807
-
Hydroceph #47 Rohan Open Beta-ig van 2 nap, addig kiprobalom :) -
#46 he??? :D -
Hydroceph #45 na 12 perc és le is jon xD -
Hydroceph #44 vazze, megnézem rohan ob ig még van 2 nap xD -
#43 mi akadályoz meg??? :D -
ricsimaster #42 Csinálni kéne egy klánt :D -
#41 ahham játszottam egy kicsit, amúgy én is láttalak...és 2.voltamXD -
ricsimaster #40 Bazd téged ma láttalak exteel-en XD darkshef a nevem aszem egy laststandon láttalak XD 3. voltál ha jól emlékszek -
#39 XD -
#38 ÁDICSÁKk'! Azt hittem vanb má' ilyen tápik... xD Nammindeggy. Am nekem van egy 4-5 közötti karim. Télleg jó game. -
ricsimaster #37 Van a map csinálás nál ilyen mod S:D a neve ha jól emlészek -
ricsimaster #36 Hát elvileg lehet a játékba de a booster nem ég szal ez egy bug XD -
#35 XD -
Hydroceph #34 am miért lebegnek?:S -
#33 am jó játék -
#32 örülj magadnak akkor -.- -
#31 kipróbáltam és nagyon fasza:D még keveset jáccccottam csak, de bejön, egyszer 2.lettemXD -
#30 eddig 1x tttam úgy kilépni a játékból hogy én akartam.......ezen kívül mindig elindítottam egy új gémet és akkor kiírja, hogy server failed bla bla bla......és az OK után kilép..... -
#29 különböző részek befolyásolják a sebeséget és az armort valamint az energy-t amid van, és hogy az milyen gyorsan töltődik fel. (ez kell a dashez és az ugráláshoz.)
BTW: ezen a képen mitől ekkorák a fejek??? (ronda így remélem ez nem normális dolog...) -
ricsimaster #28 MI?
Egy kérdés hanyadig szinttől lehet új robotot kapni? :D
NA akkor egy kép ;) Természetes ki van az első helyen?(a gyengék kedvéért ÉN :) )
-
Hydroceph #27 :DD ricsimaster avvagye -
#26 nah nekem bejön a game.....csak bele kell jönni..... :D meg mongyuk a tutorialt végig kéne tudnom csinálni....csak azzal a bazinagy ágyúval nekem lehetetlen...... -
#25 +fav :D
és már le is szedtem :D -
#24 Nem. Ez egy folyamatosan harcoló világ. Vannak pályák (instance-ok) és a lobby. a lobbyból tudsz menni a hangárba ahol felszerelni tudod a mechedet meg venni hozzá cuccokat esetleg a különböző összeállításokat elmenteni, hoygy meccs közben váltani tudj. utána a lobbyból tudsz csatlakozni a hostokhoz mintha egy dedikált szerverre csatlakoznál. ezek lehetnek a lentebbn már ecsetelt típusúak.
kapsz a killekért6 pénzt és xp-t amiket elkölthetsz jobb fegyóra jobb mechalkatrészekre vagy skilleket vehetsz rajta amik animációk formájában jelennek meg a játékon belül és elég dúrván sebeznek.
Hangulatos game nagyon egyébként. -
ricsimaster #23 Na még valaki beakarja írni, hogy tps?
#20: Röviden van egy saját robotod, azt alakítgathatod, a játék fejlödésre épül vannak szobák ahova belépve más játékosokkal játszhatsz együtt, nincs állandó világ olyan mint egy cod4 KB(NEM KÉREK KOMMENTEKET RÁ), szinteket léphetsz amelyekek után rangot kapsz, bizonyos tárgyak ranghoz kötöttek.
Hát röviden ennyi.
//off
most jut eszembe ma még nem játszottam :S
//on -
#22 Nem ta vagy az első, aki megállapította. Valóban nem az. -
csoola #21 a képek alapján ez nem FPS hanem TPS -
#20 Amúgy valaki beavatna a játákba? Mert igazából még MMOFPS-t egyáltalán nem játszottam. Ez itt egy "állandó" világ, ahol vannak karaktereid, mint egy MMORPGben és vállalhatsz küldetéseket vagy kóborolhatsz szabadon, esetleg a többiekkel hadakozhatsz? -
#19 nemrossz
-
#18 Anno játszottam egy ilyenhez nagyon hasonlító játékkal, mármint játékmenet téren, grafikánan lényegesen "csúnyább" volt, de nagyon bejött.
Remélem ez is legalább olyan jó. -
#17 ha játszottál már vele és nem tetszik, azért még ne kéne így közzétenni a véleményedet...ha meg még nem is játszottál már vele és úgy írsz ilyeneket, akkor gratulálok... -
#16 Akkor menj vissza kukoricát szedni. -
#15 Hasonló!
Én 2 éve találkoztam először a játékkal allpr tetszett változatos volt. aztán jött az open beta lagos volt mint a szar és bugos mint az állat.
Kérdés, hogy mostanra ezeket a hibákat javtíották e? A baj az, hogy grindelős a fejlesztés. gyébként lehet több mechanaughtod is és minden halál után választhatsz, hogy melyikkel akarsz respawnolni.
Az elején érdemes a tutorialt végigcsinálni, mert kapsz pár fegyót érte.
Van aki a lassú, de nagyot ütő gépekre szavaz (cannon+max páncél) van aki a kis páncélzatú, de smg/saber+shield vagy dualsmg/lance+smg combókra.
Mindenki összerakhatja a stílusának megfelelő gépet. -
#14 nem lehet minden olyan jó, mint egy traktorszimulátor -
#13 szar 1jatek az biztos hogy lehet ilyen szarral jatszani -
Cat 02 #12 Ez GunZ robotokkal ? :) -
#11 ezt már kitárgyaltuk -_- -
#10 ez nem fps -
#9 Ez tetszik. Asszem holnap leszedem. Jónak tűnik. -
#8 Hát, az NcSoft neve számomra már garancia (kivéve az auto assaultal lol)
Szerintem teszek egy próbát, nekem kicsit transformers feelingje van, nemtudom miért :D