A Királynő(RTL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, ha barátnõt keresek fontosak a belsõ értékek is, de ilyen versenyen számomra csak a külsõ számít. Volt 1-2 csinos, de világ méreteket nézve, megint sehol se leszünk. 😞
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
komolyan nevetséges az 1estõl még Misik is szebb :S meg az összes többi aki ott van a 7be<#levele>#levele>
a gyõzelem most szép. közönség díj + zsûri <#eljen>#eljen>
ebbõl kiindulva tuti dobogón lesz az 1es és 7es versenyzõ aki nálam a 6.7.helyre férne be.
Dobó Ágnes és Misik Renáta csak nekem tünik hasonlónak?
no megjöttek a tavalyiak 😄 egyértelmûen Budai Zsuzsa a legjobb hármuk közül.
2 hiba
1 és 7 es bejutott míg az én favom a 16 és 6 os versenyzõ kiesett!
mi tennél ha megnyernéd a lottó 5öst 😄
válasz: ûrutazás.
fogadni merek itt mindenki azt várta,hogy jótékony célra is fordítaná egy részét 😄
én a 21bõl 6 ot találtam akire voksolni tudtam.
+2 volt aki estélyiben pontozásra méltó volt.
szóval igy néz ki.
3-6-10-15-16-18-21 + 2az 7-11
a legcsúnyább sztem az orosz :S
tök férfias meg sovány is.
mellé mehet a Pásztor Krisztina aki szintén férfias állazattal rendelkezik 😄
am vki nem vágja,hogy mi a címe annak amit énekelt a Fecó&Bebe?
Go Jeff Go!!!!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Innentõl kezdve meg ugy hülyéskedik Jáksó ahogy akar.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Eléggé gáz volt amikor a Jáksó bent volt az hölgyek öltözõjében.. ráadásul amit elõtte bemondott a Stohl.. áá plusz az sms.. ott kampányoltak hogy küldjenek sok smst.. azt hiszem m1-en adták le mindig ezt, és ott nem volt semmi bûvészanyám meg egyebek, de ha ez kell a népnek...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
PSP user n\' soon ps3 user too :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

aztán kettõ ki is hagyta, hogy milyen jótékony szervezetet választott, egy meg amikor befejezte a mondókáját ott állt csak mint a f@sz, aztán nagy nehezen kinyögte, hogy köszönöm, közbe meg már a másik jött...
szabályosan lépkedni még megtanították õket, de beszélni... (oké, biztos zavarban voltak meg minden, de akkor is)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
én csak fél füllel néztem, bár az már elég is volt, hogy az RTL kaparintottam meg, ki gondolta volna, hogy Stohl Bucinkat nyomják be ebbe is.. nah mind1.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de azért röhelyes h. egyik sem tud beszélni... meg hogy bemagolták a szöveget.. xD
Tiesto 4Ever ;)
Micsoda irónia. Amúgy a bejutott 5 lány közül nekem a szõke tetszett a legjobban.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
akkor 15 jöhet hozzám megvigasztalom