56
  • fade2black
    nekem a dupla tápcsati "tetszik"...
  • Enlight
    A Kyro2-ben ez meg is valósult már 2001-ben. Az a kari best buy volt akkoriban, sebességben a GF2 GTS szintjét hozta, pedig csak SDRAM volt rajta, meg röhejesen alacsony órajeleken futott. Viszont a képe szebb volt, mint bármelyik NV kártyáé.
  • Akranor
    Ez a ronda szar tégla legalább alkalmas már a crysis-t maxon futtatni az előrejelzések alapján...persze jön itt majd Clear sky, Far Cry 2 stb. :P
  • M0RN1NGST4R
    Mert egy gépházban olyan fontos, hogyan néz ki. Gratulálok! Nem hiszem, hogy a felhasználók többségének plexi oldallapjai lennének.
  • rootkiller
    Mi ez a féltégla?? Utáljuk ezt a 2nyákos szögletes fekete ronda szart. Nah meg az nVidia gerinctelen ócska üzletpolitikáját. Hajrá AMD-ATI.
  • A1274815
    A DX10.1 nem túl sok újdonságot vezet be, szóval nem vészes a hiánya, viszont jó lenne, ha lenne. Különben meg ezért szeretem az OpenGL-t, mert most DX-es cuccot úgy kell megírni, hogy legyen egy DX9-es render (nem csak útvonal, hanem komplett render), legyen egy DX10-es render és egy DX10.1 render (hála a jó égnek más COm felülete van, mint a DX10-nek .)
  • sirpalee
    Még mindig nem lesz dx10.1? Röhejes...
  • A1274815
    A DOOM3 motorja ezeket csak az árnyékokra vonatkozóan végezte: Ultra Shadow (Two Sided Stencil test - hogy minden árnyék volumot csak egyszer rajzoljon, Depth Bounds test - a túl távol vagy túl közel kerülő árnyék volumok kidobálása) + Scissor test.
  • A1274815
    Ez Occlusion Query és BSP fa függvénye.
  • pip
    Vajon lesz valami "normal meretu", turheto teljesitmenyu (ertsd alkalomadtan jatekra is hasznalhato), passziv hutesu kartya is a jovoben, vagy most mar csak monstrumokat fog produkalni mindket gyarto? A 8600GT ota nincs alternativa erre.
  • GyuriX2572
    Ez inkább software kérdése. Doom3 motorja pl már tud ilyet.
  • Sanyix
    Érdekes, a nem látható részeket nem számolja a kártya poént a geforce1 óta nem sütötték el. Pedig még most se valósult meg.
  • GyuriX2572
    Fizika számolás? Ezt már a 6-os sorozatnál elhintették :P
  • Sanyix
    ződ kombány
  • concrete
    fekete tégla ...
  • Scamp
    Olyan adatot várok, ami után a HUF szó áll...Bár sztem nem én leszek az első vásárlójuk... Meg persze kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a külömbségek a konkurens és ezek közt...