Bagger Simulator 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, szerintem azért, mert nincs...
Pecspapi: Ok, köszi majd megnézem.
Kovi9999: Nálam be van dugva a joy, de inkább anyázás jött ki belõle. (Pl.: a markolónál folyton kiborítja a homokot, ha leváltok róla.) Inkább ide egy (hirtelen nem jut eszembe a neve) konzol kontroller típusú irányító eszköz kell.
Unalmamban átnéztem a játékot, és arra jutottam, hogy piszok egyszerû magyarosítani, angolosítani. Csak(!) német tudás kell hozzá, mivel egy egyszerû txt fájl tartalmazza. Mellette van a legjobb pontok és a játékos nevét tartalmazó fájlok is. Strings mappa.
Pecspapi: Ok, köszi majd megnézem.
Kovi9999: Nálam be van dugva a joy, de inkább anyázás jött ki belõle. (Pl.: a markolónál folyton kiborítja a homokot, ha leváltok róla.) Inkább ide egy (hirtelen nem jut eszembe a neve) konzol kontroller típusú irányító eszköz kell.
Unalmamban átnéztem a játékot, és arra jutottam, hogy piszok egyszerû magyarosítani, angolosítani. Csak(!) német tudás kell hozzá, mivel egy egyszerû txt fájl tartalmazza. Mellette van a legjobb pontok és a játékos nevét tartalmazó fájlok is. Strings mappa.
Sziasztok! joystickkal lehet játszani?
elöre is köszi
elöre is köszi
ott ahol a leer 0-ák vannak ott autómatikusan ment.maróval kezdi és megy sorba.asszem 40tonna az utolsó.amikor a rekeszekbe kell tenni
figyi az miért van h nem idõmérõset mek és nyugiba megcsinálom a 25000m3
és nem rak másik pályára
PLS help!!!
és nem rak másik pályára
PLS help!!!
Várjál! Te gondolom az idõremenõset csinálod. Azok lehetetlenek (több is van elõbb néztem meg), hogy mindenkinél lehessen látni meddig jut el.
De én speciel a nem idõremenõssel próbálkozok, de nem találtam meg ott a mentést.
Pecspapi:
Légszíves írd le, hogy hogyan mentesz, mert másnak is szüksége lenne rá.
De én speciel a nem idõremenõssel próbálkozok, de nem találtam meg ott a mentést.
Pecspapi:
Légszíves írd le, hogy hogyan mentesz, mert másnak is szüksége lenne rá.
10 perc alatt nem megy!!
én lassan csak megcsinálom csak mostanában nincsen idõm mert máás dolgom vaan
Wo? Hol? Akkor még talán meg is csinálnám az egyiket.😊
konrad91: Gyûjteni kell a homokot. Be kell rakodni 500 tonnát a "rekeszekbe". A másiknál meg ki kell termelni szinte az egész hegyet. Pontosan 25 000 m3 kell levakarni.
konrad91: Gyûjteni kell a homokot. Be kell rakodni 500 tonnát a "rekeszekbe". A másiknál meg ki kell termelni szinte az egész hegyet. Pontosan 25 000 m3 kell levakarni.
.
miért am mi az lsõ pálya??
mit kell csin??
mit kell csin??
ahol leer 0-van azt csináld és minél jobbat.azt csináld mee gés utána a rendes pályát
vaan mentés is.bocsesz hogy beleszólok
olvasál lejebb 304 hsz-nál megtalálod a linket!
hidd el 4 menüpont van 2 a játéktípus 1 a pontlista 1 a kilépés ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
Hát nem tudom... 10 éve tanulok németet, de semmit nem találtam ami arra vonatkozna. Meg ha megtalálták volna a youtubon biztos mutogatnának a többi pályából is.
tuti, hogy lehet menteni... 😄
(nemjátszok vele, mert még nincs meg az új gépem, a laptopon meg akad)
(nemjátszok vele, mert még nincs meg az új gépem, a laptopon meg akad)
bocs hogy 2 hsz
a sok láma míg várja a linket addig a többi akik vissza olvasnak meg 20 hsz-t és már játszanak vele
a sok láma míg várja a linket addig a többi akik vissza olvasnak meg 20 hsz-t és már játszanak vele
egyeseknek de nehéz a vissza olvasás😄😄😄😄
vazze te sose tudsz vissza olvasni most linkeltem
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
császtok honnan lehet leszedni a game-t ????????????
de bazz még senki el sem jutott a második pályára sem 😄
Na ez az új pályákkal de még nem csinált senki, én csinálnék de nem tudom hogy kell. Meg az a kérdés, hogy ennél lehet e nem ugy mint a Landwirschaft Simulátornál mert ott pályát és gépeket is csináltak már annyit mint a szemét.
Én próbáltam idöre de szerintem nem lehet úgy végig vinni.Csak arra jó hogy a te idödet javisd meg.
minden levan írva.olvas vissza.képek is vannak
sziasztok!
az elsõ pályát hogy kell végig vinni?
légyszi segítsetek
elöre is köszi
az elsõ pályát hogy kell végig vinni?
légyszi segítsetek
elöre is köszi
igen, majd a többit házhoz küldik futárszolgálattal neked<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgymeg ha továbbjátszol lesz...
amúgymeg ha továbbjátszol lesz...
csá all letöltöttem a játékot egy gond van vele kevés gép van nem tugyátok lesz több?????
olvass vissza.csupán eggyet kéne és megkapod a kérdésedre a választ
http://rapidshare.com/files/130683872/weedBagger.rar
pass:weed
talaltam megint
pass:weed
talaltam megint
akkor lécci.kösz
jah talaltam majd adok linkeket msn-re
és mi lesz a müllerrel???Müller simulator-ral.kukás állítólag
10perc és elindítom.addigra végeza vírúskeresõõõ
szt. nem fog gyorsitani mer mast is uploadol
nekem még visszavan 32%😞csak az a baj hogy 7-8 kb-al jön le😞pecspapi ha tudsz légyszi gyorsits rajt picit.köszi
nekem is sikerült leszedni😄
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
mégegyszer kösz pecspapi!és ez a teljes game?