807

Hivatalos oldal

Letöltés és regisztráció

A NcSoft Exteel nevű mmofps-ének a topikja
  • Kiado
    Full ingyenes, csak vehetsz nc coinokat, amikért shopban fegyvereket stb. vehetsz, de creditért a végén jobbak lesznek szerintem.
  • Bandeeka
    Hali
    Lehet hülye kérdés de ez havi dijas?:)
  • Kiado
    Shop-ban ha veszel bármit, Hangar-ba teszi, itt tudsz "átöltözni" is.
  • Tatyla
    egyre jobban tetszik ez a játék.

pár kérdés:
    ott van nekem most hogy invenory 18/40 abba hogy tudok belépni?
    ha veszek cuccot azt hova teszi?
    megéri ncoin-t venni?
    fegyvert vagy öltözéket vegyek előbb?

• Kiado
    Én is kíváncsi lennék, valaki összeszámolhatná, hogy a az egyes elemek külön drágábbak-e, mint a set, vagy ugyanannyi.
    Booster nem jár sethez brühühü.. :D
  • Tatyla
    setet vagy külön érdemesebb megvenni a cuccokat?
  • Tatyla
    akárki akármit mond,ez a játék tök jó!
  • Kiado
    Sajna nincs viszonítási alapom, de beam splitterrel lehet darálni szerintem :D
    Megvettem legjobb coinos setet armorból, most egy kevéske pénz és megvan a 100k s cannon :D Remélem akkor már mindenki 2 lövés lesz, néztem hogy áll a kézben, elég brutális.
  • Jana32
    Nekem 2 Planet-Eagle A-m van, hát nem rossz, de sztem a Beam splitter jobb, ami rám nézve nem valami jó Egyébként állítólag a Echo Blaster A a legjobb smg, csak ugye 63k/db
    Én most a Ballistika nevezetű mech-re gyűjtök, az Arms-ra már meg is van a lóvé
  • Kiado
    Planet-Eagle A nem jobb, mint a Beam splitter?:D
    De amúgy megvettem most 2-t a legjobb Beam-ből, megyek tesztelni kíváncsi vagyoktélleg olyan jó-e :D
    Kiado néven vagyok.
  • Jana32
    Így van de SMG-be a Beam Splitter a legjobb, az meg ugye coinos sajnos... ajánlom hogy vedd meg és ÖLJ!!!! Amúgy milyen nick-el játszol??
  • Kiado
    Megvettem legjobb Cannont coinokért, de rájöttem, hogy a 100 ezres a legjobb és az credites, szóval arra spórolok :D
    2 nap alatt lett 60 ezer credit, haladok :)
    Utána szerintem veszek armorokat és végül legjobb smg-ket.
    Jól meg lett csinálva a játék, mert a legjobb cuccok mint creditbe kerülnek, úgyhogy hiába vásárlod szét az agyad coinokból, aki normálisan játszik, az jobb lesz :D
  • Jana32
    Jó neked... nekem még nincs bankkártyám muterhoz meg nem akarok odaállítani, hogy "tődzsd má fel enkoinnal az eksztílemet"... nemhiszem hogy ilyenre áldozna. és meg is értem. És amúgy miket vettél már?
  • Kiado
    Én tegnap óta játszom, nagyon tetszik, vettem is NC coint, szerintem kurvaolcsó, 100 db 160 ft, nevetséges ár :D
  • Jana32
    jó ám!!! Ha van valami kérdésed szívesen segítek ( már ha tudok)...
  • R3TR0
    én ma töltöttem le sztem jo kis gém ez
  • ricsimaster
    én abbahagytam meguntam :)
  • Jana32
    Kár, hogy meghalt a topic pedig szvsz nagyon jó kis game... Vagy azért nem ír senki, mert egyfolytába tolja???
  • Mauro Piccolo
    heloka mindekinek .
    Király a játék bár még Magyaral nem futotam ösze :(
    olyan gondom akat hogy nem tudok fegyvert veni . semi féle képen .
    Lv 10 vagyok már . látam hogy lehet pontokat szét osztani ??? a Pilota bigyonal volt ez meg valmi szakértelem is volt ot . gondolom a fegyverhez . hát segicséget elfogadok meg remélem mihamarab ösze futunk valkivel meg lehetne valmi Magyar klan is . amugy Izirus néven vagyok fent meg itt az Msn cíimem is :[email protected]
    elöre is köszi
  • Jana32
    Kösz megoldódott!!én állat nekem eszembe nem jutott volna.. Egyébként ki hogy áll??? (szint, fegyverek, stb.)
  • ricsimaster
    rakd újra
  • Jana32
    Én tolnám vele de meg van kacskulva... játszok 1 kört visszadob a váróba ugye aztán indulna köv kör, betölti a pályát majd lefagy... Miazisten lehet ez?? De az első körnél jó mindig a 2.ban fagy le...
  • Győri Devi
    jah jó game énis ezzel szórakozom most
  • ricsimaster
    ja ja :S
  • romi8 #103
    pedig jó game :(
  • Győri Devi
    pörög a topic :)
  • LasDen #101
    én most vettem Heavy Core-t...... :D Most egy Heavy Headre gyűjtök :D
    fegyók később jöhetnek :D
  • Silversting17
    Én passzolom, még nem vagyok olyan szinten hogy fegyverre is legyen lém :) Örülök hogy megvettem a Rushnik setet meg a Dispenser boostert :P
  • Jana32
    Tipp hogy milyen fegyókat vegyek?? most arra gyűjtök de rohadtul nem értek hozzá... kár hogy nem lehet kipróbálni a fegyókat legalább hogy milyenis mer most hiába néz ki jól meg leolvasom hogy milyen a sebzése meg mittomén ha egyszer aztán meg nem tetszik... aztán meg már b*szhatom... nah szal tipp??? de ne cannon meg rocket... inkább smg rifle vagy melee-s cucc!!!
  • Silversting17
    Látom ezzel a játékkal is szép számmal játszanak honfitársak, igaz játékon belül még egyet sem láttam ;)
  • Hydroceph
    ádz xD
  • Jana32
    asszem amire gondolsz az a "scrap" :D
  • Hydroceph
    el XD
    hangérban van vmi szar nem remove nem equip, nem righ hand nem is left hand hanem vmi másik lehetoseg xD
  • LasDen #94
    ellehet adni a cuccokat??? ettet nem is tuttam :D
  • Hydroceph
    tutorial hozzad vag asszem 25k meg a ratyi canont add el xD 31kd van már ott
  • Culram #92
    Darálsz és jön a lé, szép lassan, de jön.
  • Jana32
    Sziasztok! Én is letöltöttem a gammát és pozitívan kellett csalódnom, mivel nagyon ott van!!! Szerintetek az a jobb ha 1 új set-et veszek, vagy ha "alkatrészenként" cserélem le?? Ja és hogy lehet több lóvét szerezni mert értem én hogy szintenként kapok 2500 pluszt, meg ha elöl végzek többet kapok, de akkor is elég lassan akar gyűlni...Egyébként HanS18 néven játszom, ha meglát valaki nyugodtan vegyen fel barátok közé!!! byby
  • LasDen #90
    nah megvettem a heavy legseket is :D
    kicsit (nagyon) lelassultam, de ha még veszek, hozzá (a kinézett) heavy core-t és fasza kis SMG-t, akkor zúzás lesz..... :D
  • KILLER2
    Tutorial ad némi pénzt + 1-2 játék lehetőleg jó eredménnyel.
  • Atreius
    hogy honnan van annyi pénzem legyél 4x egymás után első tdm-en és neked is össze jön hamar 10k :D