10
-
#10 Nekem is bejött. Üde színfolt volt a magyar közönségfilmek Kern-Hernádi-Udvaros csapat belterjes munkái után. Nagyon ügyelnek a nevekre (vagy csak a cikk ilyen szar?), de ez még nem garancia semmire. Remélem nem rontják el. A táncos jelenetek meg belefér kategória - ki bánja, ha lát pár jó nőt mozogni a placcon? :b -
Mister #9 láttam, és tetszett is
csak azt nem értem, miért azt a vonalat erőltetik? -
god25 #8 Várhatóan nagy sikere lesz, mint minden folytatásnak nálunk. (Még a rajzfilmek is bebuknak itthon, ezt is el kell b@xni?!) -
NSC #7 mister!ha láttad a filmet,akkor tudod hogy abban is voltak táncos jelenetek,mégsem mondanám "táncos filmnek" -
loky #6 Hat hét???
Nha az olyan is lesz :( -
Mister #5 mert?
miért kell zenés táncos filmet csinálni belőle? -
xen #4 Hát, nekem tetszett a film. Nem szeretem az amerikai erőltetett alpári poénokat. Bár ebben is akadt néhány, de az összkép akkor is valahogy más volt. Nekem az egyik kedvenc magyar filmem. -
Loverman #3 pf
mister hozzászólás
gagyi -
ntom #2 Nem hiába buknak annyit a második részek: nem abból kellene kiindulni, hogy hányan látták az elsőt, hanem hogy hány embernek tetszett...
A létszám max. a marketinget minősíti: tele vannak a mozik kasszasikerekkel, melyek pontozását aztán meg lehet nézni az imdb-n. Buknak is a második részek aztán rendesen. -
Mister #1 pf
táncos jelenetek
gagyi