Hat hét alatt forgatják le a Valami Amerika folytatását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ziipp
Nekem is bejött. Üde színfolt volt a magyar közönségfilmek Kern-Hernádi-Udvaros csapat belterjes munkái után. Nagyon ügyelnek a nevekre (vagy csak a cikk ilyen szar?), de ez még nem garancia semmire. Remélem nem rontják el. A táncos jelenetek meg belefér kategória - ki bánja, ha lát pár jó nõt mozogni a placcon? :b

láttam, és tetszett is
csak azt nem értem, miért azt a vonalat erõltetik?
Várhatóan nagy sikere lesz, mint minden folytatásnak nálunk. (Még a rajzfilmek is bebuknak itthon, ezt is el kell b@xni?!)

mister!ha láttad a filmet,akkor tudod hogy abban is voltak táncos jelenetek,mégsem mondanám "táncos filmnek"
Hat hét???
Nha az olyan is lesz 😞

Nietzsche mondja: \"Isten meghalt\" Isten mondja: \"Nietzsche halt meg :)\" \"Kerülgeti mint ateista macska a templom egerét\"

mert?
miért kell zenés táncos filmet csinálni belõle?
Hát, nekem tetszett a film. Nem szeretem az amerikai erõltetett alpári poénokat. Bár ebben is akadt néhány, de az összkép akkor is valahogy más volt. Nekem az egyik kedvenc magyar filmem.

pf
mister hozzászólás
gagyi

Nem hiába buknak annyit a második részek: nem abból kellene kiindulni, hogy hányan látták az elsõt, hanem hogy hány embernek tetszett...
A létszám max. a marketinget minõsíti: tele vannak a mozik kasszasikerekkel, melyek pontozását aztán meg lehet nézni az imdb-n. Buknak is a második részek aztán rendesen.
pf
táncos jelenetek
gagyi