Microsoft: messze még a konzolháború vége
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És attól, hogy olyat fikázol a hozzászólásodban, ami a hírben el sem hangzott.
Nics a hírben olyan, hogy az XBox lenne a legkirályabb, csak annyi, hogy még jó esélyeik vannak a gyõzelemre. Erre te jössz a reklámmenedzseres dumával, miközben a Sony mantrát hajtogatod, hogy "jól megy a szekér, csak azért adtunk el eddig kevesebbet, mert késõbb kezdtük".
egyébként érdekes módon a dollármilliárdos gaming business elõtt sokan gondolták úgy, hogy egy olyan játék is lehet jó, amit "akár én is megcsinálhattam volna".
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
PS3 rendszeresen csúnyán leszerepel. pl GTAIVet is le kellett grafikailag butítani X360hoz képest, hogy játszható FPSt produkáljon. és még ps3on graf lebutítva esetén is több fpst produkál egy X360...
res
fps
jóhogy jó a PS3/Cell de mire és mire?
Egy másik dolog amit mindig elfelejtünk, hogy MS anno betörni akart erre a piacra és szvsz álmába se gondolta volna, hogy pariban lesz vagy akár õ lehet az új piacvezetõ. Ehez képest erre reális esélye van. (Illetve lenne mert ugye WII)
Különösen érdekes lesz a helyzet ha WII a rakat profitjából berendel Intel/IBM... töl egy durva procit+ATI/NVtõl egy durva VGAt és kiadja a WII2öt vmint ha MS 2010+felé kihozza az X720at, mert kihozza.....
Akárhogy is nézem Sony nagy komolyan eltaktikázta magát, jelenleg még talán behozhatja, partyba lehet Xel de WII ellen már nincs sok sansz és el lehet képzelni mi lesz ha uilyen tehetséggel folytatja pl a köv generációs MS/Nintendo ellen.
1. Miert is kene "haboru"-rol beszelni? Errol szol?
2. Mi baj van a konkurencia letevel? Nem ez volna az egeszseges verseny?
Rohadtul nem ertem, hogy emberek hogyan kepesek egy bottal iranyithato flash jatek gyujtemenyert 16000 forintot kiadni! (wii programok) Ha jatekfejleszto ceg lennek csak es kizarolag wiire fejlesztenek egyebkent. A PCnel mar megszokott tobb eves fejlesztesi ciklus wiinel szerintem par hetre esik vissza es valozinu abbol is a legtobb ido az otlet megszulese. (biiiiztos vannak kivetelek, de amit wiin lattam, az nekem boven sokkk volt)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Nem mind1,hogy olyan játék miatt kuksolsz bent a tévé elõtt ami után tátva marad a szád,hogy milyen jó(és ugye élõben nincs rá alkalmad),vagy olyan elõtt,amit szinte bármikor magad is megtudnál csinálni.
Ha ps1nél,ps2-nél meg xboxnál nem olvastam ezt a mondatot minden évben legalább 2 játékra akkor egyre sem..:D
Anno a legnagyobbat az egyik Medal of Honour részen röhögtem..Több cikkíró kifejtette hogy a ps2 határait feszegeti,grafikailag,fizikailag kihozták a maximumot (az más kérdés hogy ezenkívül szar game volt),erre 1 évre rá kijött a Black...:D
Konzoloknál mindig van meglepetés,felesleges találgatni,hogy maximum-e amit látunk...
Hogy a gta 4 a maximum? Szerintem erõsen nem..:)
Ha meg tervbe van véve egy újabb GTA rész ami erre a mostani generációs konzolokra fog jönni,akkor fõleg nem,elvégre mekkora durranás lenne és hogy kapkodná a nép ha látványosabb szebb nagyobb lenne (mint ahogy eddig a gta részeknél megszokhattuk)..:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
GTA 4 meg pont megvan ps3-ra pontosan tudom milyen. Hogy mennyire használja ki a Ps3-mat azt talán csak Kutaragi szán tudná megmondani. De ha a R*
-Gyakorlatilag végtelen erõforrással
-Gyakorlatilag határidõ nélkül
...ennyit hozott ki a gépbõl akkor rohadtul érdekel hogyan fognak kisebb stúdiók itt csodákat csinálni.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az X esetében az a szomorú, hogy nem lehet úgy gyõzni, hogy csak 1 piacon (Amcsiban) szerepel jól a termék. Az meg hogy nálunk, meg más csóró országokban a warez miatt veszik, az csak veszteséget termel, nem érdeke a cégnek.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Biztos tapsikolni fognak a Sony-nál. A warez teljesen kinyírja a konzolos üzlet-modellt, egy huncut peták bevétele sem lenne a warez-re vett gépekbõl a gyártónak.
Egyébként ps3 akkor fog iszonyatosan elhúzni ha a warez megoldódik rá vhogy...
Lassan másfél év eltelt. A gyakorlatilag végtelen költségvetésbõl, határidõ nélkül készült GTA4-et is jelentõsen butítani kellett. Lassan illene már valamit mutatni...
Az a "maximálisan kiküszömöbli" az kb. ennyi: alap hibaráta 30%, új gépek (GPU ugyanaz, csak kiegészítõ hûtést kapott) 10%, külsõ hûtés-rásegítés 5%. Az még mindig minden 20. gép...
Az Xbox360 2005. 11. hóban indult. Azóta eltelt 30 hónap.
19 millió / 30 hó = 633 ezer/hó.
A PS3 2006. 11. hóban. Azóta eltelt 18 hónap.
12,8 millió / 18 hó = 711 ezer/hó.
És ez még nem is a helyes adat, mert az elsõ idõkben rosszabbul fogyott a PS3, mint most! Szóval a 100 millióig még könnyen megelõzheti a PS3 az Xbox360-at. Európában már meg is elõzte!
A két konzol között az exkluzív játékok,és a warez dön,semmi más...
Személyszerint engem ps3-on eddig egyedül az MGS4 érintene a többi amiket eddig láttam csalódás,a gran turismo egy forza után kb semmit nem ér nekem,így maradtam a boxnál...
A mostanság kapható boxoknál már nem jelentkezik a régi probléma,de ha valaki fél durván 10ezer ráfordítással maximálisan kiküszöbölhetõ...
1 játékért,meg azért hogy ugyanazt lássam mint boxon az a plusz 30-40ezer nem éri meg,fanatikus meg nem vagyok bár a 360 megjelenésekor még hajtogattam hogy a sony lenyomja mint a szart...Hát nem nyomja...
Japánban bukott a box? A Nintendo és a Sony hazájában? Wow...:)
Akkor meik inkább antiszociális?!
(Jó, mongyuk a Wii Fit már télleg gáz, bár ugyanazon az elven alapszik, mint a fogyi kazetták)
Az X360 nagyon szépen átjutot az ócska HW okozta krízisen, a M$-nek láthatólag nagyon jól megy a megbízhatatalan termékek vásárlóra tukmálása, hát igen volt lehetõség a Win-en meg az Offiszon a tapasztalatok összegyûjtésére. Másrészt Japánban kimondhatjuk, hogy bukott a konzol, Europában meg épp a hónapokban csuszik szépen vissza a 3. helyre a PS3 mögé. Most kéne valami combos beleerõsítés néhány milliárd dollárral és akkor az X360 tényleg abszolút gyõztes lehetne ebben a generációban. Sajna a minden évben rekord nyereséget produkáló M$ ezt az 1-2 mrd-t már nem akarja a projektbe beáldozni, inkább néhány 10-100 millió nyereséget próbál kifacsarni belõle. Egy lábadozó beteget nem igazán nagy ötlet a maratonon indítani, valami kis dopping jól jönne.
Ha azt nézzük, hogy potenciálisan a PS3-ban van a legtöbb lehetõség: a nagy teljesítményû HW, az elõzõ generációkkal megalapozott hírnév, a megbízható minõség, rengeteg saját fejlesztõ stúdió, akkor hosszú távon a PS3 tûnik a befutónak a pár év múlva a 100 milkót jelentõ résztávig. Mindezek ellenére 1 év használat után azt mondhatom, hogy a Sony-nak idõszerû lenne a termék nevét P-lie-Station3-ra módosítani!;)
Gyak semmiben nem hozza a beharangozott paramétereket. Engem mint játékost a xar eladások, bevételek annyira nem zavarnak, ez legyen a Sanyi gondja. Sokkal dúrvább az amit a PS3 exkluzív címekkel mûvelnek. A játékok és ezt el kell ismerni egyszerûen nem hozzák a mércét, azt amit mindenki vár, hogy az áll a földrees és kétkézzel kell érte lenyúlni. Persze soxor az se igaz, amit a csalódott szaksajtó ilyenkor szegény fejlesztõk nyakába zúdít.
De legyünk õszinték, középszerû exkluzívokkal ha nem is lehetetlen, de nem szép versenyt nyerni.
Ha lehet járjon a gyerek futbalozni, úszni, játszon a többi gyerekkel a parkban és ne a WII/PS3/X elött üljön...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha sportolni akarok, akkor beülök a kocsiba, megyek kõkemény 6 km-t és szívom a fresh airt. Itt a környéken /kb. 10 km/ talán a legszínvonalasabb és leghosszabb biciklis utak vannak. Az futásra, biciklizésre kiváló... végig az erdõk közelében, erdõben mozoghatsz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
belegondoltam ...
végül is kimehetek a narkós szipus cigányok és csövesek közé futni egyet a népligetbe, hogy közben jól mélyen szívhassam magam a hungárián hömpölygõ forgalmi dzsumbujtól levegõjét
... jóféle városlakóként tényleg agórafóba hogy a köztereket nem tartom sportolásra alkalmasnak, és gondolom a világ nagyvárosai tele vannak hozzám hasonló agóra és szociofóbokkal, fõleg a Japánban ...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
A Wii Fit az antiszociális, agórafób emberek eszköze. --> Gondoljatok bele egy kicsit...
A Wii Tenis és Golf adapter olyanoknak készült, akik rosszul vannak a zöld gyep látványától és a szabad levegõ gondolatától. Értelmetlen szánalom.
A magyar Nintendo képviselet pedig egy pékség szintjén van. Gáz szerviz, nulla promóció.
Egyetlen hasznáható játék készülget rá, az pedig a Sadness.
Egyetlen értelmes cím van rá, az pedig a Zelda.
Mondtam ezt úgy, hogy 2 hétig nálam volt egy ilyen túlárazott Gamecube, valamint 2 db NDS Lite boldog és elégedett tulaja vagyok.
Nem mondom, ha 5 éves lennék csak ilyet akarnék egészen 12 éves koromig, no meg akkor is ha bõrrákban szenvednék és nem mehetnék ki a napra teniszezni, vagy sportolni <#ravasz1>#ravasz1>
honnan kapja az infót vagy hogy lehet ez
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
http://nexgenwars.com/
De nem is ez a lényeg. A Wii a maga kategóriájában egy nagyon jó kis innovatív eszköz, pápától az elnökig mindenkinek ilyen van. Azonban - ahogy L3zl13 is említette, szerintem helyesen - nem összevethetõ a két nagyobbik testvérrel. Sem grafika, sem hardware téren. Hasonlítanak azért, mert mindhárom "csak" egy konzol, "dobozból jön ki a játék", ahogy Pistike mondja, de azért az X360 és a PS3 ennél már messze több.
Elfogult én sem vagyok, nem is volt és nem is tervezek konzolt, de ha lenne rá többtízezer forint költségvetésem, akkor 80%, hogy PS3 lenne belõle, pusztán technikai paraméterei miatt (persze kéne hozzá egy valamirevaló LCD TV is, hopsz, plusz párszázezer még).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Látom, te a Sonynál vagy reklámmenedzser.
Egyébként kívülállóként (semmilyen konzolom nincs, és nem is tervezek) már induláskor arra tippeltem, hogy egy generáción belül átvenni a vezetést csúcs konzolok terén (A Wii szerintem kicsit más kategória, tehát nem sorolnám ide.) nem lehet.
A fan bázis úgyis megveszi az új konzolt, aztán ha nem jön be, akkor csak a következõ generációváltásnál gondolkodik el rajta, hogy váltson-e.
Szvsz amit az MS elért eddig az elég szép eredmény. A következõ generációnál akár még trónfosztás is lehet. Bár szerintem a hátralévõ idõben megint a PS3 felé fog billeni a mérleg nyelve.
Tudjuk, nem kell hangoztatni :-)))
Jó lehet reklámmenedzsernek lenni. Szarból kell aranyat csinálniuk.<#ravasz1>#ravasz1>