Két Gothic játék készül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"huszadrangú magyar" gyerek, mint egy "elsõosztályú amerikai"

Kedves csaba42 !

Önnek súlyos identitásproblémái vannak, még akkor is, ha a két jelzõt idézõjelbe tette 😊

Kérem sürgõssen keresse fel kezeleõorvosát, vagy gyógyszerészét !

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Molnibalage
A Gothic szó nem utal semmilywen módon erre a korra. Ezt választották és passz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Balumann
Hát én képek alapján nem nagyon tudok gótikus mûvészeti stílust felfedezni 😄

És szerinted jobban érdekli õket egy "huszadrangú magyar" gyerek, mint egy "elsõosztályú amerikai"??? Naná, hogy nem! Amúgy meg az egy dolog, hogy nem veszed meg azt a terméket, de ha egyszer valami miatt kedved támadna külföldrõl rendelni, akkor lehet, hogy csak a sutább verziót találod meg, a'la GTA:SA. (Vagy eleve csak azt készítik el, mondván, minek dolgozzanak többet.) Na, ez itt a baj. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Molnibalage
Kell a francnak a buta amerikaiaknak készített verzió.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

az EUs lesz az igazi. Kár, hogy annál nem lesz annyi seeder 😄
Najó, megvesszük.
Aki meg fan, az begyûjti mindet, ezzel is táptalajt adva az ilyen ötletek elburjánzásának. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Molnibalage
Az amcsi verzió a sok béne sötét embernek készül. Nyíl muatja, hogy küldetés teljesítéséhez merre kell menni stb.

"míg az európaiak a sötétebb tónusokért vannak oda. Így fordulhatott elõ az a helyzet, miszerint Európa egy Gothic 4: Arcania címet viselõ, az elõzõ részek komor hangulatát továbbvivõ játékkal nyomulhatnak majd, míg"

A cikkíró szerintem soha nem látta egyik részt sem. Nem kifejezetten sötét tónusok domináltak a leggtöbb helyen és elég kevés helyen volt komor hangulata. Sebaj...

hacsak a "gothic" szó nem az építészeti stílusra utal (márpedig szerintem nem), az amerikai verziónál a cím értelmét veszti.
amúgy filmeknél is haragszom, ha x változat jelenik meg, eredeti, vágatlan, rendezõi stb, stb... szomorú, hogy játékoknál is kezd divatba jönni.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Én mindketõvel akarok majd játszani. Nekem a sötét komor DOOM3 is bejött, meg az élénk FarCry/CrySis is.

nekem jobban tetszik az amerikai...