Júniusban jöhet az iPhone 3G
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez inkább a "majd jövõre" verziót támasztja alá, ilyenkor más késõ tervezni. Gondolom most már nagyban megy a gyártás meg a szállítás.
Elõbb azt írtam nem sok esély van rá, azóta viszont változtak a dolgok, mostmár elég nagy esély van rá hogy lesz benne GPS.
Ne törõdj velük. Kötelességüknek érzik, hogy szinte minden iPhone hírhez beírják, hogy egy túlárazott vacak, és csak a hülye sznobok veszik 😄
Sokkal jobban örülnék ha lehetne a kocsiban navigációra használni, mint hogy 5 másodpercel kevesebb ideig töltse a leveleimet.
Mondjuk mert nem az. De ez nem is baj, hiszen nem is annak szánták. Te mit szoktál csinálni egy PDA-val?
GPS-t tuti nem raknak bele, majd jövõre, különben ki venné meg majd a következõt? 😊
GPS-t tuti nem raknak bele, majd jövõre, különben ki venné meg majd a következõt? 😊
"De amíg PDAnak úgy szar ahogy van"
Miért is?
Miért is?
Ez így is van, de másnak divatos, õ csak azt látja 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3G 99%, a GPS nem biztos hogy lesz. (találtak egy nem teljesen egyértelmû ráutaló jelet a 2.0-ás SW-ben, de kb ennyi)
Szóval én nem bíznék benne.
Szóval én nem bíznék benne.
elvileg mind GPS mind 3G.
De amíg PDAnak úgy szar ahogy van tõlem aztán bármit beletehetnek engem nemérdekel: Nekem csak egy túlárazott vacak.
De amíg PDAnak úgy szar ahogy van tõlem aztán bármit beletehetnek engem nemérdekel: Nekem csak egy túlárazott vacak.
<#finom>#finom>
Infinitum non creata.
A cikkben 3G-rõl van szó, nem GPS-rõl.
Ebben akkor már lesz gps?