19
-
koimbra1978 #19 Részemről ez a film az év legrosszabbja eddig (a Kis Vukkot még nem láttam) -
endrev #18 Nekem is tetszett, végigröhögtem (még a fingós jelenet is jó volt, mert egy szellem, ha tehetné, és ha zavarba akarná hozni a "riválist", akár tényleg pont ezt tenné, így lett a kliséből tényleges poén, tehát azért, mert valami klisé, még nem biztos hogy klisé).
Viktor, a jó filmkritikus azért jó, mert érti a filmet, nem pedig azért, mert nem érti. -
#17 most mit csodálkozol, Szekeres Viktor
az összes filmet végig fikázza, a sok bárány meg hallgat rá.. no comment -
#16 én is imádom...
nagyon jó kis film volt, jókat röhögtünk rajta a barétnőmmel! :) -
assdf #15 Szerintem meg az egész filmes kritika egy merő hülyeség.
Mert ugye miért nézik meg az emberek általában a filmeket? Azért hogy szórakozzanak rajta és jól érezzék magukat. Ennyi. Én nem szoktam óriási mélységeket keresni a filmekben, mert többször is jártam már úgy hogy bementem egy filmre mert mondták hogy milyen überfasza (pl gyürük ura első rész), hát azt hittem félidőben elalszok annyira unalmas volt, ellenben a 3. rész meg nagyon bejött. Miközben agyon lett dicsérve az egész...
Az meg hogy megbukik egy film megint csak olyan (csak hogy ne menjen messzire) hogy magyarországon is még az igényesebb sorozatok is szinte sorra buknak meg, de bezzeg győzike tarol... -
waterman #14 viktorhoz kell annyi plussz heurisztika, hogyha nem húz le egy filmet akkor nézhető, ha lehúzza akkor b kategóriás, de még popcornnal elmegy, ha kegyetlenül lehúzza, akkor nem érdemes megnézni, és ha jót mond egy filmről, akkor valószínűleg megéri megnézni. ezt a kis szabályrendszert alkalmazva, eddig sosem fogtam mellé a kritikáival. mondjuk ha biztosra akar menni az ember akkor megvárja az első 40 kommentet és abból átlagol.
különben mindig vannak akik szerint nem jó a kritika, de a kritika azért kritika mert a negatívumokat kihegyezi. ez persze csak úgy működik, ha az ember a saját szubjektív véleményét veszi alapul, és ha már a 130adik kritikát írod és nem azt akarod csak leírni amit az előző 129-ben, akkor bizony a veséjéig le kell nyúlni a produkciónak. ezért aztán nem mehet el szó nélkül a főhős régebbi, jobb filmjei mellett és szintén a két görgetésnyi elvárt cikkhossz miatt kell valamivel kitölteni a képernyőt. engem nem zavar, hogy enyhén szarkasztikus, egészen addig amig valóban a negatívumokba kapaszkodik és nem pedig bolha hibákból csinál elefántot.
még egy dolog: amcsi vígjátékokban visszatérő elem ez a pukis-hányós-szőrös "vicces" rész. ezt az európai gyomor (including mine) nem ugyanúgy kultiválja mint az amerikai, ezért aztán ha tényleg van benne ilyen rész, akkor élből nem lehet "b" kategóriánál jobb - és akkor még a film többi része jó volt. -
assdf #13 Én meg a szememnek.
Ha a fórumnak hinnék, akkor azt is hihetném hogy egy p3-as 128mega ramos gépen tökéletesen fut a vista, vagy hogy a firefox egy szar és az ie a király, attól függően hogy épp melyik topicot olvastam...
-
kalapos01 #12 Én a fórumnak hiszek, és szerintük is nagy tárgya.
Az SG-t meg nem olvashatod túl gyakran, mert nagyon gyanúsak, hogy az utolsó 10 kritikájukból csak egy negatív volt. -
assdf #11 Én láttam a filmet és szerintem nagyon jó lett. Legalábbis mi végigröhögtük a filmet.
A tisztelt kritikusra pedig senki hallgasan, én nem igazán emlékszem még olyan filmre amire jót irt volna, pedig már olvasom néhány évet az sg-t.
Egyszer igazán rendezhetne egy filmet, kiváncsi vagyok mire futná... -
#10 csak nincs melle
-
Lavigne #9 ja szépen kifestik a stylistok :D -
#8 longória jó tyúk -
#7 Nna akkor torlom a winyorol.. -
Rena11 #6 iszonyat gyenge film alig bírtam ki rendesen fájt hogy megnéztem ritka nagy szar -
chungey #5 szerintem ez még jónak mondható film, a 27 nemigen... -
M0RN1NGST4R #4 te lekötnéd a sávszélességedet? -
#3 Én megnéztem. Kiszámítható, unalmas, foshalmaz... -
HZsoli #2 Akkor ez még egy warezt sem érdemel?
-
#1 Imádom az SG-s filmkritikákat :D
itt megmondják a frankót
rengeteg szar film van mostanába :(