69
Codename: Killer Instinct 3D: Death, Destruction and Doom
-
#69 Én azért ránézek akármilyen is lesz, túl sokat vártam rá hogy kihagyjam. -
#68 Mondjuk a grafikán még túllépnék, de a "rángatózós" gameplay viszont teljesen kivégzett. Ez a fő oka, hogy nem fogok vele játszani. A free to play üzleti modellről nem is beszélve... -
#67 Az oldschool style-ra gondoltam ami meg 2D volt és csak a KI meg az MK volt egyedi a többi japán cucc meg rajzolt volt na. -
#66 Nem 2D-ről beszéltem, hanem a stílusról. Zsírkirályból átmentek mesefosba, ami egy SF-nek tök jól áll, de a KI sosem volt ez a stílus. Értsed már :) -
#65 Inkább a maga idejében nézett ki a szilikon grafikájával de ma már meg kell felelni a fiatalabbak igényeinek is, én is jobban örültem volna egy régi 2D design-nak de ez van. -
#64 Hát ha nem érzed, hogy az első kettő a maguk 320x240-es felbontásával is sokkal jobban nézett ki, akkor nincs miről beszélni. -
#63 Ott van pl. a Marvel vs Capcom sorozat aminél nem nagyon van gyorsabb és az is rajzfilmes grafika szerintem egyáltalán nem zavaró legalábbis nekem. -
#62 A meseszerű grafika a baj és a találatoknál megtorpanó gameplay ami a street fighter sajátossága. Egy ilyen gyors kombókra épülő játéknál ez szerintem baromi idegesítő. Az első két rész kombói meg mint kés a vajban, 100x jobb fíling.
Debut trailer -
#61 Azzal mi a baj? olyan már biztos nem lesz mint anno snes-en mint ahogy a SF sem olyan most mint régen, bár kicsit groteszknek tűnt Jago de amúgy tetszett. -
#60 És bejelentették. Nem egészen ilyen stílust vártam. 1:1 street fighter:( -
#59 Jaja, nekem is felderült az arcom, amikor olvastam. Valami csak lesz belőle. -
#58 Mégis jöhet az új Killer Instinct
Tavaly decemberben írtunk róla, hogy a US Patent Office elutasította a Microsoft a Killer Instinct védjegy meghosszabbítására vonatkozó kérelmét, a Fox tévécsatornán 2005-ben futó, tizenhárom részt megélt hasonló című sorozatra hivatkozva.
A Microsoft a jelek szerint nem hagyta annyiban a dolgot, leültek tárgyalni a Foxszal, és megállapodás is született: a védjegy az MS-é, így elvileg elhárult az akadály a korábban pletykált reboot / harmadik rész elől.
Ami valószínűleg tényleg készül, ha a Microsoftnak nem lennének tervei a szériával, nem fektetettek volna ennyi munkát a jogok visszaszerzésébe.
Forrás:
gameinformer -
#57 Muhaha, na ezt megnézném :D
-
kykeeller #56 Szia!
Akkor nekünk ismernünk kell egymást,mert én is ott porosodtam a gépnél sokat Almádiban,ment a csiki-bizsi rendesen:) -
kykeeller #55 Nagyon szépen köszönöm!:)
Ha esetleg egy magyar fordítás is lenne,az még királyabb volna!De azért ez is nagy segítség volt! -
#54 Nézegess... -
kykeeller #53 Hello!
Jár még erre valaki,aki Killerezik?
Szeretnék kombókat kérdezni,mert 95ben játszottam utoljára vele és most,hogy megvan PC ismét csiki-bizsiznék!Glacius,Tj combo,Sabrewulf az megyeget,de a többi az valahogy nem ugrik be csak az alapok.köszönöm előre is!
üdv,kykeeller -
#52 Én. Folyamatosan hiszek:) Egy rajongó nem ztehet mást, még a realitások ellenében sem. -
#51 Annak ott lesz a Marvel vs Capcom 3 (aminek megelőlegezem, hogy nem lesz rossz) -
r4pt0r #50 Pedig most készül az új MK is, kéne neki egy jó kis ellenfél. :D -
#49 Valaki még hitt ebben? ájj... -
r4pt0r #48 wii az teljesen más, az egy casual gép. -
#47 Ja, mint a wii-nél? :D
Ott is pont ugyan ezt hittük, oszt mi lett??? -
r4pt0r #46 Azért volt benne 1-2 ötlet, a későbbi natal játékoknak is adok még esélyt. Egyelőre ezek csak kezdeti játékok. -
#45 Hát nem egészen így képzeltem ezt a konferenciát. Instant fejlövés... -
r4pt0r #44 Hát egyenlőre nem volt KI3, csak egy kis tánctanulás meg valami tigris rugdosás. :D -
#43 Nézem, rövid időn belül 6 hsz, azt hittem már bejelentették :(
Én is akarok riméket, méghozzá az árkéd verzióból! :) -
#42 Meglássuk. Láttam nemrég egy Rare-os fickót nyilatkozni, és azt mondta a Killer-rel kapcsolatban, hogy egyáltalán nem zárkóznak el tőle, a megfelelő pillanatra várnak vele. Meg gondolom hogy kinyíljon az MS tárcája:) -
r4pt0r #41 Pletyka mindig van, de játék sehol. -
#40 Jaigen, PSN az tényleg nem játszik:) De miből gondolod, hogy nem lesz semmilyen formában? Rengeteg pletyka volt róla. -
r4pt0r #39 Egyébként PSNen biztos hogy nem lesz ameddig MS a tulaj. :D -
r4pt0r #38 Én nem tippelek hanem a valóságot mondom: nem lesz semmilyen formában, sajnos. -
#37 Na tippek? Holnapi MS konferencián feltűnik a Killer Instinct valamelyik montázsban?:) Én már egy KI remake-nek is örülnék XBLA-ra és PSN-re. HD-ban persze:) -
#36 Nem akaroook natalos killert :'( -
#35 Én amíg élek remélek:D -
r4pt0r #34 Sose készül el. :P -
#33 Hát ott se:) De most azt rebesgetik, hogy majd Natal-ra készül el. Ej de jó lenne integetve kombózni:) -
#32 Hát sajnos az E3-on nem került szóba, pedig eléggé reménykedtem benne... Na majd hátha a Games Convention-ön. -
#31 Na, kép helyett itt a link. -
#30 Az új Banjo játékban találták ezt:
2009-ben végre talán lesz új Killer:)