73
Miss World és Miss Universe Hungary 2008
-
#33 esetleg a lila ruhásnak a nevére nem emlékszik valaki a legvégéről, aki mellől kihívták a győztest? -
#32 erre gondolsz? -
#31 ja ez elég szubjektív. én csak a végét csíptem el és nekem a 6 os volt a legjobb -
#30 Mindig is bunda volt az egész és az is lesz! (de szerintem most a legszebb nyert, mégha bunda is volt) -
#29 ez mindég így van. kínai világsézpe választáson ki nyert? a 2 méter magas lapát tenyerű kínai versenyző :D akkora bunda az egész szerintem... -
#28 A két leghelyesebb nem nyert semmit... csodás. -
#27 A szilikoncsoda nyert. -
#26 Mujééé, 13 win -
#25 15!!!
akkor 15 jöhet hozzám megvigasztalom -
#24 Árpika ide nem hiányzik, maradjon csak otthon mesélgetni .. -
#23 gégé niki mellei mint két gagarin :D by uvegtigris -
#22 Megnézném őket 2 hét szénpakolás után :D -
#21 12
-
#20 aki nyeri jöhet ide hozzám -
Hymtozis #19 4-es megnyerhetné. Szerintem szép, meg... minden.
Már Fókuszban is tetszett. -
Ari18 #18 12 -
#17 4-es nyeri meg sajna:(
De a 13 as nekem a nyerő:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy dugnám mindet:D
-
#16 15 a nyerő! -
#15 Az én tippeim
3 4 9 10 12 13 16 ők sztem az esélyesek -
#14 Dugnám mindet, sorrend tökmindegy mer hullarészeg lennék -
#13 4 For Dance helyére én inkább Utasi Árpit tettem volna be az elején. :( -
#12 Biztos! -
#11 emelt dijas smsel kell szavazni? -
#10 Lehetett volna sokkal elegánsabb műsor is...hüle smsezés is meg ezek a show efektek... -
#9 Nem azért, de ennyire elb@szni valamit, mint az rtlnek sikerült... Idehívja ezt a 2 b@rom műsörvezetőt, most meg valami bűvész lép fel. Azthittem ez szépségverseny, akkor meg a nőket kellene végig mutatniuk, ez egy f°s -
#8 Mér am 1 adásos műsor?
Nem is tudtam.... -
#7 Mijeza zene ami most megy? (olyan ismerős) -
n3whous3 #6 végülis van estére kibeszélnivaló, de akkoris... -
n3whous3 #5 1 azaz egy adásos műsorért muszáj volt nyitni? -
#4 Vannak igen jó félék! -
#3 A 4, 10, 13, 14, 15, 19 vagy 20 fog nyerni
Ez így a bikinis bemutató után elég nyílvánvaló sztem. -
#2 lessem -
#1 Az RTL Klub élő televíziós produkciót mutat be A Királynő címmel, amely a Miss World és a Miss Universe szépségversenyek hivatalos magyarországi döntője lesz egyben. Úgy tűnik, a csatorna kezdeményzése igen népszerű, mert több mint kétezer lány jelentkezett az előválogatásra.
A Miss World és a Miss Universe a két legnagyobb, legismertebb szépségverseny, így az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. gálaestet rendez, melynek alkalmából a szakmai zsűri megválasztja azt a két hölgyet, akik képviselik az országot a világversenyeken. A csatorna közleménye szerint a rendezők célja, hogy nemzetközi színvonalú produkció létrehozásával újra visszaállítsák a szépségverseny mára kissé megkopott fényét.
A Miss World és Miss Universe Hungary címre pályázó szépségek annyian voltak, hogy csak három napos válogató során tudták azt a huszonnégy jelentkezőt kiválasztani, akik májusban indulhatnak a Királynő címért.
Az előzsűriben Náray Tamás divattervező, Hajas László mesterfodrász, Jónás Kata sminkmester, Bodri Kriszta, a tavalyi év királynője, Klinszky Gábor fotóművész, valamint Papp Tímea koreográfus válogatott. A kiválasztottakra intenzív, 30 napos felkészítés vár, az előzsűri csapata veszi kezelésbe őket, hogy kihozza belőlük a maximumot a döntőre.