807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • ricsimaster
    hát nekem msot van egy 16k-s smg-m egy full új páncélom fekete festék új kard(lézer meg az a bloodraynes :D)nem is sok összesen olyan 50k :D
  • LasDen #86
    én pl csak 1 armst vettem eddig lvl 4-n..... :D de lehet veszek egy heavy legst is hozzá.......
  • Hydroceph
    mi a makkombol van anyni pénzetek hogy
    "Én eddig egy full páncélzatot vettem, egy kardot és fekete festéket, hogy szép legyen."
    "Én most egy 4es fekete gépezettel tolom"
    lvl4en uj full pancelzat kard meg fekete esték?=/ mit csinalok szarul?XD lvl7en csak egy uj armorra meg egy fekete festék+riflere telett XD
  • Atreius
    Én ma csak egy sisakot vettem 25k-ért kb am már lvl 11 vagyok és Sergant.
  • KILLER2
    Ja, én is ezt sajnálom, de nem baj, annyira nem drága.
  • LasDen #82
    én is akartam festéket venni, de csak 1 hónapig tart..... :D
  • KILLER2
    Én eddig egy full páncélzatot vettem, egy kardot és fekete festéket, hogy szép legyen.
  • LasDen #80
    és végre a traininget is megcsináltam :D
    tegnap 15.000 c-ért vettem heavy arms-t.... :D most lábban gondolkozom, hogy majd ha lesz zsém, vagy vmi jó kis fegyót :D
  • KILLER2
    Jó játék ez, bár bele kell szokni, olykor elég egyenlőtlennek tűnik a harc, de a játék jó. Én most egy 4es fekete gépezettel tolom KILLER2_hun néven, ha összefutnék valakivel. Egyedüli bajom a játékkal az a Game Protect vagy mifene, ami a Gunz és a Lineage 2 alatt megy és van olyan kedves, hogy kikapcsolja a G15 billentyűzetem G gombjait, az LCDjén elsötétíti az everestet és az egerem görgetőjét is lekapcsolja.
  • LasDen #78
    " gyébként lehet több mechanaughtod is és minden halál után választhatsz, hogy melyikkel akarsz respawnolni."
  • Hydroceph
    pedig gondoltam skillpontra is mivel minden gammaban azt jelenti, csak mivel nem talaltam olyan skillt aminek emgvasarlasahoz kellene igy letettem errol a lehetosegrol XD
    azthittem h energy kell skillekhez, na koszi:p
  • Hydroceph
    aha néztem, de sztem oda csak Seteket lehet venni bár nemtom=/
  • LasDen #75
    úgy tom, több karid lehet ehy accon belül.....ha megnézed a hangarban is van hely még :D
  • Atreius
    #72 Sp= Skill Point vagyis ezzel tudod használni a megvásárolt skilljeidet.
  • Hydroceph
    amugy szeretnék egy rangedes karit, ugyanit Last Stand jön be nekem meg CTF, esetle TDM, aztan guye it tmadjnem ki is merult a lista XD szval mindegyik vegulis, de eginkabb ctf meg last stand, mire gyurjak h ebben lértelmes legen karim?:)
    mi a max lvl?
    amikor online vok csinalok egy HungarianDroids roomot johetnetek xD altalaban last stand, de mehet barmi ha van visszajelzes XD
    ja És OberioN néven leszek ha még nem foglalt xD ugyanis muszaj vok ujat csinalni, amugy egy acc egy "kari?"
  • Hydroceph
    aha, csak a francnak van kedve, amugy amit kinéztem igy egybe droidot XD az sajna csak nccoinér v mi a franc a neve, szal csak azert kaphato pedig qrvajol néz ki maga a dög, amugy még ennyire nem foyltam bele, mi a light és heavy kozott kulonbseg?:p és ability nel mire erdemes gyurni?:D pl HP ugyben gondolom, ugy vettem eszre h az a +10 v20 hp nem ér semmit
    aim ami sztem jo, ugy vetem eszre meg esetleg energy, de pl mi az az sp?XD
  • Atreius
    Én már lvl 8 Sergant vagyok épp az előbb vettem meg a legjobb boostert. Amugy egy tipp nem mindig a legdrágáb felszerelés a legjobb érdemes végignézi az oclsóbbakat is.
  • LasDen #70
    huh má fejlődök.....asszem először öltem meg többet mint, hogy meghaltam volna...... :D
  • Atreius
    Letöltöttem ezt a játékot nah hát ien gamet WoW uninstall :D:D
  • Hydroceph
    beszarás ez a game hallod ez baromi jo! :D
  • Hydroceph
    kösze eddig csak ctfet jatszottam az gyere be de akk aszem mostantol csak last stand lesz xD
  • LasDen #66
    húúú már level 3-s vagyok :D és Private :D
  • ricsimaster
    last stand :D
  • Hydroceph
    amugy itt mbookon nem lehet XPzni?:D en total ugy emlékszem h láttam rola régebben ugy muvit XD
  • Hydroceph
    tok unreal feleingem volt amugy XD
  • Hydroceph
    hát ez marhajo cucc xD nyomtam egy ctfet iszoynat xD igaz kb azt sem tudtam még h mi hogy szval fain 8. helyen végeztem xD
    azt nem vágom h nem kerulnek nepek kicsit elonybe? ugyertem én most joinoltam egy olyan csataba ahol nalam nemkcisit voltak taposabb karik sztem xD vagy itt armorok meg fegyok csak disz v mi?:D
  • ricsimaster
    Fegyver től függ a ,,kasztod" a store-ban tudsz venni skillt ha last standra gyúrsz akkor kard+kard és az a torandos skill kell, ha dm,tdm akkor smg,rifle,spear esteleg, akkor bármeik más XD, ha Ctf-re akkor ajánlott a cannon,shoutgun párosítás :D nekem ezekkel mindig bejön :D
  • Hydroceph
    xDD
  • LasDen #59
    én ott feladtam a tutorialt...... :D
  • Hydroceph
    sracok, most van egy karim, hogy "kasztosodok"?:DDD
    bocs de ez nekem amrhauj mufaj xD
    mmokban nem teljesen igy emgy szamomra, sztnek vmi meeles lenni v "archer" :D
  • Hydroceph
    Hat ez marhajo game! :D sz@rok rohanra :D
    mondjuk megizzadtam ott ahol tutorialban le kell oljek 10 szutykot ilyen anusszaggatoval :D v 3x nekiestem tuti
  • ricsimaster
    Nem tudom hogy kell XDDDDDDDDDD
    Amúgy újat keztem mesterlovesz néven
  • Bulykin
    XD
  • Hydroceph
    jah akk ok xD
  • LasDen #53
    én is azt szettem le......sztem nincs másik :D
  • Hydroceph
    de vazze most nézem us verziot szedtem xD
  • LasDen #51