12
-
NullZ3r0 #12 Ez inkább a "majd jövőre" verziót támasztja alá, ilyenkor más késő tervezni. Gondolom most már nagyban megy a gyártás meg a szállítás. -
#11 Előbb azt írtam nem sok esély van rá, azóta viszont változtak a dolgok, mostmár elég nagy esély van rá hogy lesz benne GPS. -
#10 Ne törődj velük. Kötelességüknek érzik, hogy szinte minden iPhone hírhez beírják, hogy egy túlárazott vacak, és csak a hülye sznobok veszik :D -
Ronny #9 Sokkal jobban örülnék ha lehetne a kocsiban navigációra használni, mint hogy 5 másodpercel kevesebb ideig töltse a leveleimet. -
NullZ3r0 #8 Mondjuk mert nem az. De ez nem is baj, hiszen nem is annak szánták. Te mit szoktál csinálni egy PDA-val?
GPS-t tuti nem raknak bele, majd jövőre, különben ki venné meg majd a következőt? :) -
Ulkesh #7 "De amíg PDAnak úgy szar ahogy van"
Miért is? -
#6 Ez így is van, de másnak divatos, ő csak azt látja :D -
#5 3G 99%, a GPS nem biztos hogy lesz. (találtak egy nem teljesen egyértelmű ráutaló jelet a 2.0-ás SW-ben, de kb ennyi)
Szóval én nem bíznék benne. -
fade2black #4 elvileg mind GPS mind 3G.
De amíg PDAnak úgy szar ahogy van tőlem aztán bármit beletehetnek engem nemérdekel: Nekem csak egy túlárazott vacak. -
egyén #3 -
willcox #2 A cikkben 3G-ről van szó, nem GPS-ről. -
picurmanoo #1 Ebben akkor már lesz gps?