90
Antifaces
  • macleod2005
    #90
    A vegetarianizmus az más.
    A probléma ott kezdődik, hogy egy vágóállat pár perc alatt túl van a dolog kellemetlen részén, amíg egy labor kutya több órát/napot/hetet szenved, egy kísérlet miatt.

    S legszebb része az a történetnek: A kutya latin neve: Cannis Lupus Familiarus, ebből az utolsó szó a családtagot jelenti. És a kutya az egyetlen állat amelyik megkapta ezt a nevet. Egy normális ember hol tesz ilyeneket egy családtaggal? szánalom

    Disznót vágni nem lehet, csak eu-s szabványok szerint, különben 2 év börtön állatkínzásért, bezzeg laboratóriumi körülmények közt azt tesznek a kutyákkal amit akarnak, és akkor még ők a nagy tudósok, akik megváltják az emberiséget. no komment

    Mint beagle tartó, találkoztam nem egy zöldek által kiszabadított laborbeagle-vel, és borzalmas. Szerencsétlen állat fél az emberektől, fél a többi kutyától, enni alig mer. Hát a kúrva életbe, milyen élete lehetett annak a szerencsétlennek? És ezt mind a tudomány nevében, gratulálok...
  • LordAdam911
    #89
    ezt nem tudtam végig nézni :S
  • CzGobe
    #88
    www.antifaces.net
  • Énvagyokazapád
    #87
    ebben semmi vicc nincs, pár helyen nevettem, de amúgy teljesen komoly dolgokat mondd...








    szerintem.
  • Énvagyokazapád
    #86
    hihetetlen igazságok vannak benne, imádom... "Magyarország a legjobb hely?" rész nagyon nagyot ütött nekem
  • kocsisgabor9999
    #85
    Antifaces 12 Animal Torture
  • CzGobe
    #84
    flv-ben gondoltam, de így is jó lesz :) KÖSZÖNÖM
  • kocsisgabor9999
    #83
    O_O Öcsém lehet vega leszek. :S Ez iszonyat durva volt.
  • kopa1
    #82
    ANTIFACES_12_ANIMAL_TORTURE
  • CzGobe
    #81
    meg van valakinek? mert mostanra már törölték :%
  • xy21
    #80
    a 12. rész nagyon durva lett...
    Aza gond hogy ezen nagyon nem lehet röhögni...
  • Eldián
    #79
    Most rejtettbe tették az összes videójukat... Nekem amúgy tetszenek a videók, am WoWozok, metálos vok, és szeretem az animékat is :D És felvállalom, hogy igen! Ilyen vagyok, jellemzőek rám amiket kijelentenek és mégsem fikázom őket! Ami tetszik benne, hogy megállás nélkül jön benne a hülyeség, egyszerre a hang, a felirat meg a képek is, alatta meg jó zenék mennek, szóval nincs unalmas pillanat a videókban. Grat nekik!
  • Looooser
    #78
    leszedték az EMO részt... :(
  • kocsisgabor9999
    #77
    De, de ez így van! De tudod a Magyar bírka faj nagyon elszaporott! Ezért sokan ismernek magukra! Igaz az Antifaces videókból 4-nek adok igazat... de azért megnézném ki rakna össze még egy ilyen videosorozatot...
  • TrIp
    #76
    csak néhány észrevetelem volna a témával kapcsolatban..

    voltak páran akiknek nem tetszik ez a fajta "kezdeményezés", sőt az egészből csak annyit látnak hogy tizenevések felfedezik a moviemakert... nem lehet az, hogy kicsit magukraismertek? fájdalmas az igazság :)

    gondoljátok végig.. a parasztos videó után, nem ugrott be véletlen egyik ismerősötök sem? vagy hogy láttál már ilyet az utcán?
  • kocsisgabor9999
    #75
    HÉHÉHÉ!!! Nézzetek már szét magatok körül!!! Egyre több a bírka Magyarországon!!! Milyen műsorokra van igény... Győzike a mocskos tetű vagy a Mónika show amiben divat a foghijjas társaság vagy Balázs show: Balázs egy bunkó paraszt ÍME és még sorolhatnám... akiknek bajuk van velük azok kb. a bírkákhoz tartoznak... De ezt most komolyan mondom! Győzike felnyitja a szemed? Sok szerencsét a próbálkozásokhoz! Én azt a tahó idiótát legszivesebben fejbelőném (Győzike) De VÉGÜLIS!!!! Jó kis műsor a zombiknak! Élvezik gondolom! Tátott szájjal nézik! DE az meg sem fordul a fejükben hogy az egész csak egy ócska színjáték! Na ennyit erről!!!
  • Messi6502
    #74
    Helosztok!

    Nagyon igazad van!
    Leírtam most a véleményem a 10edik videonál, azthiszem 5 üzibe fért csak el.
    Tudom, hogy nem értem el vele szinte semmit, de hátha 1-2 embernek feltünik, hogy itt 1-2 dolog nem stimm és nem kéne egy ilyen videot isteníteni csak mert 2-3 tizenéves mondott olyat ami nagy hülyeség, de jól hangzik, ugyhogy antifaces függő vagyok....
    Szánalmas..
  • Looooser
    #73
    erre az eggyel lejjebb lévő kommentemet javaslom hogy olvasd végig, annyival kiegészítve, hogy a töltött képoszta jó dolog....
  • Dynamic
    #72
    "akkor várom a tevideódat a youtube-on amiben megpróbálod felnyitni a szemeimet...."

    Nem tudom, a kommentemből, hogyan következik az, hogy én megtudnám csinálni az Elfeledett nagy Igazságok c. videót. Ha én azt mondom, hogy ez a töltött káposzta rossz ízű, még nem azt jelenti, hogy én világbajnok töltött káposztát tudok csinálni. Mindössze kritikus szemmel arról beszéltem, hogy milyen óvodás szintű közhelyhalom az egész. Olyan mintha csinálnék egy videót amiben mindössze annyi lenne, hogy a kábítószer rossz, mert egészségtelen és függővé tesz, mire a tömeg elélvezne a gyönyörtől, hogy "hú apám, de megmondtad". Egy olyan tömeg, amely magát mellesleg az átlagnál különbnek és igényesebbnek képzeli, miközben ők is ugyanabba a körbe tartoznak azáltal, hogy egy még egy középszerűnek sem nevezhető gondolatokat tartalmazó videót már-már Pulitzer-díjas alkotásnak látnak.
  • Looooser
    #71
    sok szabadidejük lévén kurvára nem fontos kitekinteniűk a világ többi részére (bár mégis kitekintette pl a függő részben) mert minek nézzen utána más országéba, míg a saját házatályán nincs rend??? azt értsd meg ,hogy lehet hogy számodra ezek általános dolgok, amik már 10 éves korod óta alap dolog, és szerintem nekik is az de azért kell ezt megemlíteni mert lehet hogy megnézi ezt egy olyan pöcsrágó, mint amiről előző hszben írtam lehet hogy elgondolkodik, vagy elkezdi ócsárolni hogy mennyire erőltetett meg hogy mennyire szar, de ez mind azt mutatja, hogy igazukvan mert lehet hogy beszólok neked de nem veszed fel és jó poénnak nézed de ha igaz akkor vissza ugatsz, és épp ezért jó a világ nézetük
  • Fbn Lx
    #70
    Csak azt kéne megérteni, hogyha én csinálok egy videót, amiben elmondom hogy én milyen kemény vagyok, mert az 'überfoggyos' emberek milyen szánalmasak, és én nem tartozom közéjük - attól még nem lesz senkinek sem jobb. Inkább csak idegesítő, ha páran azzal akarnak felvágni, hogy nem eszméletlen buták.
    Ráadásul fel nem foghatom, hogy miért tartják magukat prófétának, ha teljesen általános dolgokról beszélnek, amit azért remélem már 15 évesen megértettünk mindannyian. Nem kell ahhoz rendkívül figyelmes, niytott szemmel járó, okos embernek lenni, hogy azt mondja az em,ber: nem mondtak nekem semmi újat, csak elcsépelt közhelyeket. Ez még önmagában nem is lenne baj, csak ne hülyézzenek le egy egész társadalmat a buta emberek miatt. Ha ennyire nagyeszűek, nem hiszem el, hogy nem tudják: szánalmas rétegek minden országban vannak. Ez NEM Magyarország sajátossága, bármennyire is divat lett fikázni magát a társadalmat a szar vezetés miatt.
  • Looooser
    #69
    Dynamic: akkor várom a tevideódat a youtube-on amiben megpróbálod felnyitni a szemeimet....
    ----
    Fbn Lx: néz körbe ezen a szaros sárgolyn, vagy írd be gógliba hogy megtörtént esetek humoros, és 200000000000000000 oldalt fog felmutatni, amiben az űberfoggyos emberek megmutatkoznak, mondjuk kezdjük a ne fürgyé' le! című telefonbeszélgetésnél, ami nem megrendezett volt, hanem az igaz über fogyos magyar akik kiteszik ennek az országnak a 90%-át. vagy kapcsoldbe a tévét és néz azt a kurva délelötti vetélkedőt, és amikor sorban a 20dik ember nem érti meg azt a rohadt szabályt, amit minden ember ránézésből megért... és akkor csak az űber foggyos magyarokról beszéltem
  • Fbn Lx
    #68
    eddig bírtam őket, de az utóbbi időben egyre több az estlen próbálkozás. nem akarnak általánosítani, mert az parasztság, közben mégis azt teszik folyamatosan. A közhelyekkel kapcsolatban szintén igazad van. Ez főleg a szappanoperásnál ütött be nekem... nem nézhetik az átlag embert ennyire foggyosnak. Azzal akarnak felvágni, amit kb. mindenki észrevett már. és azt hiszik, ez különbbé teszi őket. pedig alig van több eszük a szélsőségeknél, amiekt fikéznak.
  • Dynamic
    #67
    Igazság? Hűha! Győzike szar, a politikus hülyék, nincs igényes zene...Ez igen!Végre, hogy felnyitottátok a szemeimet Igazság szent lovagjai.
    Akkora közhelyek, mint egy ház. Tizenévesek felszínes, orbitális baromságai, amiből sugárzik a bárgyú naivitás.

    Az meg vicces, hogy nem akarnak a cigányokról videót mondván, nem akarnak általánosítani. Közben meg az EGÉSZ videó egy egyszerű gondolkodású általánosítás...Na innen látszott, hogy mennyire buták és semmivel sem okosabbak mint azok, akik közül erőlködve ki akarnak tűnni.
  • Kicsikiraly
    #66
    az új videójuk, a Magyarország Szánalom az első videó amin már elsőre is érzem hogy végre komolyan gondolják, és tényleg a birkákkal van bajuk, ez már tetszik és egyetértek vele
  • Looooser
    #65
    joh oké a szappanoperás rész az tény leg nem volt vmi nagy extra, de pl a Függő részben azért ott volt a nagy igazság a vietnámi példálódzással és a többi és a többi
  • Fbn Lx
    #64
    akinek nem tetszik, alapból unszimpatikus, az a cikisebb dolgokat veszi alapul.
    vegyük pl. azt, hogy tizenévesen kitör belőlük, hogy jaj a szappanoperát mennyire húzzák! Fikázzuk le, idétlen túlzásokkal.
    tehát az kb. hogy a szappanoperát már idegesítően húzzák, és sablonos az egész, 12 éves kor környékén csak beüt az emberek. na ezek meg észt akarnak vele osztani.
    Szal az ilyen alap dolgok nekem sem jönnek be benne, és erre méások is rámutatnak.
    de az elmebeteg, elvont hülyeségek, +irónia +szarkasztikus megjegyzések jöhetnek minden mennyiségben :D abból nem lehet kinőni.
  • RecoPhile
    #63
    Bocs emberek, de szerintem Ők nem arra fektettek nagyobb hangsúlyt hogy, de szép-vili-bili legyen hanem a mondani valója legyen.

    Meg ha nem tettszik akkor csinálj 1et magadtól és meglássuk, hogy Ti hogyan bóldugúltok ezzel. ;)

    Gondolom Ti is észre vettétek, hogy ott van felirat, gondolom nem azért csinalták hogy csak úgy legyen hanem, mert akiknek nem tettszik az eltórzított hangjuk leveszi a hangerőt és csak azt olvassa!

    Azt nem vágom Nektek mi a bajotok tizenévesekel? Ti sosem voltatok tizenévesek? Már rögtön férfiként szültettetek vagy mi?
    Úgy hogy nem nekik kellene felnőni hanem nektek kedves "barátaim".

    Megahogy szép mondás mondanná: Akinek nincs ínyére az ne vegye magára.


  • CzGobe
    #62
    Pont ezt.

    Tudjátok, a komikum egyik forrása a fensőbbség érzet, vagyis jobbnak gondolod magad, mint akit látsz. Ha ezt megértitek, tudni fogjátok, h miért tetszenek ezek a béna alacsony szintű dolgok a náluk magasabb szinten állóknak. De persze némi hatással az ízlés is játszik, mert a showk nekem sem tetszenek, DE
    ízlések és pofonok, mindenkinek szíve joga azt érezni, amit érez, az nem tudatos tevékenység ^^
  • Looooser
    #61
    igen vannak eröltetett poénok, és? de ha meglátod benne az igazságot akkor már nem a gázos poént fogod fel hanem a mondandóját, és mi a baj azzal hogy 15-16 évesek mondják ezt, szerintem meg pont ez a szépben, mert ezt amit ők észre vesznek azt az idősebb korosztály nem vesz észre és akkor most ajánlom figyelmedbe előző kommentemet amit itt megnézhetsz!és ha már ezt egy velük egyidős észreveszi,de a világ nem tesz az ellen amiről ők beszélnek akkor nagy gáz van
  • Ben C
    #60
    Annak meg, aki azzal jön hogy lehet erőltetett, ha igaz - nincs valami baj ha ezekre az igazságokra most döbbentek rá először, amikor halljátok pár tizenöt-tizenhat évestől?
  • Looooser
    #59
    akárki akármit mond a Rohadó Világ számuk nagyon jó és fejen taalálja szöget
  • Ben C
    #58
    Idegesítő, bárgyú és erőltetett. Nem tudom mit élveztek rajta.
  • trogerzsiger
    #57
    Kinek a pap, kinek a papné.. szerintem.
  • Lammer
    #56
    a minosege a videoknak nem a legjobb! es hiaba eroltetett, lehet ezeknek a fiatal suhancoknak azert neha igazuk van ;) btw nalam meg a TV sincs bekotve, mert sugarban hanyok az ilyen teszkoparizsit zabalo lowiq emberek celkozonsegenek "gyartott" showktol.. es megis nagyon tetszik ezeknek a lokotteknek a kreacioja! namostakkorhogyisvanez?
  • Lammer
    #55
    sajnalom, hogy sziven talalt a dolog
  • Kicsikiraly
    #54
    ott a pont :D
  • kocsisgabor9999
    #53
    Minden igaz amit mondanak...!!! :D:D:D:D Az emberek 50%-ra igaz amit el "rapelnek" de én még jó hogy nem tartozok a bunkó alkoholista cigifüggő kocka emos csoportba xDDD
  • Ry0K3N
    #52
    most kérdem én van e olyan réteg ezen a világon ami normális emberekből áll és senkinek nincs baja velük??
  • Ry0K3N
    #51
    csakúgy mint te :) pont bele is illelsz nagyszerűen a korosztályba