Antifaces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A probléma ott kezdõdik, hogy egy vágóállat pár perc alatt túl van a dolog kellemetlen részén, amíg egy labor kutya több órát/napot/hetet szenved, egy kísérlet miatt.
S legszebb része az a történetnek: A kutya latin neve: Cannis Lupus Familiarus, ebbõl az utolsó szó a családtagot jelenti. És a kutya az egyetlen állat amelyik megkapta ezt a nevet. Egy normális ember hol tesz ilyeneket egy családtaggal? szánalom
Disznót vágni nem lehet, csak eu-s szabványok szerint, különben 2 év börtön állatkínzásért, bezzeg laboratóriumi körülmények közt azt tesznek a kutyákkal amit akarnak, és akkor még õk a nagy tudósok, akik megváltják az emberiséget. no komment
Mint beagle tartó, találkoztam nem egy zöldek által kiszabadított laborbeagle-vel, és borzalmas. Szerencsétlen állat fél az emberektõl, fél a többi kutyától, enni alig mer. Hát a kúrva életbe, milyen élete lehetett annak a szerencsétlennek? És ezt mind a tudomány nevében, gratulálok...
szerintem.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
voltak páran akiknek nem tetszik ez a fajta "kezdeményezés", sõt az egészbõl csak annyit látnak hogy tizenevések felfedezik a moviemakert... nem lehet az, hogy kicsit magukraismertek? fájdalmas az igazság 😊
gondoljátok végig.. a parasztos videó után, nem ugrott be véletlen egyik ismerõsötök sem? vagy hogy láttál már ilyet az utcán?
Nagyon igazad van!
Leírtam most a véleményem a 10edik videonál, azthiszem 5 üzibe fért csak el.
Tudom, hogy nem értem el vele szinte semmit, de hátha 1-2 embernek feltünik, hogy itt 1-2 dolog nem stimm és nem kéne egy ilyen videot isteníteni csak mert 2-3 tizenéves mondott olyat ami nagy hülyeség, de jól hangzik, ugyhogy antifaces függõ vagyok....
Szánalmas..
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nem tudom, a kommentembõl, hogyan következik az, hogy én megtudnám csinálni az Elfeledett nagy Igazságok c. videót. Ha én azt mondom, hogy ez a töltött káposzta rossz ízû, még nem azt jelenti, hogy én világbajnok töltött káposztát tudok csinálni. Mindössze kritikus szemmel arról beszéltem, hogy milyen óvodás szintû közhelyhalom az egész. Olyan mintha csinálnék egy videót amiben mindössze annyi lenne, hogy a kábítószer rossz, mert egészségtelen és függõvé tesz, mire a tömeg elélvezne a gyönyörtõl, hogy "hú apám, de megmondtad". Egy olyan tömeg, amely magát mellesleg az átlagnál különbnek és igényesebbnek képzeli, miközben õk is ugyanabba a körbe tartoznak azáltal, hogy egy még egy középszerûnek sem nevezhetõ gondolatokat tartalmazó videót már-már Pulitzer-díjas alkotásnak látnak.
Ráadásul fel nem foghatom, hogy miért tartják magukat prófétának, ha teljesen általános dolgokról beszélnek, amit azért remélem már 15 évesen megértettünk mindannyian. Nem kell ahhoz rendkívül figyelmes, niytott szemmel járó, okos embernek lenni, hogy azt mondja az em,ber: nem mondtak nekem semmi újat, csak elcsépelt közhelyeket. Ez még önmagában nem is lenne baj, csak ne hülyézzenek le egy egész társadalmat a buta emberek miatt. Ha ennyire nagyeszûek, nem hiszem el, hogy nem tudják: szánalmas rétegek minden országban vannak. Ez NEM Magyarország sajátossága, bármennyire is divat lett fikázni magát a társadalmat a szar vezetés miatt.
----
Fbn Lx: néz körbe ezen a szaros sárgolyn, vagy írd be gógliba hogy megtörtént esetek humoros, és 200000000000000000 oldalt fog felmutatni, amiben az ûberfoggyos emberek megmutatkoznak, mondjuk kezdjük a ne fürgyé' le! címû telefonbeszélgetésnél, ami nem megrendezett volt, hanem az igaz über fogyos magyar akik kiteszik ennek az országnak a 90%-át. vagy kapcsoldbe a tévét és néz azt a kurva délelötti vetélkedõt, és amikor sorban a 20dik ember nem érti meg azt a rohadt szabályt, amit minden ember ránézésbõl megért... és akkor csak az ûber foggyos magyarokról beszéltem
Akkora közhelyek, mint egy ház. Tizenévesek felszínes, orbitális baromságai, amibõl sugárzik a bárgyú naivitás.
Az meg vicces, hogy nem akarnak a cigányokról videót mondván, nem akarnak általánosítani. Közben meg az EGÉSZ videó egy egyszerû gondolkodású általánosítás...Na innen látszott, hogy mennyire buták és semmivel sem okosabbak mint azok, akik közül erõlködve ki akarnak tûnni.
DFTBA ಠ_ಠ
vegyük pl. azt, hogy tizenévesen kitör belõlük, hogy jaj a szappanoperát mennyire húzzák! Fikázzuk le, idétlen túlzásokkal.
tehát az kb. hogy a szappanoperát már idegesítõen húzzák, és sablonos az egész, 12 éves kor környékén csak beüt az emberek. na ezek meg észt akarnak vele osztani.
Szal az ilyen alap dolgok nekem sem jönnek be benne, és erre méások is rámutatnak.
de az elmebeteg, elvont hülyeségek, +irónia +szarkasztikus megjegyzések jöhetnek minden mennyiségben 😄 abból nem lehet kinõni.
Meg ha nem tettszik akkor csinálj 1et magadtól és meglássuk, hogy Ti hogyan bóldugúltok ezzel. 😉
Gondolom Ti is észre vettétek, hogy ott van felirat, gondolom nem azért csinalták hogy csak úgy legyen hanem, mert akiknek nem tettszik az eltórzított hangjuk leveszi a hangerõt és csak azt olvassa!
Azt nem vágom Nektek mi a bajotok tizenévesekel? Ti sosem voltatok tizenévesek? Már rögtön férfiként szültettetek vagy mi?
Úgy hogy nem nekik kellene felnõni hanem nektek kedves "barátaim".
Megahogy szép mondás mondanná: Akinek nincs ínyére az ne vegye magára.
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Tudjátok, a komikum egyik forrása a fensõbbség érzet, vagyis jobbnak gondolod magad, mint akit látsz. Ha ezt megértitek, tudni fogjátok, h miért tetszenek ezek a béna alacsony szintû dolgok a náluk magasabb szinten állóknak. De persze némi hatással az ízlés is játszik, mert a showk nekem sem tetszenek, DE
ízlések és pofonok, mindenkinek szíve joga azt érezni, amit érez, az nem tudatos tevékenység ^^
eom$
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
<#ravasz1>#ravasz1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
belehallgattam kettõbe, de miután kb fél perc után egyik se tudott még csak egy kis mosolyt se kicsikarni, kilõttem a francba...de látom azért igény van ilyenre a nézettség alapján...nemhiába a mónikasó, balázssó, bélasó a legnézettebb mûsor, mert ugye az átlagember nem az igényességérõl híres 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
én láttam a gépfüggõst, a parasztost (csak azé néztem meg mert ezzel piszkáltak hogy "Naoszt vótá' fenn szombaton?" énmeg WTF? 😄 szal megnéztem), meg az animést ^^
majd többit is megnézem XD
@
Naoszt vótá' fenn szombaton?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
változtatsz rajta, és megérted.