Thai chi chuan
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fedettpályás távolbanézés a legmegfelelõbb sport számodra.
google Thai Chinak adta ki na mindegy😛. Én csongrádi vagyok, szóval nem messze van Szeged.Csak oda lejárni meg ilyenek😛.
#7: NAGYON!
#7: NAGYON!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
le akarsz fogyni? napi 1 óra futás az erdõben,1 hónap múlva olyan vádlid lesz mint nekem <#mf1>#mf1> de vmit tuti kell sportolni😊
Elõszöris az Tai Chi és nem Thai chi😊 Én 1 évig tai chiztam, én nagyon élveztem, igaz az tény hogy nem túl kemény😄 De mozgáskoordináció fejlesztésre nagyon jó. Nekem aztán személyes problémáim voltak a mesteremmel, és azért hagytam abba, pedig nagyon szerettem. Nem tudom, hol laksz, ha esetleg Szegeden, akkor nagy szerencséd van, ott tanít egy nagyon jó sifu(mester), akit még táborban ismertem meg és nagyon jófej volt. Ha van rá lehetõség, kezdj el valamilyen fegyvert is tanulni, az izgalmasabbá teszi az egészet😊 Nálunk bot volt, kard, szably, lándzs és legyezõ... mind nagyon érdekes😊
Szerettem nagyon a tai chit, de aztán sajna abba kellett hagynom.
Szerettem nagyon a tai chit, de aztán sajna abba kellett hagynom.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
😛 vegyél bézból ütõt és ilyen rajz szöget😛 azt még ha otthon is vanank akkor szülõk hívják a zsarukat te pedig ütöd a betörõt😛
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Nézzed Shobert norbit és arra mozogj 😄 Amugyse hiszem hogy egy kis hugyos gömböc 11 éves tudna valamit kezdeni ha véletlenül betörnének hozzájuk.
mennyire vagy lekorlátozva a betegséged miatt?
Nekem van 2 Tai Chi -s DVD-m, Tai Chi a testnek és ~ a léleknek. De ez inkább ilyen jóga, fogyásra nem alkalmas 😊 Én egyébként már végigcsináltam 2-3x, illetve az egyik nehezebb és nem könnyû így filmrõl utánozni, de nem rossz 😄
Bár hatását én nem nagyon éreztem, anyukám nagyon.
Bár hatását én nem nagyon éreztem, anyukám nagyon.
Jó de én ilyen edzésekre nem járhatok a szivem miatt, de csak kéne valami mozgás, mert le kéne fogynom, de mozgás élkül, nem nagyon sikerül. Ezért gondoltam ezt, mert jó is, itthon tudnák gyakorolni, meg ha betör ide valaki, akkor megvédem magam😄.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
én karatéztam és az nagyon kemény sport. valamit kell sportolnod az biztos. de szerintem se fórumon kéne utánna érdeklõdni.
Szerintem vmi keményebbet válassz, Kung-Fu v Kempo.
Amúgy ilyen dolgoknak nem oldalon kell utánanézni, menjél le egy edzésre és csináld végig!
Amúgy ilyen dolgoknak nem oldalon kell utánanézni, menjél le egy edzésre és csináld végig!
← ElőzőOldal 3 / 3