24H versenyek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb minden hosszútávú verseny unalmas, néha valaki falba csapódik, vagy kigyullad/leáll, és a boxban dõl el szinte az egész.
Most méé? Az ország egyetlen Calibrája ami gyári állapotú és nincs benne tuning:D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
vagy 10 éve ez van :DD
csozé calibra nem hiszem el hogy nincs lóvé vmi komolyabbra<#szomoru2>#szomoru2>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
poroltóval telibefújták :D
sajnos még nincs zoom objektívem, így nem lett vmi jó kép, de azért a lényeg látszik :/

ki nem gyulladt, de az elsõ kanyar után a híd alatt félreállt, gyorsan odamentek oltani, nem volt füst, de azért befújak a motorhoz biztos ami biztos, utána behozták a boxba és éget szaga volt :S
kb 30nézõ lehetett
kb 30nézõ lehetett
Szomorúan hallom. Meg állítólag a nézõtér is tök üres. <#sir>#sir>
Amúgy Tom Coronelék Porschéja gyulladt ki?
Amúgy Tom Coronelék Porschéja gyulladt ki?
2ig kint voltam, 2 Porsche meg egy Seat megadta magát, de amúgy nagyon unalmas volt.. :/
Egész pofás rajtot sikerült összehozni...

Kicsit elhúzódott a pénteki buli... Volt vmi balhé?
Off: Hajnal 1:30-kor kezdõdik a Bathurst 1000! <#finom>#finom>
Off: Hajnal 1:30-kor kezdõdik a Bathurst 1000! <#finom>#finom>
hmm, sajtóközleménybe ezt írták, de a live timmingbe ez van :D

pole James Watt Automotive-Porsche 911 GT3 RSR
2. Lechner Racing Audi R8 LMS
3. Westcoast Racing BMW Z4 GT3
kb. a fordítottját tippeltem volna<#wow2>#wow2>
2. Lechner Racing Audi R8 LMS
3. Westcoast Racing BMW Z4 GT3
kb. a fordítottját tippeltem volna<#wow2>#wow2>
A BMW Team Hungary VIP jegyeket sorsol a hétvégére...
Ezt nem vitatom. <#kacsint>#kacsint> Meg a martinis festésbõl is sokkal többet lehetne kihozni.
a három Fabelmayeres sokkal szebb :)

Ez meg a JWA Racing Porschéja lesz, ha már kihagyták a budapesti 6 órásat.

jól néz ki, várom már hogy megnézhessem közelebbrõl is :)
a Corvette meg elméletileg ez lesz:

a Corvette meg elméletileg ez lesz:

Egyre részletesebb a hungaroringi 12H-s verseny rajtlistája. A Silver Stingben Talmát ezúttal a nagy tudású Wolfgang Kaufmann helyettesíti. A BMW Team Hungary felállása is változott, mert Walter Csabi Zolderben próbálja megszerezni az FIA GT3 összetett bronz érmét, Palik Laci meg elment megkeresni Damon Hill-t (uramisten! odalettazikszfaktor<#lama>#lama>) így Csuti László és Kovács Tamás lesz Wéber és Vida csapattársa. Amire viszont leginkább fog csorogni az ember nyála, az a friss STCC bajnok Richard Göransson BMW Z4 GT3-a és Walter Lechnerék Audi R8 LMS-e lesz. Péntek délután 3-tól edzés...
<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Aston Martin Vantage GT2, õk osztották a sárga dedikált dunlopos sapkákat, meg faja kis plakátot :D

Ez milyen gép? Nagyon jól néz ki!
@Szabi1991:
A 7200 sem drága szerintem!
@Szabi1991:
A 7200 sem drága szerintem!
nekem le mans series es sapkám 3, füldugóm, hegynyi matrica, sajnos nem tudtam fölmenni pedig VIP jegyem volt, gridre belépõs<#rinya>#rinya> így ismerõs ment és hozta a cuccokat amit osztogattak, de ha minden igaz lesz a 12 órásra is ilyen jegyem oda megpróbálok talán fölmenni
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
menseléktõl, larbe sallens7r, Prospeed porsche, aston, és a lényeg a Spyker dedikált plakátom, ja meg egy qvanagy põzsós de azt ciki lenne kitenni :D
Meghalni Le Mans-ban
ommm végre felrakta képeket,videót
http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=62358091fb&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="580" height="400" wmode="transparent" name="guPlayer-62358091fb" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>
ommm végre felrakta képeket,videót
nincs is ezzel baj
inkább az a szégyen,hogy 2004-óta nem hallottunk róla semmit
szerepelhetett volna mindenfelé de iskola fontosabb volt neki
pff
inkább az a szégyen,hogy 2004-óta nem hallottunk róla semmit
szerepelhetett volna mindenfelé de iskola fontosabb volt neki
pff
jah, tegnap találkoztam vele többször is :)
(saját kép)
(saját kép)
Hazánk Formula 1-es versenyzõje (akinek a nevét nem mondjuk ki, mert a trollokat azon nyomban megigézi) rajthoz állhat a Le Mans Intercontinental Cup mindhárom fordulójában, Silverstone mellett a Petit Le Manson és Zhuhaiban is. Az évadzáró már biztosnak tûnik.
szombatra és vasárnapra 2900 a lelátóra (a pályánál véve 3800 lesz), sztem nem vészes, fõleg hogy reggel 8tól este 10ig van program :)
viszont ha mindkét napra mész akkor jobban megéri a Hétvégi jegy +paddock (mindkét napon érvényes) 5800ért (pályánál véve 7250)
én most az elõbb vettem egy hétvégit faternak :)
ja és a stadionoktól indul busz is a ringre 12es izébõl :D
viszont ha mindkét napra mész akkor jobban megéri a Hétvégi jegy +paddock (mindkét napon érvényes) 5800ért (pályánál véve 7250)
én most az elõbb vettem egy hétvégit faternak :)
ja és a stadionoktól indul busz is a ringre 12es izébõl :D
Hmm...lehet kimegyek:) Bár ha sokba kerül a jegy akkor nem.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
hétvégén õ is a Hungaroringen lesz :D
most még csak ezek vannak lepakolva, a többiek még a kamionokba várnak :)
http://static.indafoto.hu/swf/photo_stream.swf" quality="best" bgcolor="#f0f0f0" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="atomURL=http%3A%2F%2Ffeed.indafoto.hu%2Fsszabi%2Fle_mans_series_hungaroring_201%2Ffeed&sourceURL=http%3A%2F%2Findafoto.hu%2Fsszabi%2Fle_mans_series_hungaroring_201&bgColor=f0f0f0&titleColor=FFFFFF&imageSize=auto&orientation=horizontal&target=blank&streamAlign=front" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="330" width="800"
most még csak ezek vannak lepakolva, a többiek még a kamionokba várnak :)
Augusztus 21-én és 22-én Magyarországon, a Hungaroringen rendezik meg a Le Mans Series idei szezonjának 4. fordulóját. A megbízhatósági versenyzés most fogja megtenni elsõ lépéseit ezen a történelmi jelentõségû pályán, amely már szinte minden kategóriából látott vendégül neves pilótákat. A Le Mans Series idei utolsó elõtti fordulójára 38 autó és csaknem 90 versenyzõ nyújtotta be a nevezését...
részletek
részletek
Hétvégén Spa 24h verseny, és azt hiszem, hogy a gt1world.com oldalon élõben lehet nézni az egészet.