgy néztem meg, meg néha belenéztem az élõ Streambe
izgalmas volt úgy is
lehet lesz hétfõ is
a Zöld Pokol 24H-t is úgy néztem meg, meg néha belenéztem az élõ Streambe
izgalmas volt úgy is
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
hogy bírtak ki ezek 24 órát régen? most lerobbant az autók fele fél óra alatt :)
http://topgearhungary.blogspot.com/
merga a homokba :/

a többi is csodaszép :-)
Maradhanta ilyen a pálya mert így legalább kiegyenlített volt az Audi és a Pözsó, de szárazon...
csúszik ám a pálya rendesen, percenként kicsúszik, kifarol valaki.. o.0
Nem szabad skatulyázni,kategorizálni még ha egy csoportból 100 fõbõl 90 rossz ember is.Az elõítéletek nem jók.Pozitívan kell hozzá állni a másikhoz még ha a tapasztalat mást is mutat.
Pl a BMWnél sem véletlen,hogy alkalmazzák azt a sötét bõrû fószert.
Ha õk is úgy gondolkoznának mint te akkor esélye sem lenne egy jobb életre ami nekünk full alap,csak rajtunk múlik,hogy élünk-e vele.
De ne offoljunk tovább...
Pl a BMWnél sem véletlen,hogy alkalmazzák azt a sötét bõrû fószert.
Ha õk is úgy gondolkoznának mint te akkor esélye sem lenne egy jobb életre ami nekünk full alap,csak rajtunk múlik,hogy élünk-e vele.
De ne offoljunk tovább...
Off
Én nem nézek le másokat
Indiánok Koreaiak Japánok Tibetiek nagyon is szimpatikusak
és még sokféle barátságos nép van
Például az amerikai dologtalan feketék akik különféle bûncselekményeket követnek el, zsiványkodnak, stb
õk azok akik semmiképp nem szimpatikusak nekem
Ezzel egyetértesz?
Én nem nézek le másokat
Indiánok Koreaiak Japánok Tibetiek nagyon is szimpatikusak
és még sokféle barátságos nép van
Például az amerikai dologtalan feketék akik különféle bûncselekményeket követnek el, zsiványkodnak, stb
õk azok akik semmiképp nem szimpatikusak nekem
Ezzel egyetértesz?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
"Honfoglaló magyarok szerinted úgy néztek ki, mint azon a képen amit linkeltél? mert szerintem nem sok hasonlóság lehetett"
Eztet te honnan tudod? :O
Idõutaztál az elmúlt órákba? :D
Egyébként ez már nagyon OFF szóval abba kéne hagyni :D
Eztet te honnan tudod? :O
Idõutaztál az elmúlt órákba? :D
Egyébként ez már nagyon OFF szóval abba kéne hagyni :D