4605
-
#384 Na ja.. De ha megszárad... -
#383 Pug ezt elnézte... Slickel esőbe... -
#382 Leszakadt az ég... :/ Ez "elvileg" jó az Audinak, csak ne legyen hiba, vagy karambol!!! -
#381 Jelenlegi állás -
#380 de -
#379 Wazzzeee !! Kristensen!! Azta birkát neki megy az elsőnek???? Jesszus! -
#378 Mi lesz még itt. :P -
#377 Lamy :S -
#376 már nem, már fel is száradt a pálya -
#375 esik az eső? :P -
#374 Na most egy rövid Wtcc-s szünet:D Baszus hogy minden egy hétvégén van:D -
#373 Jól lemaradtam az esős részről éjszaka, kár volt lefeküdnöm az ágyamba 1 után. :( -
#372 Ho-hóóóó:D
Itt fent van a verseny,igaz nem magyar -
#371 :d én nem akartam elaludni. Mondom fekve nézem tudod:D ez sikerült kb 2:30-ig. Aztán arra keltem hogy 5 óra van:DDD -
#370 Én éjfélig bírtam,aztán mondom ennyi:D -
#369 Igen de ők a 3-dik helyre estek vissza. Villeneuvek vannak a 2-dik helyen, tehát a 7-es Peugeot.
Clienék a 9-essel vannak..
Sajna elaludtam én is:D Szóval nem tudom miért az Audi vezet. -
#368 3.00-kor még a Pug vezetett, 4.00-kor meg már az Audi! -
#367 Én néztem 1ig kb, akkor még a Pug vezetett! -
#366 Klien kicsúszott az első helyről még tegnap este 10 körül. Aztán McNish átvette a vezetést ha jól tudom. -
#365 Na most ez a Pözsó reklám...F1-es autó mit keres mögötte,meg főleg V8 hangot adni a dízel autónak...
Szóval vannak itt olyan rejtélyek a reklámokban,hogy csak na. -
#364 Mikor sikerült átvennie a vezetést? (Esőbe gyorsabb volt, vagy a Pug hibázott?) -
#363 csak az elsőnek ne legyen baja... -
#362 Éppen mondtam magamba reggel,hogy az Audiknak még nem volt műszaki problémájuk,erre most vmi gebassz lett az egyikkel. De még mindig kevesebb a hiba mint Pugokkal. -
#361 Van esélye rá.. Szárazon sokkal gyorsabbak mint az audik.. De azért sok a hátrány nagyon.. Tulságosan elengedtk éjszaka az audit.. -
#360 Japánok szépen aprítják a verdát...
de még mindig megy xDDDDDD -
#359 Villeneuve ha ledolgozza azt az 1 kör hátrányt akkor hős lesz xD -
#358 Há igazából nem tudom ki de egy prototype zugott bele a falba.. Elég sokáig benne volt a faszi is.. Ezért volt bent az sc, olyan sokáig.. -
#357 Nálunk lassan kezd sütni a nap itt meg még nem akar virjadni sem.. -
#356 mi történt? úgy tűnik ezt pont nem láttam -
#355 eleredt az eső úúú de nézném még, de aludni is kell... -
#354 majd hajnalban visszajövök, megyek Lostot nézni, még 3 rész van hátra a 4. évadból :) -
#353 :S sajnálom, nem tudom mi lehet a gond.. -
#352 Megtettem,és ez se segít...Szerintem újrarakom windowst nemsokára,hátha...Amúgy is újraraktam volna holnap. -
#351 már bent van :P -
#350 Nah,már sehol sem tudom nézni... -
#349 SC túl sokat van kint :( -
#348 nem tudom mi baja lehet, próbáld frissiteni a flash lejátszót 10-esre. -
#347 Nekem meg amit te küldtél nem tölt be,csak a fekete kép,hiába nyomok play gombot. -
#346 én mindkettőt nézem, a justin.tv-n van kb 5 mp késés a másikhoz képest. -
#345 Akkor hagyom egy darabig,hagy álljon:-) Remélem nem azért nem indul el,mert másik oldalon is megy.