MTV: A sporté lesz a nyár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
<#idiota><#levele>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zolo
Flém On 😄DDDD

Ezekszerint én szaralak vagyok, mert szeretem a sportot nézni? Szeretem ahogy kergetik a labdát, körbekörbe mennek az aszfaltcsíkon, ahogy lefutják az x métert, és még sok más sportot sorolhatnék...Akik nagy világversenyen vannak, nem hasonlíthatók össze azzal hogy tesiórán futsz két kört és lenyomsz 10 fekvõtámaszt. A maguk sportjában mûvészek. Láttál már mûkorcsolyát?Elképzelted mliyen gyakorlás van az elõtt, mennyi felkészülés? Nem abból áll jhogy gondolnak egyet és hopp meg is van csinálva...

Öregfilmre ott van a filmmúzeum...A sport ugyanígy történelem. Egy világbajnok csapat, Bl gyõztem csapata...Én izgulok értük a nagy esemélyeknél.

Kevés olyan ember van szreintem mint te, de inkább ne szítsd egy ilyne hírnél a vitát...

http://flickr.com/photos/zolika90/

ember attól mert te egy kis fa**zopó gép elõtt ülõ ***r vagy és még életedbe nem futottál, max a busz után, te ne legyél már ekkora arc és kijelented hogy a sportolók mind hülyék.ki vagy te?kikérem minden sportoló nevében ezt a hozzászólást.a jómagyar híres filmeket meg nézd a filmmúzeumon baszki,mer mostanába olyanok nincsenek.el tudom képzelni milyen karakter lehetsz...pff...szánalmas <#boxer>
és az most miert jo hogy az mtv-n sporté lesz a nyár? kit érdekel az a sok sport... tényleg annyi nemes hires tudosunk van és tényleg annyi sikert ellehetne érni a tudományokban erre mégis mindenhol csak ez a semmirekellõ sport megy... megértem azokat akik full hülyék és nem értenek semmihez és ezért a "sportot" választják dehát nem vagyunk "állatok". inkabb filmeket vetítenének. jómagyar híres filmeket amiknek volt is értelme meg mondanivaloja. olyan filmeket amik dijakat nyertek. sportra meg ottvan a többi semmirekellõ sportTV aki sportot akar az ugyis azt nézi... a többire nem tudom miert kell ráerõltetni a szart.